Ανώτερες δυνάμεις και δώρα μέχρι 2.10

Ανώτερες δυνάμεις και δώρα μέχρι 2.10

Προγνωστικά: Ο #Jimandrez ποντάρει σε Ευρώπη και Βόρεια Αμερική στηρίζοντας φαβορί σε αποδόσεις αξίας και διπλασιασμού.

Καλησπέρα σε όλους. Ακόμα μία ημέρα στοιχηματικής δράσης, η οποία μπορεί να μην έχει σπουδαίο πρόγραμμα ή τεράστιο υλικό, όμως όπως πάντα κρύβει τις δικές της ευκαιρίες. Βουτιά, λοιπόν κάνουμε στον κόσμο των προγνωστικών και πάμε να δούμε τις επιλογές μας για την τελευταία Δευτέρα του Μάρτη. προγνωστικά

Προγνωστικά: Μιλάει η ανωτερότητα

  • Η Ελλάδα αντιμετωπίζει τη Λιθουανία σε φιλικό αγώνα. Η διαφορά δυναμικής και επίπεδου είναι δεδομένη, με την «γαλανόλευκη» να έχει το προβάδισμα σε όλα τα σημεία. Οι αντίπαλοι, χρόνια τώρα είναι ανιαροί, αδιάφοροι και χωρίς ταλέντο. Ο Πογιέτ θα κάνει δοκιμές αλλά λογικά και ο χαρακτήρας του αγώνα θα ωθήσει τις δύο ομάδες να παίξουν ανοιχτά. Εμείς εμπιστευόμαστε την ελληνική ομάδα, άσος και over 2,5 για το 1.70 της Novibet. Αρκετά καλό.
  • Στο Δουβλίνο η Ιρλανδία θα υποδεχθεί τη Γαλλία σε ένα παιχνίδι που υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί. Χρόνια τώρα οι Ιρλανδοί δείχνουν να έχουν προβλήματα, να μην μπορούν να βγάλουν παίκτες και γενικά να μην καταφέρνουν πολλά πράγματα. Οι «τρικολόρ» πετάνε φωτιές και μάλλον δεν θα δυσκολευτούν να πάρουν την νίκη. Το διπλό με ένα γκολ χάντικαπ στο 2.10 το λες και… δώρο.

Eδώ σε περιμένει μία δωρεάν έκπληξη*!

Προγνωστικά: Με άρωμα Μουντιάλ οι ΗΠΑ

  • Κλείνουμε με το αντίστοιχο Nations League της CONCACAF και το παιχνίδι ανάμεσα σε ΗΠΑ και Ελ Σαλβαδόρ. Οι Αμερικάνοι παραμένουν σε ρυθμούς Μουντιάλ, παίζουν καλό ποδόσφαιρο και παράγουν μπόλικες φάσεις. Δεδομένη η ποιότητα τους, δύσκολα θα γίνει κάποια έκπληξη, αφού κιόλας παίζεται και η πρωτιά του ομίλου. Κρατάμε εδώ τον άσο μαζί με το οver 2,5 στο 1.72.
Combo
19:00
Ελλάδα - Λιθουανία
1 & over 2,5
1.70
BET: 20 units
Ασιατικό
21:45
Ιρλανδία - Γαλλία
2 (-1,5)
2.10
BET: 20 units
Combo
02:00
ΗΠΑ - Ελ Σαλβαδόρ
1 & οver 2,5
1.72
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις