ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ

Συνδυαστικά και δυάδα έως 2.94

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

Συνδυαστικά και δυάδα έως 2.94

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Παρασκευής με μπάλα, μπάσκετ και βόλεϊ έως 7.90!

προγνωστικά μπάσκετ

Λάθος όριο στο Λονδίνο

Προγνωστικά από Γαλλία και Ισπανία με την εικόνα να δείχνει δυο παίκτες από το γαλλικό πρωτάθλημα.

Επιστροφή στη δράση με δυάδα από Γαλλία και Ισπανία

Προγνωστικά τσάμπιονσιπ με την ομάδα της Λιντς στην εικόνα.

Έχει πολύ ζουμί η Championship

Αλβαρέζ και 42άρι

Αλβαρέζ και 42άρι

Προγνωστικά βόλεϊ με τις ομάδες Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στην εικόνα.

Στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ με 7άρι!

προγνωστικά αγγλία 1 και Ligue 1 με παίκτη της Λιλ να είναι στην εικόνα.

Πέφτουν κορμιά στο «Πιέρ Μορούα»

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Λιλ – Λανς: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over 2,5 ημέρας που διπλασιάζει για Κυριακή 03/03/24.

Το over 2,5 της ημέρας (29/3)

το bet builder της ημέρας

Το Bet Builder της ημέρας (29/3)

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Ευκαιρίες πριν την εμβόλιμη

Μόνο νίκη χρειάζονται

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

Συνδυαστικά και δυάδα έως 2.94

προγνωστικά

Τρεις επιλογές από τα προκριματικά του Euro έχει το μενού της Δευτέρας για τον #Bats.

Η δεύτερη αγωνιστική της προκριματικής φάσης του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος συνεχίζεται, με τη δράση να συνεχίζεται στον δεύτερο, τον πέμπτο, τον έκτο και τον έβδομο όμιλο. Πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά μας.

Προγνωστικά: Ουγγαρία – Βουλγαρία

Η Ουγγαρία ντεμπουτάρει στον έβδομο όμιλο, καθώς είχε ρεπό στην πρεμιέρα. Απέναντί της η Βουλγαρία, που προέρχεται από ήττα με 1-0 εντός έδρας από το Μαυροβούνιο. Έτσι κι αλλιώς δεν είχε πολλές ελπίδες για τη διεκδίκηση της πρόκρισης, αλλά αυτό το ανεπιτυχές αποτέλεσμα κάνει ξεκάθαρο ότι η παρουσία της στον όμιλο μάλλον θα είναι διαδικαστική.

Αντιθέτως, οι Ούγγροι είναι φαβορί για μια από τις δύο πρώτες θέσεις μαζί με την Σερβία και στόχος τους είναι το ξεκίνημα με το δεξί. Η ομάδα του Ρόσι τα πάει εξαιρετικά τα τελευταία χρόνια, καθώς μετά την συγκινητική προσπάθειά της στο προηγούμενο Euro (απέναντι σε Γαλλία, Γερμανία και Πορτογαλία), ήταν άκρως ανταγωνιστική και στα παιχνίδια με την Ιταλία, τη Γερμανία και την Αγγλία στο Nations League. Αποκορύφωμα η νίκη με 4-0 στην έδρα των Άγγλων τον προηγούμενο Ιούνιο. Παίζει καλό ποδόσφαιρο και λόγω της αδυναμίας του αντιπάλου δε θα κάτσει στο 1-0. Διπλασιάζει στη Novibet ο άσος με over 1,5 τέρματα και μπαίνει στις επιλογές μας.

Πολωνία – Αλβανία

Πιο εφιαλτικό ντεμπούτο δεν μπορούσε να κάνει ο Φερνάντο Σάντος στον πάγκο της Πολωνίας. Το 3-1 από την Τσεχία έβαλε από νωρίς σε μπελάδες τους «αετούς» και το γεγονός ότι το σκορ ήταν 2-0 από το τρίτο λεπτό (!) δείχνει πόσο ανέτοιμη ομάδα είναι. Το ματς της δεύτερης αγωνιστικής με αντίπαλο την Αλβανία από νωρίς αποκτά κομβική σημασία, αφού ενδεχόμενη γκέλα μπορεί να της κοστίσει την πρόκριση.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν ρεπό στην πρώτη αγωνιστική και δίνουν τον πρώτο τους αγώνα μετά τον Νοέμβριο του περασμένου έτους. Πρώτο ματς για τον Σιλβίνιο στον πάγκο των Αλβανών, κάτι που τους κάνει εξαιρετικά απρόβλεπτους. Στηρίζουμε την ποιότητα και την έδρα των Πολωνών. Από εκεί και πέρα, ξέροντας τον Σάντος και την ποδοσφαιρική του φιλοσοφία, αναμένουμε να κυνηγήσουν μια σφιχτή επικράτηση. Η νίκη της Πολωνίας με under 3,5 αξίζει στο 2.10 της Novibet.

Ανοίγουν τα ματς σε Κισινάου και Στοκχόλμη

Στη Μολδαβία συνεχίζει τις υποχρεώσεις της η Τσεχία, μετά την ιδανική πρεμιέρα απέναντι στους Πολωνούς. Η νίκη με 3-1 έβαλε την ομάδα του Σίλχαβι στη θέση του οδηγού όσον αφορά τον πέμπτο όμιλο. Πλέον, αν κάνει το καθήκον της στα υπόλοιπα παιχνίδια, μπορεί όχι μόνο να κλειδώσει την παρουσία της στα τελικά του Euro, αλλά και να πάρει την πρώτη θέση. Η Μολδαβία είναι από τις κλασικές ομάδες-κομπάρσους που σε τέτοιου επιπέδου αγώνες πολύ σπάνια αποφεύγουν την ήττα. Ούτε τα Νησιά Φερόε δεν μπόρεσε να κερδίσει στην πρώτη αγωνιστική, μένοντας στο 1-1 εντός έδρας. Η εμφάνιση των Τσέχων έδειξε ότι παίζουν με επιθετική διάθεση και με δεν σταματούν να ψάχνουν το γκολ. Κι εδώ αναμένουμε υψηλό ρυθμό και αρκετά τέρματα, με το over 2,5 να βρίσκεται σε απόδοση 1.72.

Eδώ σε περιμένει μία δωρεάν έκπληξη*!

Στον έκτο όμιλο, η Σουηδία και το Αζερμπαϊτζάν ψάχνουν τους πρώτους τους βαθμούς. Η συνάντησή τους βρίσκει ως ξεκάθαρο φαβορί τους γηπεδούχους, στα επίπεδα του 1.15 με 1.20. Λογικό αυτό, δεδομένης της τεράστιας διαφοράς δυναμικότητας αλλά και της ανάγκης των Σουηδών για το τρίποντο. Μετά το εντός έδρας 2-0 από το Βέλγιο, η μάχη της πρόκρισης αποκτά μεγάλο ενδιαφέρον. Στο μεταξύ, η νίκη της Αυστρίας επί των Αζέρων με 4-1 αποτέλεσε δείγμα ότι… θα πέσουν κορμιά για τις δύο προνομιούχες θέσεις. Οι φιλοξενούμενοι δε φημίζονται για τη δυνατή τους άμυνα, αλλά, αναλογικά με την ποιότητά τους, τα πάνε πολύ καλά στην επίθεση. Κι εδώ το over 2,5 έχει αξία, με απόδοση 1.71 στην Betshop, για το συνολικό 2.94 της δυάδας μας.

Όλα τα προγνωστικά μου

Combo
21:45
Ουγγαρία - Βουλγαρία
1 & over 1,5
2.00
BET: 20 units
Combo
21:45
Πολωνία - Αλβανία
1 & under 3,5
2.10
BET: 20 units
Δυάδα απόδοσης 2.94
21:45
Μολδαβία - Τσεχία
Over 2,5
1.72
21:45
Σουηδία - Αζερμπαϊτζάν
Over 2,5
1.71
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις