«Ενισχυμένα» φαβορί στα προκριματικά του Euro

προγνωστικά

Προγνωστικά: Ο #Bbarl αναλύει και ποντάρει σε δύο αναμετρήσεις από το σημερινό στοιχηματικό κουπόνι στα προκριματικά του Euro 2024.

Νέα ημέρα, νέα παιχνίδια, νέες στοιχηματικές προτάσεις στην στήλη. Μετά από μονοήμερη αποχή, η επιστροφή συνδυάζεται με δύο προγνωστικά από τους σημερινούς αγώνες της προκριματικής φάσης του Euro 2024.

Προγνωστικά: Σκοράρισμα με ταβάνι

Τα εύκολα δύσκολα έκανε κόντρα στο Καζακστάν η Σλοβενία, που σήμερα υποδέχεται στις 19:00 το Σαν Μαρίνο με στόχο να ζευγαρώσει τις νίκες της σε αυτή την προκριματική διαδικασία. Δεδομένου ότι η παρέα των Βέρμπιτς και Τσέριν φιλοξενεί την χώρα-ουραγό του FIFA Ranking, η οποία αγνοεί την νίκη επί 145(!) παιχνίδια, θεωρώ πως δεν τίθεται ζήτημα για το τελικό αποτέλεσμα (εξ ου και το 1.01 του άσου). Οι Σλοβένοι υπερέχουν ποιοτικά και δεν αναμένεται να συναντήσουν ιδιαίτερα εμπόδια προκειμένου να πάρουν το τρίποντο.

Τα multiscores 1-0, 2-0 ή 3-0 στο 3.20 της Betshop είναι το πρώτο προγνωστικό της ημέρας, επιλογή που δικαίωσε στον αγώνα της εθνικής μας με το Γιβραλτάρ και συνάδει με τις πρόσφατες επιδόσεις των δύο ομάδων ως προς το σκοράρισμα. Συγκεκριμένα, η μεν Σλοβενία δεν έχει πετύχει περισσότερα από δύο τέρματα εδώ και 14 παιχνίδια (μετά από την νίκη επί της Μάλτας με 0-4 τον Οκτώβριο του 2021), ενώ το δε Σαν Μαρίνο έχει δεχθεί δύο ή λιγότερα τέρματα στα δέκα από τα ένδεκα προηγούμενα δικά του ματς.

Eδώ σε περιμένει μία δωρεάν έκπληξη*!

Το «διπλό» και τα έξτρα

Η ήττα της πρεμιέρας από την Αγγλία δεν ήταν το ξεκίνημα που θα ήθελαν στην εθνική ομάδα της Ιταλίας. Η αποψινή (21:45) εκτός έδρας αναμέτρηση με την Μάλτα – που επίσης ηττήθηκε από την Βόρεια Μακεδονία με 2-1 – συνιστά την ιδανική ευκαιρία ανάκαμψης για την ομάδα του Μαντσίνι.

Ξεκάθαρο φαβορί οι «ατζούρι» στο συγκεκριμένο παιχνίδι, όμως ο στόχος τους δε περιορίζεται στην απόσπαση των τριών βαθμών. Μία πειστική εμφάνιση, χωρίς απαραίτητα το σκορ να κυμανθεί σε πολύ υψηλά επίπεδα, μπορεί να ανεβάσει το «φτωχό» 1.10 του διπλού. Η νίκη της Ιταλίας χωρίς να δεχθεί γκολ προσφέρεται στο 1.54 από την Betshop και είναι το σημείο που θα επιλέξω από τον εν λόγω αγώνα.

Δείτε τα σημερινά προγνωστικά

Μονό
19:00
Σλοβενία - Σαν Μαρίνο
Multiscores: 1-0, 2-0 ή 3-0
3.20
BET: 10 units
Μονό
21:45
Μάλτα - Ιταλία
2 & no goal
1.54
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις