Μποζιονέλος προγνωστικά | Μακροχρόνια ως… 14.00

Μποζιονέλος προγνωστικά

Μια διαφορετική στήλη από τον #nbozionelos, με τα τελευταία μακροχρόνια προγνωστικά της σεζόν.

Πού με βρίσκεις

Μποζιονέλος προγνωστικά. Με ακούτε και στον Libero 107,4 FM – καθημερινές λίγο μετά τις 18:00, Σαββατοκύριακα λίγο μετά τις 15:00 με Γιώργο Μπαϊράμη και Δημήτρη Δανακτσή.

Τα προγνωστικά ανεβαίνουν και στο προσωπικό μου Τelegram όπου κουβεντιάζουμε για στοίχημα και ό,τι άλλο κινείται.

Μπορείτε επίσης…

Μια διαφορετική στήλη σήμερα. Άδραξα την ευκαιρία, καθώς το πρόγραμμα των προκριματικών του Euro 2024 είναι (κατ’ εμέ) τελείως αντιστοιχηματικό, με άρθρο των τελευταίων μακροχρόνιων της σεζόν. Είναι μια καλή ευκαιρία, χρονικά και συγκυριακά. Και το ταμείο θα γίνει στο τέλος.

Super League στο 3.00…

…με την ελπίδα να τελειώσει διότι η τοξικότητά τους έχει περάσει κάθε προηγούμενο. Προτού ξεκινήσει η σεζόν ο οβολός μου έπεσε στην ΑΕΚ, προφανώς η απόδοση έχει πέσει πολύ και, όχι, δεν θεωρώ ότι αυτός ο Παναθηναϊκός μπορεί να αντέξει στο θρίλερ των play offs. Η αντεπίθεση του Ολυμπιακού έχει αλλάξει τα δεδομένα αλλά θαρρώ πως ήταν συγκυριακή, λόγω βατού προγράμματος. Η Ένωση στο τριάρι αγοράζεται, είναι η ομάδα με το πλέον βαθύ ρόστερ από τις διεκδικήτριες.

Για το πλασάρισμα στη δυάδα, περισσότερο Ολυμπιακό βλέπω αντί Παναθηναϊκό, είναι μόνο στο 1.60 όμως.

Premier League με ένα 6άρι που αξίζει

Η διαφορά οκτώ βαθμών, που δυνητικά είναι πέντε μιας και η Σίτι έχει δώσει ένα ματς λιγότερο από ότι η Άρσεναλ, μπορεί να καλυφθεί αλλά οι «gunners» έχουν momentum που δεν παραβλέπεται. Ιντριγκάρει περισσότερο να μπει τετράδα η (ασταθέστατη και αφερέγγυα φέτος) Λίβερπουλ που είναι μεν στο -9 αλλά με δύο ματς λιγότερα από την Τότεναμ, την οποία μάλιστα υποδέχεται τέσσερις αγωνιστικές πριν από το τέλος.

Στα της ουράς, η Μπόρνμουθ και η Γουέστ Χαμ έχουν σαφώς καλύτερες ομάδες και υλικό από άλλες, εξ ου και το να πέσει η Νότιγχαμ Φόρεστ (που έχω κυκλώσει) τιμάται χαμηλά: μόλις στο 2.00. Αντίθετα η Κρίσταλ Πάλας και καλοπληρώνει και έχει αδιανόητα δύσκολο πρόγραμμα αφού παίζει, με την επανέναρξη, κατά σειρά και διαδοχικά με όλες όσες καίγονται: Λέστερ, Λιντς, Σαουθάμπτον, Εβερτον, Γουλβς και Γουέστ Χαμ! Και κλείνει με Τότεναμ, Μπόρνμουθ, Φούλαμ και, στο τέλος, Φόρεστ. Χμ…

Τριπλή προσφορά* από τη Fonbet!

Είναι για φούντο από την Bundesliga

Η αιφνίδια απόλυση Νάγκελσμαν και η έλευση Τούχελ δεν λέει και πολλά για τούτη την Μπάγερν, άλλωστε και με τον… Σούλη Παπαδόπουλο στον πάγκο, παραμένει πάντα Μπάγερν. Αν και απώλεσε προς ώρας την πρωτιά, πληρώνει μόλις 1.25 να το ξαναπάρει. Όσοι πιστοί… αρνητές μπορείτε να την κοντράρετε, δεν μπήκα στο τριπάκι. Η Ουνιόν ίσως δεν τα καταφέρει για τετράδα καθώς διάγει μια μακρά (για τα κυβικά της) σεζόν, επιτυχία θα είναι και η εξάδα κι έχει χρόνια μπροστά της να πρωταγωνιστήσει.

Στα χαμηλά, η Σάλκε έχει όντως αναθαρρήσει, αυτή που δεν βλέπεται και είναι για φούντο είναι η Χόφενχαϊμ, αν δεν κατορθώσει να μπει (ως 16η) τριπλασιάζει. Και αγοράζεται.

Serie A; Μπα…

Εικονική η βαθμολογία καθώς αν η Γιουβέντους δεν είχε το -15 τότε θα ήταν, αυτή τη στιγμή, στη δεύτερη θέση – αλλά και πάλι μακριά από τη Νάπολι που ήδη το πήρε. Αλλά είναι στο -7 από την τετράδα, δύσκολο να προλάβει. Πρακτικά το ερώτημα είναι αν βγει στο Champions League η Ρόμα αντί μιας και των Λάτσιο, Μίλαν και Ίντερ, οι τελευταίες δύο έχουν και το Champions League μπροστά τους – και να τα καταφέρει η ομάδα του Μουρίνιο, δεν το βρίσκεις πάνω από 1.70.

Κοντολογίς, πάσο.

Primera Division με μόνο ένα με αξία

Η Μπάρτσα το πήρε, μαζί με Ρεάλ και Ατλέτι κουνούν σεντόνι, η Σοσιεδάδ έχει 48 β. έναντι 45 της Μπέτις και 41 της Βιγιαρεάλ για την τετράδα. Προς την Μπέτις του 3.50 είμαι αλλά όχι ζεστά.

Στα της… ουράς, και η Βαλένθια και η Αλμερία έχουν καλύτερες ομάδες από όσο δείχνουν αλλά ποια θα την πάρει η μπάλα; Ίσως η Βαγιαδολίδ που έχει και δύσκολο πρόγραμμα.

Ligue 1 σχεδόν στον τριπλασιασμό

Η Λανς έχει… αέρα τριών βαθμών από την πιο σοβαρή εσχάτως Μονακό, στη μάχη της τρίτης θέσης που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League, την υποδέχεται προσεχώς (22/4) κιόλας αλλά αίσθησή μου είναι ότι θα προλάβουν οι Μονεγάσκοι – και σχεδόν τριπλασιάζει.

Τριπλή προσφορά* από τη Fonbet!

Champions League στο… 14άρι

Το μόνο σίγουρο της κλήρωσης είναι ότι δεν θα είναι… ιταλικός εμφύλιος ο τελικός (χεχε). Είδατε όμως τα τερτίπια που κάνουν κάθε χρόνο τα… μπαλάκια; Σίτι έβλεπαν οι μεν, Μπάγερν οι δε, εντέλει μόνο μία θα είναι στα ημιτελικά κι εκεί, για να πάνε στον τελικό της Κωνσταντινούπολης, θα πρέπει να περάσουν Ρεάλ ή Τσέλσι! Τέσσερα φαβορί στο ίδιο μονοπάτι…

Κι από το άλλο μονοπάτι, Μίλαν – Νάπολι και Μπενφίκα – Ίντερ, ονειρεμένα ζευγάρια για πραγματικούς λάτρεις του ποδοσφαίρου. Και καθόλου, μα καθόλου, δεν θα με παραξενέψει αν στο τέλος η Μπενφίκα είναι στον… τελικό και όχι κάποια ιταλική. Κρατήστε το (ένα funbet, ερίχθη…).

Γενικώς η Μπενφίκα, παρά τη φυγή του Έντσο, είναι καλύτερη. Χρόνια το παλεύει, χρόνια είναι στα νοκ άουτ, δεν έχει κάτι να φοβηθεί απέναντι στις ιταλικές. Και ναι, ΟΚ, μαζί σας, ομαδάρα η Νάπολι φέτος αλλά η Ευρώπη έχει τους δικούς της κανόνες, εκεί η φανέλα της Μίλαν είναι… ασήκωτη – και το γράφει ένας αμετανόητος Ιντερίστα.

Κοντολογίς, από εκείνο το μονοπάτι κράτησα τη «ροσονέρο» πρόκριση και το να προχωρήσει η Μπενφίκα. Και, για κατάκτηση, κακά τα ψέματα, σαν να ήρθε η ώρα της. Πιο συνειδητοποιημένη φέτος από ποτέ η Σίτι.

Στο Europa League έχω πουλέν…

Πέρυσι ήταν τελικός στο Conference League, φέτος προημιτελικά στο Europa League για Ρόμα και Φέγενορντ. Μάγος στα νοκ άουτ ο Ζοσέ, ανοιχτός ο δρόμος του για έναν ακόμη ευρωτελικό μιας και Γιουνάιτεντ και Γιουβέντους (αν περάσει…) έπεσαν στο άλλο μονοπάτι: θυμίζω, Γιουνάιτεντ – Σεβίλλη και Γιούβε – Σπόρτινγκ από τη μια, Λέβερκουζεν – Ουνιόν Σαν Ζιλουά και Φέγενορντ – Ρόμα στο άλλο. Πουλέν μου οι Ρωμαίοι για Βουδαπέστη…

Μπορεί ακόμη και το τρόπαιο του Conference

Βελγο-ολλανδική μάχη στην οκτάδα ανάμεσα σε ΑΖ και Άντερλεχτ. Η Άλκμααρ είναι στα μάτια μου φαβορί ακόμη για το τρόπαιο σε μια διοργάνωση κυριολεκτικά… μικρομεσαίων: Λεχ – Φιορεντίνα και Βασιλεία – Νις από τη μια, Γάνδη – Γουέστ Χαμ και Άντερλεχτ – Άλκμααρ από την άλλη.

Live betting

Και μη ξεχνάτε το live betting του koubanezos.gr μέσω Telegram!

Μποζιονέλος προγνωστικά

Super League
Πρωταθλήτρια
ΑΕΚ
3.00
BET: 20 units
Premier League
Στην τετράδα
Λίβερπουλ
3.50
BET: 10 units
Premier League
Υποβιβασμός
Κρίσταλ Πάλας
6.00
BET: 5 units
Bundesliga
Εκτός τετράδας
Ουνιόν Βερολίνου
2.60
BET: 15 units
Bundesliga
Υποβιβασμός
Χόφενχαϊμ
3.00
BET: 10 units
Primera Division
Υποβιβασμός
Ρεάλ Βαγιαδολίδ
2.50
BET: 40 units
Ligue 1
Στην τριάδα
Μονακό
2.75
BET: 15 units
Champions League
Κατάκτηση
Μάντσεστερ Σίτι
4.00
BET: 40 units
Champions League
Ζευγάρι τελικού
Μάντσεστερ Σίτι - Μπενφίκα
14.00
BET: 3 units
Champions League
Μίλαν - Νάπολι
Πρόκριση: Μίλαν
2.95
BET: 10 units
Champions League
Μπενφίκα - Ίντερ
Πρόκριση: Μπενφίκα
1.87
BET: 15 units
Europa League
Στον τελικό
Ρόμα
3.00
BET: 20 units
Conference League
Κατάκτηση
Άλκμααρ
7.50
BET: 4 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις