Προελαύνουν οι Άγγλοι στο 2.05

Προγνωστικά

Προγνωστικά από τα προκριματικά του Euro της Γερμανίας με combo που φτάνουν μέχρι τον τριπλασιασμό από τον #Makrakis.

Καλημέρα σε όλους. Τέταρτη ημέρα για τα προκριματικά του Euro με την πρεμιέρα να κινείται σχετικά ήρεμα, μακριά από εκπλήξεις. Πάμε να δούμε προγνωστικά στοιχήματος από τρία παιχνίδια τα οποία μου έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον.

  • Ξεκίνημα από το «Γουέμπλεϊ» και το παιχνίδι της Αγγλίας. Τα «τρία λιοντάρια» ξεκίνησαν ιδανικά τις υποχρεώσεις με μεγάλο διπλό στην Ιταλία. Αυτομάτως, γίνονται φαβορί για την πρώτη θέση και θέλουν να διπλασιάσουν τις νίκες τους. Η Ουκρανία θα δώσει και αυτή τη μάχη της για πρόκριση, αλλά δεν έχει τις πιθανότητες με το μέρος της. Ανώτεροι σε όλα οι Άγγλοι, περιμένω να κυριαρχήσουν από νωρίς και να καθαρίσουν το παιχνίδι από το ημίχρονο. Επιλογή στα προγνωστικά θα αποτελέσει ο άσος από ημίχρονο μαζί με το over 1,5 στο 2.05.

Eδώ σε περιμένει μία δωρεάν έκπληξη*!

  • Για το Λιχτενστάιν δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Ομάδα περιορισμένων δυνατοτήτων που δύσκολα θα αποφύγει την τελευταία θέση. Η Ισλανδία κατώτερη των περιστάσεων διαλύθηκε από τη Βοσνία με 3-0 και πλέον τρέχει. Αυτά τα παιχνίδια δεν πρέπει να προβληματίζουν τους Ισλανδούς αν θέλουν να προχωρήσουν. Θα πάμε με τη νίκη τους από το ημίχρονο μαζί με το εύρος γκολ 2-4 που πιστεύω καλύπτει το παιχνίδι.
  • Η Βόρεια Ιρλανδία προβλημάτισε κάπως στη νίκη της στο Σαν Μαρίνο. Χωρίς ιδέες επιθετικά, ενώ δέχτηκε και γκολ το οποίο ακύρωσε το VAR. Η Φινλανδία πάλεψε στη Δανία, αλλά λύγησε στο τέλος. Έδειξαν για ακόμα μια φορά πόσο σκληροτράχηλη ομάδα είναι. Ισορροπημένο περιμένω το παιχνίδι με μια μικρή πρωτοβουλία κινήσεων από τους φιλοξενούμενους. Θα ρισκάρω στην ισοπαλία στο3.20.
Combo
19:00
Αγγλία - Ουκρανία
1/1 & over 1,5
2.05
Combo
19:00
Λιχτενστάιν - Ισλανία
2/2 & 2-4 γκολ
2.20
Μονό
21:45
Βόρεια Ιρλανδία - Φινλανδία
Χ
3.20
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις