Ακρως ερωτικό… 2.40

Ακρως ερωτικό... 2.40

Καλώς σας βρίσκω και πάλι, αγαπητοί Κουβανέζοι. Μετά από απουσία αρκετών ημερών ελέω καλοκαιριού, η στήλη μας επιστρέφει ξανά, καθώς έχουμε σέντρα -σιγά, σιγά- στα περισσότερα πρωταθλήματα.

Στα εγχώρια θα κινηθούμε και συγκεκριμένα με τις δύο αναμετρήσεις της άκρως ερωτικής Θεσσαλονίκης, με τις οποίες ανοίγει η αυλαία της φετινής Super League.

Η αρχή θα γίνει νωρίς το απόγευμα, με το παιχνίδι του Άρη κόντρα στη Λαμία. Δεδομένου ότι οι «κίτρινοι» είναι το φαβορί της αναμέτρησης, αυτομάτως το βάρος της στήλης μας θα πέσει στους φιλοξενούμενους, οι οποίοι αγωνιζόμενοι ως αουτσάιντερ (εκτός έδρας), με βάση τα πεπραγμένα της χρονιάς που ολοκληρώθηκε, συγκεντρώνουν συνήθως ίδιες ή περισσότερες κίτρινες κάρτες, σε σχέση με τον γηπεδούχο.

Λίγες ώρες αργότερα, ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί την ΑΕΛ. Πρωταθλητές αναδείχθηκαν οι… «βυσσινή» την περασμένη αγωνιστική σεζόν στη σχετική μας κατηγορία, αντικρίζοντας ούτε λίγο, ούτε πολύ 89 (!) κίτρινες, έναντι 52 του σημερινού αντιπάλου τους. Τουτέστιν, ξερό «διπλό»…

Δυάδα (απόδοσης 2.40)

18:15 Άρης – Λαμία: Περισσότερες κάρτες, Χ ή Λαμία (1.45)

20:30 ΠΑΟΚ – ΑΕΛ: Περισσότερες κάρτες,  ΑΕΛ (1.65)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις