Η μάχη των MVP… βγάζει 3.40

προγνωστικά NBA

Ειδικά παικτών, αγορές πόντων και σημεία έως το 3.40 απόψε από τον #Loverdose.

Καλησπέρα NBAερς και χρόνια πολλά! Μόλις έξι αναμετρήσεις στο σημερινό πρόγραμμα του NBA, όμως υπάρχουν ενδιαφέρουσες επιλογές σε σημεία και ειδικά παικτών. Τρία τα παιχνίδια που ξεχώρισα και θα στοιχηματίσω από νωρίς, με ακόμα περισσότερες επιλογές αργότερα στο Telegram του koubanezos.gr. Πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά NBA, αναλύοντας τις αναμετρήσεις Ατλάντα Χοκς – Ιντιάνα Πέισερς, Μαϊάμι Χιτ – Μπρούκλιν Νετς και Ντένβερ Νάγκετς – Μιλγουόκι Μπακς.

Προγνωστικά: Ατλάντα Χοκς – Ιντιάνα Πέισερς

Η απογευματινή αναμέτρηση της ημέρας είναι το Ατλάντα Χοκς – Ιντιάνα Πέισερς. Μία αναμέτρηση για την οποία θα υπάρξουν σίγουρα και αρκετές live επιλογές, στο κανάλι μας στο Telegram. Δύο ομάδες με αρκετά γρήγορο ρυθμό και πολλούς πόντους, στις αναμετρήσεις τους τον τελευταίο μήνα. Με τους Χοκς να πετυχαίνουν 121.8 και τους Πέισερς 118.3 πόντους ανά αγώνα. Σε αυτό το διάστημα οι Χοκς επιχειρούν 92.7 σουτ, ευστοχώντας στα 45.9 από αυτά, που σημαίνει 46.8 ευκαιρίες για ριμπάουντ. Από την άλλη οι Πέισερς εκτελούν 89.1, ευστοχούν στα 44.3 από αυτά, δηλαδή 44.8 ευκαιρίες για ριμπάουντ. Σαν αποτέλεσμα, οι δύο αντίπαλοι δημιουργούν μαζί 91.6 ευκαιρίες για ριμπάουντ, χωρίς να υπολογίζουμε αυτές από τις χαμένες βολές. Αρκετοί οι αμφίβολοι παίκτες από την σημερινή αναμέτρηση, όμως οι δύο σέντερ είναι έτοιμοι για μάχη και με αυτούς θα ασχοληθώ σήμερα.

Κλιντ Καπέλα

Ο πύργος των Χοκς Κλιντ Καπέλα, έκανε μια εμφανή «κοιλιά» αγωνιστικά, μετά τον τραυματισμό του. Όμως όλα δείχνουν πως σιγά σιγά επιστρέφει στα φετινά του στάνταρ, με 10.0 ριμπάουντ και 11.5 πόντους στις τελευταίες δέκα αναμετρήσεις. Σε έξι απ’ τις δέκα σημείωσε Νταμπλ-Νταμπλ, ενώ στις εννέα από αυτές είχε τουλάχιστον ένα διψήφιο στατιστικό. Σήμερα θεωρώ πως θα συγκεντρώσει αρκετά εύκολα τα ριμπάουντ. Περιμένοντας πως το σκορ θα πάει ψηλά, οι δέκα πόντοι φαντάζουν εξίσου ρεαλιστικοί. Θα επιλέξω λοιπόν το Νταμπλ-Νταμπλ του Κλιντ Καπέλα, σε απόδοση 1.70 στη Stoiximan.

Μάιλς Τέρνερ

Ο Μάιλς Τέρνερ είναι σίγουρα ένας από τους αγαπημένους μου παίκτες στοιχηματικά τη φετινή σεζόν. Ο τίμιος γίγαντας των Πέισερς, έτρεξε ένα σερί 22 εξαιρετικών εμφανίσεων τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο. Τον Μάρτιο ξεκίνησε λίγο πιο μουδιασμένα, αλλά σε αυτό έπαιξαν ρόλο και οι τραυματισμοί, που άλλαξαν τον τρόπο ανάπτυξης των Πέισερς στην επίθεση. Η επιστροφή του Χαλιμπάρτον θα τον βοηθήσει ακόμα περισσότερο, να βρει την προηγούμενη φόρμα του. Σήμερα απέναντι του θα έχει έναν πολύ καλό αμυντικό, τον Καπέλα, δύσκολα θα βρει πόντους κάτω από το καλάθι. Όμως η ευελιξία του στο σκοράρισμα, μιας και μπορεί να σουτάρει από κάθε σημείο του γηπέδου, μπορεί να τον θέσει οδηγό στο σκοράρισμα. Δεν μπορώ να αγνοήσω τους 18+ πόντους του Τέρνερ σε απόδοση 2.15 στη Stoiximan.

Μαϊάμ Χιτ – Μπρούκλιν Νετς:

Κέβιν Λοβ

Ο 34χρονος Πάουερ Φόργουορντ των Μαϊάμι, είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για κάθε προπονητή. Με την εμπειρία του, αποτελεί διαχρονικά μία από τις πιο αξιόπιστες λύσεις στο 4, σε επίθεση και άμυνα. Δεν είναι πλέον ο πρωταγωνιστής, αλλά ένα είναι σίγουρο, πως η παρουσία του σε κάθε αγώνα είναι αξιοπρεπέστατη. Πέρα από την καλή του συγκομιδή αμυντικά, αρχίζει πλέον να βοηθάει και στο σκοράρισμα. Κατά κύριο λόγο πίσω από την γραμμή του τριπόντου, εκεί όπου οι Χιτ «πονούν» σε όλη την διάρκεια της σεζόν. Πετυχαίνει τουλάχιστον δύο τρίποντα στις τελευταίες πέντε αναμετρήσεις, ενώ στις τρεις από αυτές έχει επιχειρήσει μόνο σουτ τριών πόντων. Απέναντι του απόψε οι Νετς, μια ομάδα που ακόμα ψάχνει την ταυτότητα της σε επίθεση και άμυνα. Θεωρώ πως ο Λοβ θα βρει απόψε ευκαιρίες για μακρινά σουτ και θα ευστοχήσει σε 2 από αυτά. Επιλέγω τα 2+ εύστοχα τρίποντα του Κέβιν Λοβ, σε απόδοση 1.93 στη Betshop.

Ντένβερ Νάγκετς – Μιλγουόκι Μπακς

Οι πρωτοπόροι Ανατολής και Δύσης, θα αναμετρηθούν μεταξύ τους απόψε στο Μπολ Αρένα. Οι Μπακς που βρίσκονται σε back to back roadtrip, χθες επικράτησαν πολύ εύκολα επί των Τζαζ, με σκορ 116-144. Αυτό και η πιθανή απουσία των Μίντλετον και Κράουντερ τους φέρνει σε αποδόσεις αουτσάιντερ. Παρόλα αυτά, θεωρώ πως το παιχνίδι είναι 50/50 και έτσι θα περίμενα διαμορφωμένες και τις αποδόσεις στα σημεία. Πέρα όμως από τα σημεία, βρίσκω ιδιαίτερο ενδιαφέρον στους πόντους των ομάδων. Στην σεζόν οι Νάγκετς πετυχαίνουν 116.7 πόντους και δέχονται 112.8. Οι Μπακς από την άλλη πετυχαίνουν 116.8 τη στιγμή που δέχονται 112.2. Όμως το Μιλγουόκι είναι σε δαιμόνια φόρμα και στα τελευταία δέκα παιχνίδια πετυχαίνει 126.5 πόντους. Ακόμα και αν δεν είχα σκοπό να ασχοληθώ με σημείο, οι αποδόσεις είναι ιδιαίτερα προκλητικές. Θα επιλέξω λοιπόν τη νίκη των Μπακς μαζί με over 120+ πόντους σε απόδοση 3.40 στη Novibet.

Eδώ σε περιμένει μία δωρεάν έκπληξη*!

Όλα τα προγνωστικά μου

Μονό
23:10
Ατλάντα Χοκς – Ιντιάνα Πέισερς
Μάιλς Τέρνερ 18+ πόντοι
2.15
BET: 21 units
Μονό
02:10
Μαϊάμι Χιτ - Μπρούκλιν Νετς
Κέβιν Λoβ 2+ εύστοχα τρίποντα
1.93
BET: 23 units
Combo
04:10
Ντένβερ Νάγκετς – Μιλγουόκι Μπακς
2 & Μπακς over 119,5 πόντους
3.40
BET: 10 units
Δυάδα απόδοσης 2.89
23:10
Ατλάντα Χοκς – Ιντιάνα Πέισερς
Κλιντ Καπέλα double-double
1.70
04:10
Ντένβερ Νάγκετς – Μιλγουόκι Μπακς
Μπακς over 114,5 πόντους
1.70
BET: 16 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις