Με το φαβορί για την είσοδο στο Final Four!

Με το φαβορί για την είσοδο στο Final Four!

Στήριξη στο φαβορί Κονέκτικατ για την είσοδο στο Final Four του Κολλεγιακού μπάσκετ προτείνει ο #bilias1974 στα προγνωστικά μπάσκετ

Καλημέρα και Χρόνια Πολλά σε όλους και όλες,

Το over στους άσους του Γκαρίν στην προχθεσινή μας στήλη δεν επαληθεύτηκε παρότι ο Χιλιανός ξεκίνησε με 2 άσους στο πρώτο game του αγώνα. Στην σημερινή στήλη όπως είχαμε προαναγγείλει θα ασχοληθούμε με επιλογή στα προγνωστικά μπάσκετ από την φάση των 8 στο κολλεγιακό τουρνουά μπάσκετ του NCAA.

Προγνωστικά μπάσκετ Κολλεγιακό πρωτάθλημα NCAA

Από τον δυνατό αγώνα του Κονέκτικατ εναντίον του Γκονζάγκα θα δούμε επιλογή στα προγνωστικά μπάσκετ σήμερα. Το Κονέκτικατ λογίζεται πλέον ως το μεγάλο φαβορί για να κατακτήσει τον φετινό τίτλο καθώς έχουν πέσει θύματα εκπλήξεων στους προηγούμενους γύρους τα νο1 στα rankings κολλέγια όπως το Περντιού, η Αλαμπάμα και το Κάνσας. Μέχρι τώρα έχει ποδοπατήσει όποιον αντίπαλο βρήκε στο διάβα του με περίπου 20π μέσο όρο στις νίκες του εναντίον του Αιόνα (του Ρικ Πιτίνο), το κολλέγιο του Σεν Μέρι και το δυνατό Αρκάνσας.

Για την είσοδο στο Final Four θα αναμετρηθεί με το Γκονζάγκα που καθοδηγείται από τον έμπειρο στο κολλεγιακό μπάσκετ ψηλό Ντριού Τιμ που στον αγώνα της φάσης των 16 εναντίον του δυνατού UCLA είχε 36 πόντους και 13 πόντους στην οριακή νίκη του Γκονζάγκα με 79-76.

Η εκτίμηση μας είναι ότι το Κονέκτικατ θα επιβεβαιώσει τα προγνωστικά ως η καλύτερη ομάδα που έχει απομείνει στο ταμπλό και θα περάσει στο Final Four. Θα επιλέξουμε λοιπόν την καθαρή νίκη του στο 1.78 όπως την βρίσκουμε στην Stoiximan.

Καλή επιτυχία σε ό,τι και αν επιλέξετε στο στοίχημα σήμερα.

Eδώ σε περιμένει μία δωρεάν έκπληξη*!

Όλα τα προγνωστικά μου

Μονό
02:49
Γκονζάγκα Μπούλντογκς - Κονέκτικατ Χάσκις
2
1.78
BET: 30 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις