Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός προγνωστικά

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Παρασκευής. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός προγνωστικά

  • Γήπεδο: ΣΕΦ
  • Χωρητικότητα: 11.500
  • Προϊστορία: Ο Ολυμπιακός τρέχει ένα σερί δώδεκα συνεχόμενων νικών απέναντι στον Παναθηναϊκό σε όλες τις διοργανώσεις.

Ρεπορτάζ Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός επέστρεψε στις νίκες μετά την ήττα στο Βελιγράδι από την Παρτιζάν. Αυτή τη φορά επικράτησε της Βιλερμπάν στο ΣΕΦ, με σβηστές τις μηχανές. Το τελικό σκορ ήταν 81-55 σε ένα ματς που οι γηπεδούχοι έχτισαν από νωρίς διαφορά ασφαλείας και στη συνέχεια ο Μπαρτζώκας έκανε διαχείριση του χρόνου των παικτών του. Η απουσίες των Φαλ και Κάνααν έδωσαν χώρο στον Μπλακ και τον φορμαρισμένο ΜακΚίσικ, ενώ κομβική ήταν και η εμφάνιση του Γουόκαπ. Ο Έλληνας τεχνικός ήθελε να δώσει χρόνο και ρυθμό στο Σλούκα, αλλά τα γρήγορα φάουλ του δεύτερου τον έβγαλαν εκτός αγώνα για μεγάλο διάστημα. Οι Πειραιώτες συνεχίζουν να είναι στην κορυφή της βαθμολογίας, εξασφάλισαν το πλεονέκτημα και περιμένουν να μάθουν τον αντίπαλό τους στα play offs.

Stat attack: Είναι πρώτος σε ασίστ στη Euroleague με 21,9 ανά παιχνίδι.

Απουσίες: Αμφίβολοι είναι και πάλι οι Φαλ και Κάνααν. Ο πρώτος λόγω ίωσης και ο δεύτερος λόγω της γέννησης του παιδιού του.

Έκπληξη για όλους! Δωρεάν χωρίς κατάθεση!

Ρεπορτάζ Παναθηναϊκού

Μία από τις καλύτερες περιόδους του στη φετινή Euroleague διανύει ο Παναθηναϊκός, με τρεις νίκες στα τελευταία τέσσερα ματς. Το βράδυ της Τρίτης επικράτησε στο ΟΑΚΑ της Μπάγερν με 86-76. Κορυφαίος του αγώνα ήταν ο Παπαγιάννης, με 24 πόντους και 11 ριμπάουντ. Μάλιστα δεν έχασε κανένα σουτ, πετυχαίνοντας 7/7 δίποντα και 3/3 τρίποντα. Σημαντική η συνεισφορά του Λι, ο οποίος μοίρασε 11 ασίστ. Με αυτή τη νίκη, ο Παναθηναϊκός έπιασε τη Μπάγερν στη βαθμολογία, αλλά δεν μπορεί να ελπίζει σε κάτι παραπάνω από καμιά θέση παραπάνω στην τελική κατάταξη.

Stat attack: Σκοράρει 79,3 πόντους κατά μέσο όρο και δέχεται 82,6.

Απουσίες: Ο Αγραβάνης τέθηκε στη διάθεση του Σερέλη, αλλά αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή των Π. Καλαϊτζάκη, Πονίτκα και Γουόλτερς.

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Προγνωστικά

Ακόμη κι αν πρόκειται για ένα παιχνίδι χωρίς μεγάλη βαθμολογική σημασία, ένα ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό έχει πάντα μεγάλη σημασία. Οι δυο ομάδες θέλουν τη νίκη για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στη βαθμολογία, αλλά κυρίως για λόγους γοήτρου. Ο Παναθηναϊκός έχει μια παραπάνω ημέρα ξεκούρασης, αλλά ο Ολυμπιακός κατάφερε να κάνει μεγάλο ροτέισον στο παιχνίδι με τη Βιλερμπάν. Η αγωνιστική ανωτερότητα των γηπεδούχων είναι δεδομένη, αλλά είναι σοφότερο να μην μπλέξουμε με σημεία, πόντους και χάντικαπ. Αντίθετα, το ζουμί, όπως πάντα, είναι στα ειδικά παικτών. Το line για τον Μπέικον έχει τοποθετηθεί στους 12,5 πόντους. Το έχει ξεπεράσει σε 3/4 φετινές αναμετρήσεις απέναντι στον Ολυμπιακό. Αν οι φιλοξενούμενοι θέλουν να διεκδικήσουν κάτι από το ματς, τότε ο Αμερικανός είναι βαρόμετρο. Το over λοιπόν αξίζει σε αποδόσεις άνω του διπλασιασμού.

Ειδικό
21:30
Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός
Μπέικον over 12,5 πόντοι
2.10
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις