Μπάγερν Μονάχου – Ντόρτμουντ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Μπάγερν Μονάχου - Ντόρτμουντ προγνωστικά

Μπάγερν Μονάχου - Ντόρτμουντ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Μπάγερν Μονάχου – Ντόρτμουντ ξεχωρίζει από το πρόγραμμα του Σαββάτου. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Μπάγερν Μονάχου – Ντόρτμουντ προγνωστικά

  • «Αλλιάνζ Αρένα» (75.024), Μόναχο.
  • Διαιτητής: Μάρκο Φριτζ.
  • Πρώτος γύρος: Ντόρτμουντ – Μπάγερν 2-2.
  • Αήττητη στα τελευταία εννιά ματς κόντρα στην Ντόρτμουντ είναι η Μπάγερν, με οκτώ νίκες και μία ισοπαλία (αυτή του πρώτου γύρου).
  • Εντός έδρας η Μπάγερν τρέχει σερί έξι νικών απέναντι στην Ντόρτμουντ, όλες με over 2,5 και οι πέντε τελευταίες με over 3,5.
  • Στις επτά τελευταίες αναμετρήσεις τους έχει σημειωθεί το goal/goal & over 3,5.

Ρεπορτάζ Μπάγερν Μονάχου

Με την τρίτη ήττα της στην σεζόν έκλεισε τις υποχρεώσεις της πριν τη διακοπή των εθνικών. Παρότι προηγήθηκε, έφυγε με «άδεια χέρια» από την έδρα της Λεβερκούζεν. Οι γηπεδούχοι κέρδισαν δύο πέναλτι με τη χρήση του VAR, ενώ ο διαιτητής σε αμφότερες τις φάσεις ο διαιτητής έδωσε κίτρινη κάρτα στον Αντλί για θέατρο! Τελικά ο Παλάσιος ευστόχησε και στις δύο εκτελέσεις, ολοκληρώνοντας την ανατροπή που έδωσε τελικά τη νίκη στην ομάδα του Αλόνσο με 2-1. Αυτή η απώλεια βαθμών έφερε στη δεύτερη θέση τους Βαυαρούς και φαίνεται πως αποτέλεσε την σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τον Νάγκελσμαν. Η διοίκηση της Μπάγερν αποφάσισε να τον απαλλάξει από τα καθήκοντά του μεσούσης της διακοπής των εθνικών, αντικαθιστώντας τον άμεσα με τον Τόμας Τούχελ. Σε δηλώσεις του, ο Τούχελ ανέφερε πως η Μπάγερν μπορεί να κατακτήσει όλα τα τρόπαια, κάτι που δείχνει ότι στον σύλλογο του Μονάχου δεν ήταν ικανοποιημένοι με την κατεύθυνση που πήρε η ομάδα με τον Νάγκελσμαν.

Stat attack: Παραμένει αήττητη στην έδρα της για φέτος με απολογισμό 12-4-0 σε όλες τις διοργανώσεις.

Απουσίες: Ανησυχία υπάρχει όσον αφορά τη διαθεσιμότητα του Μουσιάλα. Σίγουρα εκτός οι Νόιερ και Λ. Ερναντέζ, λογικά θα είναι έτοιμος ο Τσούπο-Μοτίνγκ.

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-3): Ζόμερ – Παβάρ, Ντε Λιχτ, Ουπαμεκανό – Κανσέλο, Γκορέτσκα, Κίμιχ, Ντέιβις – Σανέ, Μίλερ, Τσούπο-Μοτίνγκ.

Έκπληξη για όλους! Δωρεάν χωρίς κατάθεση!

Ρεπορτάζ Ντόρτμουντ

Εννιά στροφές πριν το τέλος της σεζόν, η Ντόρτμουντ πάτησε κορυφή μετά από πολύ καιρό προσπερνώντας την Μπάγερν. Αυτό το κατάφερε χάρη στο επιβλητικό 6-1, εντός έδρας κόντρα στην Κολωνία. Ρόις, Αλέ και Μάλεν είχαν κέφια, με τους πρώτους δύο να σκοράρουν από δύο φορές και τον τελευταίο να καταγράφει ένα γκολ και δύο ασίστ. Εκμεταλλευόμενη την γκέλα της Μπάγερν, η Μπορούσια βρίσκεται στο +1 από τους Βαυαρούς. Παράλληλα έχει φτάσει στο +5 από την τρίτη και στο +7 από την τέταρτη θέση, κάτι που δείχνει ότι μάλλον ανάμεσα σε αυτές τις δύο θα παιχτεί ο τίτλος. Την Τετάρτη παίζει στην έδρα της Λειψίας για τα προημιτελικά του κυπέλλου, στον άλλο στόχο που της απέμεινε για φέτος.

Stat attack: Μετράει εννιά νίκες και μία ισοπαλία στα τελευταία δέκα ματς πρωταθλήματος.

Απουσίες: Δεδομένες οι απουσίες των Μουκοκό και Μπάινο-Γκίτενς. Αντίθετα, ο Μπραντ κι ο Αντεγέμι ίσως τεθούν στη διάθεση του Τέρζιτς.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Κόμπελ – Βολφ, Ζούλε, Σλότερμπεκ, Ρίερσον – Μπέλινγχαμ, Τσαν, Γκερέιρο – Μπραντ, Ρόις, Αλέ.

Μπάγερν Μονάχου - Ντόρτμουντ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Προγνωστικά

Ο Νάγκελσμαν αποτελεί παρελθόν, κι η Μπάγερν μπαίνει στην εποχή Τούχελ από απόψε. Πρώτος αντίπαλος του Γερμανού τεχνικού μια από τις πρώην ομάδες του, σε ένα παιχνίδι κομβικής σημασίας. Πάντα όταν υπάρχει βαθμολογική ανάγκη, οι Βαυαροί δείχνουν πόσο ανώτεροι είναι από τις υπόλοιπες ομάδες της κατηγορίας. Όσο ανταγωνιστική κι αν είναι η Ντόρτμουντ σε αυτά τα παιχνίδια, ήρθε η ώρα το αήττητο σερί σε εγχώριο επίπεδο να σταματήσει. Πολύ χαμηλά ο άσος, συνδυαστικά με το over 2,5 αποκτά αξία στο 1.91 της Novibet.

Combo
19:30
Μπάγερν Μονάχου - Ντόρτμουντ
1 & over 2,5
1.91
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις