ΠΑΟΚ – ΑΕΚ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ προγνωστικά για την Stoiximan Super League με παίκτες των δυο ομάδων.

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση ΠΑΟΚ – ΑΕΚ ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Κυριακής. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. ΠΑΟΚ – ΑΕΚ προγνωστικά

  • «Γήπεδο Τούμπας» (28.703), Θεσσαλονίκη.
  • Διαιτητής: Αλεξέι Κουλμπάκοφ.
  • Στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος: ΑΕΚ – ΠΑΟΚ 2-0, ΠΑΟΚ – ΑΕΚ 2-0.
  • Ο ΠΑΟΚ έχει απολογισμό 8-6-1 στα τελευταία 15 παιχνίδια κόντρα στην ΑΕΚ.
  • Στην έδρα του ο ΠΑΟΚ μετρά τέσσερις νίκες και τρεις ισοπαλίες στα τελευταία επτά ματς με την ΑΕΚ.
  • Στα πέντε τελευταία και σε επτά από τα τελευταία οκτώ μεταξύ τους ματς σημειώθηκαν under 2,5 γκολ.

Ρεπορτάζ ΠΑΟΚ

Πέτυχε σπουδαία ανατροπή απέναντι στον συμπολίτη Άρη, ξεκινώντας ιδανικά τη διαδικασία πλέι-οφ. Στο ημίχρονο βρέθηκε να χάνει με 1-0 από το 12ο λεπτό, έχοντας την τύχη με το μέρος του καθώς οι γηπεδούχοι είχαν δύο δοκάρια. Οι τρεις αλλαγές του Λουτσέσκου αμέσως μετά την ανάπαυλα έδωσαν νέα πνοή στον «δικέφαλο». Ο νεοεισελθών Μπράντον Τόμας κέρδισε ένα πέναλτι που σήκωσε πολλές αντιδράσεις, με τον Σβαμπ να το μετατρέπει σε γκολ στο 68’. Λίγο αργότερα ο Ζίβκοβιτς σκόραρε έπειτα από απομάκρυνση του Σιαμπάνη και έδωσε το προβάδισμα στον ΠΑΟΚ που έμεινε μέχρι το τέλος. Με τη νίκη αυτή οι Θεσσαλονικείς μείωσαν τη διαφορά από τη δεύτερη θέση στους τρεις βαθμούς και από την πρώτη στους πέντε.

Stat attack: Δεν έχει δεχτεί γκολ σε εννιά από τα τελευταία δέκα εντός έδρας ματς.

Απουσίες: Εκτός λόγω τραυματισμού έμεινε ο Κετζιόρα, που μαζί με τον Κούρτιτς αποτελούν τις μοναδικές απουσίες για τον ΠΑΟΚ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Κοτάρσκι – Σάστρε, Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Ράφα Σοάρες – Ντάντας, Αουγκούστο – Νάρεϊ, Κωνσταντέλιας, Ζίβκοβιτς – Ολιβέιρα.

Έκπληξη για όλους! Δωρεάν χωρίς κατάθεση!

Ρεπορτάζ ΑΕΚ

Για δεύτερο διαδοχικό εντός έδρας ματς η ΑΕΚ δεν κατάφερε να γευτεί τη χαρά της νίκης, καθώς έμεινε στο 0-0 με τον Παναθηναϊκό. Ήταν μια αναμέτρηση με λίγες ευκαιρίες, πολλή ένταση, σκληρά μαρκαρίσματα και ελάχιστο θέαμα. Η Ένωση δεν κατάφερε να επιβληθεί του αντιπάλου της, που αμύνθηκε εξαιρετικά και σε ορισμένες περιπτώσεις απείλησε με αξιώσεις κιόλας. Στα τελευταία λεπτά το ματς έγινε πραγματικό ροντέο, με τον Τσοκάι να αποβάλλεται για τους φιλοξενούμενους στο 90+8’ και τον Αραούχο να κερδίζει πέναλτι στο δέκατο λεπτό των καθυστερήσεων, που όμως ανακλήθηκε μετά από χρήση VAR. Τεράστια σημασία αποκτά πλέον το παιχνίδι στην Τούμπα. Η ΑΕΚ παρέμεινε στο -2 από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό, όμως ο Ολυμπιακός κι ο ΠΑΟΚ μείωσαν τη διαφορά στον ένα και στους τρεις βαθμούς αντίστοιχα.

Stat attack: Σε οκτώ από τα τελευταία εννιά παιχνίδια της επιβεβαιώθηκε το no goal.

Απουσίες: Μπήκαν στην αποστολή οι Βίντα και Γκατσίνοβιτς και αναμένεται να ξεκινήσουν βασικοί. Στον πάγκο θα μείνει λογικά ο Φαν Φέερτ, ενώ αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή του Μουκουντί.

Πιθανή ενδεκάδα (4-1-3-2): Αθανασιάδης – Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί – Σιμάνσκι – Άμραμπατ, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς – Λ. Γκαρσία, Αραούχο.

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Προγνωστικά

Με τη μάχη του τίτλου να κορυφώνεται, η αναμέτρηση των «δικεφάλων» αποκτά τεράστια σημασία. Βάσει φόρμας οι γηπεδούχων έχουν το προβάδισμα, ενώ κι η πρόσφατη παράδοση είναι κατά κράτος υπέρ τους. Βέβαια, με δύο γκέλες η ΑΕΚ δεν έγινε κακή ομάδα και σίγουρα η διακοπή των εθνικών ήρθε την κατάλληλη στιγμή. Πολύ αμφίρροπο παιχνίδι για προβλέψεις, οπότε πάμε σε ειδικές επιλογές. Το πιεστικό και aggressive παιχνίδι της Ένωσης την οδηγεί πολλές φορές σε σκληρό παιχνίδι με πολλά φάουλ και κάρτες. Στο 1.95 βρίσκουμε στη Novibet το να δεχτεί περισσότερες κίτρινες κάρτες από τον ΠΑΟΚ.

Ειδικό
19:30
ΠΑΟΚ - ΑΕΚ
Περισσότερες κίτρινες κάρτες: ΑΕΚ
1.95
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις