Σκωτία – Ισπανία προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Σκωτία - Ισπανία προγνωστικά

Σκωτία - Ισπανία προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Σκωτία – Ισπανία ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Τρίτης. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Σκωτία – Ισπανία προγνωστικά

  • «Χάμπντεν Παρκ» (51.866), Γλασκώβη.
  • Διαιτητής: Σάντρο Σέρερ.
  • Έξι νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και τρεις ήττες μετρά απέναντι στην Σκωτία η Ισπανία, ενώ σε επίσημα παιχνίδια έχει απολογισμό 5-1-2.
  • Στα τελευταία πέντε μεταξύ τους ματς η Ισπανία είναι αήττητη.
  • Στις τρεις τελευταίες αναμετρήσεις τους επιβεβαιώθηκε το goal/goal.

Ρεπορτάζ Σκωτίας

Έκανε το καθήκον της και πήρε εύκολη νίκη με 3-0 επί της Κύπρου για να ξεκινήσει ιδανικά την προκριματική φάση του Euro. Δεν υπήρξε σημείο του παιχνιδιού που η Σκωτία να μην έχει τον έλεγχο, αν και η έκταση του σκορ πήρε στα τελευταία λεπτά τέτοιες διαστάσεις. Ο ΜακΓκιν έδωσε το προβάδισμα με εύκολο τελείωμα έπειτα από γύρισμα του Ρόμπερτσον στο 21’. Ο ΜακΤόμινεϊ πέτυχε το 2-0 στο 87’, αλλά και το τελικό 3-0 στο 90+3’ με τον Ρόμπερτσον να καταγράφει τη δεύτερη ασίστ του. Ικανοποιημένος έμεινε ο κόουτς Κλαρκ, όμως δήλωσε πως η ομάδα του πρέπει να ανεβάσει το επίπεδο της απόδοσής της αν θέλει να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα από τον αγώνα με την Ισπανία.

Stat attack: Έξι από τα τελευταία επτά παιχνίδια της είχαν over 2,5 γκολ.

Απουσίες: Ο τραυματισμός του Τσε Άνταμς πιθανότατα θα τον αφήσει εκτός για την σημερινή αναμέτρηση.

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-2-1): Γκαν – Χάνλεϊ, Πόρτεους, Τίρνεϊ – Χίκεϊ, ΜακΤόμινεϊ, ΜακΓκρέγκορ, Ρόμπερτσον – ΜακΓκιν, Άρμστρονγκ – Ντάικς.

Έκπληξη για όλους! Δωρεάν χωρίς κατάθεση!

Ρεπορτάζ Ισπανίας

Θετικό πρόσημο είχε το ντεμπούτο του Ντε Λα Φουέντε στον πάγκο της Ισπανίας, καθώς συνδυάστηκε με επιβλητική νίκη κόντρα στη Νορβηγία. Ο Όλμο άνοιξε το σκορ στο 13’, στην πρώτη ουσιαστική απειλή της «φούρια ρόχα» για το ματς. Σε αυτό το γκολ βασίστηκαν οι Ισπανοί για το πρώτο ημίχρονο, καθώς δεν κατάφεραν να γίνουν ιδιαίτερα απειλητικοί μέχρι την ανάπαυλα. Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός ανέβηκε και η Νορβηγία είχε τις ευκαιρίες της, με κορυφαίες αυτές του Πέντερσεν στο 56’ και του Σόρλοθ στο 80’. Λίγο αργότερα, η Ισπανία «καθάρισε» το παιχνίδι με δύο γκολ του Χοσέλου. Ο επιθετικός της Εσπανιόλ, που στα 32 του έκανε ντεμπούτο με το εθνόσημο, μπήκε αλλαγή στο 81’ και σκόραρε στο 84’ και το 85’. Νίκη με την οποία ματσαρίστηκε το αποτέλεσμα της Σκωτίας, κι έτσι οι δύο ομάδες μπαίνουν με τους ίδιους βαθμούς αλλά και τον ακριβώς ίδιο συντελεστή τερμάτων στην σημερινή αναμέτρηση.

Stat attack: Έχει απολογισμό 6-1-0 στα τελευταία επτά εκτός έδρας ματς.

Απουσίες: Δεν αλλάζει κάτι σχετικά με τις διαθέσιμες επιλογές του Ντε Λα Φουέντε, καθώς δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός ή τιμωρία.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Κέπα – Καρβαχάλ, Νάτσο, Λαπόρτ, Μπαλντέ – Μερίνο, Ρόδρι – Όλμο, Άσπας, Γκάβι – Μοράτα.

Σκωτία - Ισπανία προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Προγνωστικά

Καθόλου αντιπροσωπευτικό το δείγμα της πρεμιέρας για τους γηπεδούχους, καθώς αντιμετώπισαν την αδύναμη Κύπρο. Η Ισπανία δοκιμάστηκε αρκετά από τους Νορβηγούς και σε καμία περίπτωση η νίκη με 3-0 δεν αντιπροσωπεύει την εικόνα του αγώνα. Έβγαλε θέματα στην άμυνα κι από τύχη δε δέχτηκε γκολ. Στην έδρα των παθιασμένων Σκωτσέζων ίσως να μην το πετύχει αυτό. Πάμε με το goal/goal που πληρώνει 2.02 στην Betshop. 

Μονό
21:45
Σκωτία - Ισπανία
Goal/goal
2.02
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις