Βόλτα στα χωριά με δυάδα φωτιά

προγνωστικά Γερμανίας

Προγνωστικά Γερμανίας με δυάδα υπερτριπλασιασμού με έμφαση σε παιχνίδια της Dritte Liga. Γράφει ο #Psyradios.

Καλημερίζω άπαντες. Μόνο καλό κάνει αυτή η διακοπή των εθνικών πρωταθλημάτων, καθώς είναι απαραίτητη η ξεκούραση και το γέμισμα των μπαταριών εν όψει της τελικής ευθείας στη ποδοσφαιρική σεζόν και στα προγνωστικά Γερμανίας. Και όπως κάθε χρονιά το διάστημα που ακολουθεί είναι αυτό που κρίνει τα πάντα στο αγωνιστικό αλλά και στοιχηματικό κομμάτι. Με τις εθνικές ομάδες, πέραν των μεγάλων διοργανώσεων, αποφεύγω να ασχοληθώ, αυτές τις μέρες τις περνάω κατά κύριο λόγο ξεκουράζοντας το μυαλό ασχολουμένος με ο,τιδήποτε άλλο πλην του στοιχήματος.

Απολογισμός

Θα μπορούσαμε να είχαμε στήσει πάρτι το προηγούμενο Σάββατο, εάν το Αμβούργο μετουσίωνε την καθολική του υπεροχή σε νίκη απέναντι στο Κίελο. Η παράδοση όμως δεν έσπασε για άλλη μια φορά και χάθηκε η εξαιρετική δυάδα, με τη Ντάρμσταντ να κάνει τη δουλειά αργότερα το βράδυ. Θύμα έκπληξης έπεσε και η Λειψία που έχασε από τη Μπόχουμ, αλλά η δυάδα με γκολ στο Άουγκσμπουρκ και στο Μάιντζ πλήρωσε αδρά, όπως το ίδιο έκαναν και τα γκολ της Μπορούσια σε κάθε ημίχρονο. Ο παικταράς ο Κραμαριτς όμως και ο τριπλασιασμός για ένα γκολ του μας πλήρωσε από νωρίς στο ματς, επιβεβαιώνοντας τη παράδοση του παίκτη απέναντι στη Χέρτα.

Προγνωστικά Γερμανίας: Το κίνητρο βγάζει σημεία

Κανονική αγωνιστική κίνηση έχουμε σήμερα στη Dritte Liga της Γερμανίας, με τις ομάδες να μπαίνουν στη τελική ευθεία της σεζόν και να μετρούν 10 ματς πριν τις καλοκαιρινές διακοπές. Με τη κορυφή και το πρώτο απευθείας εισιτήριο της ανόδου να έχει καπαρωθεί από την καταπληκτική Έλβενσμπεργκ, αλλά και με δεδομένο ότι η δεύτερη ομάδα του Φράιμπουργκ δεν έχει δικαίωμα ανόδου στη Zweite, το δεύτερο απευθείας εισιτήριο αλλά και η 3η προνομιούχος θέση, η οποία οδηγεί στα μπαράζ με την ομάδα της Zweite διεκδικούνται επί ίσοις όροις από τις Δρέσδη, Βέχεν, Σααρμπρίκεν, Οσναμπρούκ και Μάνχαιμ, με τις πρώτες δύο να έχουν ένα ελαφρύ προβάδισμα δύο βαθμών και τις υπόλοιπες τρεις να ισοβαθμούν. Καταλαβαίνει κανείς, ότι θα δοθεί τεράστια μάχη μέχρι τέλους για μια θέση στον ήλιο σε ένα εξ ορισμού αμφίρροπο και γεμάτο εκπλήξεις πρωτάθλημα, όπου ο καθένας μπορεί να κερδίσει ή να χάσει από τον καθένα.

Διάλεξα δύο ματς από τα έξι συνολικά που διεξάγονται σήμερα στα προγνωστικά Γερμανίας. Ξεκινώντας από την ομάδα του Βάλντχοφ, η οποία υποδέχεται την Οσναμπρούκ στο Μάνχαιμ στο απόλυτο ντέρμπι της ημέρας. Περνώντας πάνω από επτά συναπτά έτη στη πόλη την άφησα να πολεμά πριν χρόνια στις μικρές κατηγορίες προσπαθώντας να επιστρέψει στα παλιά της μεγαλεία. Από τότε έχει μπει το νερό στο αυλάκι και τη τελευταία 3ετία διεκδικεί την άνοδο της στη Zweite καταλαμβάνοντας θέσεις στη πρώτη πεντάδα. Φέτος παρουσιάζει την ίδια δυναμική και αν δεν είχε αυτή την απίστευτη αδυναμία εκτός έδρας, ούσα από τις χειρότερες ομαδες σε συγκομιδή βαθμών εκτός έδρας, θα ήταν ακόμα ψηλότερα και ακλόνητο φαβορί.

Τα ίδια ισχύουν και για την Οσναμπρούκ, η οποία στη δεύτερη της σεζόν στη κατηγορία μετά τον υποβιβασμό της από τη Zweite και μετά το απίστευτο ντεμαράζ των τελευταίων δύο μηνών, διεκδικεί με τη σειρά της τις όποιες πιθανότητες της αναλογούν για την άνοδο σε μια χρονιά, στην οποία μετά το κακό ξεκίνημα έχει καταγράψει στους τελευταίους 13 αγώνες, δέκα νικες, δύο ισοπαλίες και μόλις μία ήττα, κερδίζοντας μάλιστα τη σημερινή της αντίπαλο με το ευρύ 5-0.

Με το Μάνχαιμ δεν τα βάζεις, όταν πας φιλοξενούμενος όπως και να λέγεσαι. Τα νούμερα μιλάνε από μόνα τους αφού από τους 42 πιθανούς βαθμούς εντός εδρας φέτος οι γηπεδούχοι έχουν κερδίσει τους 37. Αυτή η δυναμική κρατά την ομάδα στο κόλπο, αυτή η δυναμική και σήμερα μπορεί να δώσει το πλεονέκτημα απέναντι σε ένα αντίπαλο με τις ίδιες βλέψεις. Δεν θα μπω στη λογική του σημείου, αν και δεμένος συναισθηματικά με τα όσα έχω βιώσει στο συγκεκριμένο γήπεδο με οδηγούν στον άσο. Στο στοίχημα ομως δεν χωρά συναίσθημα και θα μείνω στη καλοπληρωμένη επιλογή των γκολ εκατέρωθεν σε συνδυασμό με το over, καθώς αμφότερες παίζουν πάντα με γνώμονα να σκοράρουν περισσότερα γκολ από τον αντίπαλο, με την αμυντική λειτουργία να έρχεται σε δεύτερη μοίρα.

Την δυάδα στα προγνωστικά Γερμανίας θα την συμπληρώσω με το παιχνίδι μιας ακόμα άμεσης διεκδικήτριας για την άνοδο. Το καμάρι της ανατολικής Γερμανίας με έδρα σε μια από τις ομορφότερες πόλεις της χώρας, τη Δρέσδη, υποδέχεται τη Μπάιροϊτ, σε ένα ματς με ξεκάθαρο φαβορί τους γηπεδούχους της Ντινάμο. Καταπληκτικός ο δεύτερος γύρος για τους οικοδεσπότες, εξαιρετικό ποδόσφαιρο, με επίθεση που πετάει φωτιές, έχοντας και στις τάξεις της τον πρώτο σκόρερ της λίγκα Άρσλαν. Σε μια έδρα φόβητρο με πολυάριθμους και πιστούς οπαδούς το σημερινό ματς είναι κομβικό για τους γηπεδούχους με το τρίποντο να επιβάλλεται. Λογικά θα έρθει κιόλας, με τη φόρμα που έχει η Δρέσδη, απέναντι σε μια Μπάιροϊτ που αμυντικά είναι η χειρότερη ομάδα της κατηγορίας. Χαμηλά ο άσος μοιραία, ο συνδυασμός του όμως με το όβερ νοστιμεύει την απόδοση. Ένα over που μπορεί να επιβεβαιωθεί και μόνο από τη γηπεδούχο, αλλά και λόγω ενστίκτου επιβίωσης ελέω άμεσου κινδύνου υποβιβασμού αλλά και τη συμπαθητική επιθετική λειτουργία των φιλοξενούμενων, οι οποίο μπορούν να βρουν ένα γκολ.

Eδώ σε περιμένει μία δωρεάν έκπληξη*!

 

Δυάδα απόδοσης 3.53
15:00
Βάλντχοφ Μάνχαιμ - Όσναμπρουκ
Goal / goal & over 2,5
1.93
15:00
Ντινάμο Δρέσδης - Μπάιροϊτ
1 & οver 2,5
1.83
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις