«Ζαριές» στους φιλοξενούμενους μέχρι 2.42

προγνωστικά

Προγνωστικά: Ο #Jimandrez επιστρέφει με επιλογές από Super League 2 και μπάσκετ για να πάμε όμορφα ακόμα μία εθνική εορτή

Καλησπέρα, καλησπέρα. Επιστρέφουμε σήμερα στα προγνωστικά μας με τρία πονταρίσματα, σε τρία παιχνίδια. Δεν μας αρέσουν οι Εθνικές αφού σε αντίθεση με το Nations League, υπάρχουν μεγάλες διαφορές σε όλα τα παιχνίδια. Παρόλα αυτά ξεχωρίσαμε μερικά πονταρίσματα, τα οποία δεν έχουν σχέση με τα προκριματικά αλλά έχουν… μπόλικη αξία!

Προγνωστικά: Όλα για την άνοδο

  • Αρχή με ποδόσφαιρο και την αναμέτρηση της ΑΕΚ Β‘ με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Σοβαρές και μεγάλες διαφορές στο συγκεκριμένο ματσάρισμα, αφού ο Οφρυδόπουλος δεν έφτιαξε μία ομάδα ανταγωνιστική και αυτή η φουρνιά των ταλέντων… δεν είναι καλή. Τα αποτελέσματα εξάλλου αυτό το δείχνουν και το αποτυπώνουν. Από την άλλη η «Ελαφρά Ταξιαρχία» μετά το μεγάλο διπλό εκτός έδρας απέναντι στην Κηφισιά, πήρε ψυχολογία και πάει στον δεύτερο γύρο για την μεγάλη ανατροπή και την επιστροφή στα μεγάλα σαλόνια. Είναι δικαιότατα το φαβορί αφού μιλάμε για μία ομάδα με ένα εξαιρετικό ρόστερ και παίκτες που άνετα μπορούν να παίξουν και σε υψηλότερη κατηγορία. Αξία έχει το διπλό – 1 χάντικαπ στο 2.42. Υπερβολική τιμή, αφού σε περίπτωση νίκης με ένα τέρμα τότε παίρνουμε τα λεφτά μας πίσω.

Περιπέτειες σε Πάτρα και Τουρκία

  • Συνέχεια με μπάσκετ και την αναμέτρηση της Μανίσα με την Μερκεζεφέντι. Η δεύτερη έχει εντυπωσιάσει τελευταία, ο Ρογκαβόπουλος βελτιώνεται κάθε Σαββατοκύριακο και παίζει επιθετικά. Δεν παίζει κάποια άμυνα η γηπεδούχος, περισσότερο παίρνει τα ματς με την επίθεση. Το Over 79,5 των φιλοξενουμένων στο 1.80 είναι καλό.
  • Ίδια ακριβώς επιλογή και στο ντέρμπι της Πάτρας, ανάμεσα σε Απόλλωνα και Προμηθέα. Η ομάδα του Χριστόπουλου διαφέρει ποιοτικά από εκείνη του Βετούλα που μπορεί να μην έχει την ίδια κάψα για νίκη αλλά… πετάει φωτιές.

Eδώ σε περιμένει μία δωρεάν έκπληξη*!

 

Μονό
12:00
Μανίσα - Μερκεζεφέντι
Over 79,5 Μερκεζεφέντι
1.80
BET: 20 units
Μονό
13:45
ΑΕΚ Β' - Απόλλων Σμύρνης
2 (-1)
2.42
BET: 20 units
Μονό
16:00
Απόλλων Πάτρας - Προμηθέας Πάτρας
Over 79,5 Προμηθέας
1.80
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις