Νίκες κινήτρου έως 6.10

Νίκες κινήτρου έως 6.10

Προγνωστικά Αγγλίας με επιλογές κινήτρου σε σημεία και γκολ από δύο κατηγορίες. Γράφει ο #JimTsilo.

Χρόνια πολλά απανταχού Έλληνες. Ήθελα να ξεκινήσω με κοινωνικό σχόλιο, αλλά προτιμώ να μείνω στα λημέρια μου και να μην επεκταθώ. Δε μας έκανε τη χάρη η Καρλάιλ που έμεινε στο 0-0 με τη Μπράντφορντ. Η Άκρινκτον έφαγε και κόκκινη, δέχτηκε και δύο τεμάχια, ποτέ δε βγήκε το αμφίτερμα, το οποίο επιβεβαιώθηκε άνετα στο Κρόουλι – Ντονκάστερ. Σάββατο σήμερα το στοίχημα δε σταματά, οπότε τα προγνωστικά Αγγλίας είναι κανονικά στο πρόγραμμα μας. Επιλογές βάσει κινήτρου κυρίως, αλλά και παιχνίδια με γκολ στο σημερινό μενού. Πάμε στο ψητό.

Προγνωστικά Αγγλίας: Νίκες κινήτρου και βαθμολογίας

Εκκίνηση από League One και το παιχνίδι Πόρτσμουθ – Πόρτ Βέιλ. Η Πόρτσμουθ κάνει τρομερό δεύτερο γύρο πιέζει για την είσοδος της στα πλέι οφ κάτι που πριν δύο μήνες φάνταζε αδύνατη. Η Πορτ Βέιλ πήρε τα παιχνίδια που έψαχνε για να νιώθει πιο άνετη με το θέμα παραμονής και ουσιαστικά στις εναπομείνασες εννέα αγωνιστικές πρέπει να κάνει διαχείριση. Μονόπλευρο το κίνητρο, η Πόρτσμουθ οφείλει να καθαρίζει τέτοια παιχνίδια αν θέλει να έχει ελπίδες για εξάδα. Η Πόρτ Βέιλ θα έχει άλλες ευκαιρίες με πιο βατούς αντιπάλους για να κάνει το κουμάντο της. Αποδεκτός ο άσος σε τιμές διπλασιασμού.

Στη League Two η Ντονκάστερ φιλοξενεί την Νόρθαμπτον. Τα έχω ξαναγράψει η Ντονκάστερ είναι ζημιάρα ομάδα, έχει τη ποιότητα για να δημιουργήσει προβλήματα. αλλά είναι παντελώς αδιάφορη βαθμολογικά. Η Νόρθαμπτον κυνηγάει αυτήν την άνοδο τουλάχιστον την τελευταία τριετία χωρίς αποτέλεσμα. Βρίσκεται 4η σε ισοβαθμία με την 3η Καρλάιλ και στο -1 από τη 2η Στίβενεϊτζ. Δε βρίσκω το λόγο πως θα χάσει βαθμούς σε αυτό το παιχνίδι απέναντι σε μια καλή μεν, αλλά παντελώς αδιάφορη ομάδα.

Ψάχνουν γκολ και νίκες ψυχολογίας

Στη League One η Τσάρλτον φιλοξενεί την Γουίκομ. Η Τσάρλτον άρχισε να πατάει πλέον καλά, αλλά είναι πολύ αργά για να καταφέρει κάτι πέραν ενός καλού πλασαρίσματος. Η Γουίκομ έχει πέσει εκτός εξάδας, έχει απωλέσει σημαντικούς βαθμούς που ίσως της κοστίσουν. Μονόπλευρο το κίνητρο βαθμολογικά, αλλά η Τσάρλτον δείχνει πως δε θα χαρίσει «κάστανα» σε κανέναν στο φινάλε. Η Γουίκομ έχει το κίνητρο, έχει το βάρος, έχει επίσης και αμυντικά θέματα που δεν βρίσκουν λύση. Παιχνίδι που πολύ δύσκολα θα μείνει στο μηδέν, με το αμφίτερμα σε combo με γκολ να είναι καλή περίπτωση στα μάτια μου.

Στη League Two η πρωτοπόρος Λέιτον Όριεντ πηγαίνει στην Χάρτπουλ. Η Λέιτον μαζεύει βαθμούς, έχει τέσσερις ισοπαλίες και δύο νίκες στα τελευταία έξι και κρατάει την απόσταση ασφαλείας στη πρώτη θέση. Η Χάρτπουλ ξύπνησε αργά, προσπαθεί να βγάλει… από τη μύγα ξύγκι, αλλά βαθμολογικά είναι ακόμη εντός ζώνης υποβιβασμού. Σαφέστατα καλύτερη ομάδα οι φιλοξενούμενοι που στις εναπομείνασες εννέα αγωνιστικές οφείλουν να πάρουν και νίκες. Φιλότιμη η Χάρτπουλ παίζει με το μαχαίρι στα δόντια, αλλά αν η Λέιτον δε καθαρίσει και τέτοια παιχνίδια ποιο θα πάρει. Λογικές οι τιμές στο διπλό και παίρνει το ποντάρισμά μου.

Eδώ σε περιμένει μία δωρεάν έκπληξη*!

Μονό
17:00
Πόρτσμουθ - Πόρτ Βέιλ
1
2.03
BET: 20 units
Μονό
17:00
Ντόνκαστερ - Νόρθαμπτον
2
2.10
BET: 20 units
Μονό
17:00
Τσάρλτον - Γουίκομ
Goal/goal & over 2,5
2.30
BET: 15 units
Μονό
17:00
Χάρτπουλ - Λέιτον Όριεντ
2
1.84
BET: 20 units
Fun bet δυάδα απόδοσης 6.10
17:00
Πόρτσμουθ - Πόρτ Βέιλ
1 & Over 1,5
2.70
17:00
Χάρτπουλ - Λέιτον Όριεντ
2 & Over 1,5
2.17
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις