Απουσία που γεννά combo

Προγνωστικά Euroleague

Προγνωστικά Euroleague: Συνέχεια με ειδικά παικτών από την τελευταία μέρα της 30η αγωνιστικής, δίνει ο #Dogass.

Καλημέρα σε όλους. Συνέχεια στα προγνωστικά Euroleague με ειδικά παικτών από την τελευταία ημέρα της 30η αγωνιστικής της κορυφαίας μπασκετικής διοργάνωσης της Ευρώπης.

Φορμάρεται την κατάλληλη στιγμή

Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι της ημέρας, η «Φενέρ» αντιμετωπίζει τη Ζαλγκίρις. Παιχνίδι με ενδιαφέρον και για τις δύο ομάδες, καθώς οι θέσεις από το πέντε έως το οχτώ είναι ακόμη ρευστές. Εδώ θα πάμε σε μία επιλογή ρίσκου. Ο Λούκας Λεκάβιτσιους, μετά τον τραυματισμό του Έβανς, παίζει περισσότερο. Είναι καλός αμυντικός, ειδικά πάνω στη μπάλα. Το να κάνει ένα κλέψιμο δίνεται σε απόδοση 5.00. Εμείς θα πάμε στο over 0,5 κλέψιμο και κόψιμο σαν μία επιλογή δύο ζητούμενων.

Λείπει ο Τεόντοσιτς χορεύει ο Λόυντμπεργκ

Στην αναμέτρηση της Βίρτους με τη Ρεάλ θα χτίσουμε πάνω στην απουσία του Μίλος Τεόντοσιτς. Το κενό στη δημιουργία του Τεόντοσιτς το καλύπτουν συνήθως οι Παγιόλα, Χάκετ και Λούντμπεργκ. Στον τελευταίπ θα επενδύσουμε. Πολύ καλός σκόρερ ο Δανός και σε συνδυασμό με το κενό του Τεόντοσιτς θα πάρουμε ενα combo. Over 0,5 τρίποντο και over 1,5 ασίστ σε απόδοση υπερδιπλασιασμού.

Δείτε τα σημερινά προγνωστικά EuroLeague

Ειδικό
19:45
Φενέρμπαχτσε - Ζαλγκίρις
Λεκαβίτσιους over 0,5 κλέψιμο & κόψιμο
4.25
BET: 15 units
Combo
20:00
Βίρτους - Ρεάλ Μαδρίτης
Λούντμπεργκ over 0,5 τρίποντο & over 1,5 ασίστ
2.07
BET: 30 units
Ειδικό
20:00
Βίρτους - Ρεάλ Μαδρίτης
Λούντμπεργκ over 1,5 τρίποντα
3.75
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις