ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ

Με 2.95 η Ελλάδα στο Γιβραλτάρ, στο 3.80 στο Γαλλία-Ολλανδία

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

Με 2.95 η Ελλάδα στο Γιβραλτάρ, στο 3.80 στο Γαλλία-Ολλανδία

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Παρασκευής με μπάλα, μπάσκετ και βόλεϊ έως 7.90!

προγνωστικά μπάσκετ

Λάθος όριο στο Λονδίνο

προγνωστικά

Επιστροφή στη δράση με δυάδα από Γαλλία και Ισπανία

Προγνωστικά στοιχήματος

Έχει πολύ ζουμί η Championship

προγνωστικά βόλεϊ

Στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ με 7άρι!

προγνωστικά στοιχήματος

Πέφτουν κορμιά στο «Πιέρ Μορούα»

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Λιλ – Λανς: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over 2,5 ημέρας που διπλασιάζει για Κυριακή 03/03/24.

Το over 2,5 της ημέρας (29/3)

το bet builder της ημέρας

Το Bet Builder της ημέρας (29/3)

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

Με 2.95 η Ελλάδα στο Γιβραλτάρ, στο 3.80 στο Γαλλία-Ολλανδία

Με 2.95 η Ελλάδα στο Γιβραλτάρ, στο 3.80 στο Γαλλία-Ολλανδία

Ανάλυση και προγνωστικά για την πρεμιέρα της Εθνικής αλλά και το ντέρμπι του ομίλου!

Η μάχη της προκριματικής φάσης του Euro 2024 ξεκινά για την Εθνική! Την Πέμπτη (21:45) ρίχνεται στη μάχη της προκριματικής φάσης του Euro 2024 και η Ελλάδα, που αντιμετωπίζει στο Αλγκάρβε το Γιβραλτάρ. Ζόρικη η αποστολή της εθνικής μας στο Group B, όπου συμμετέχουν και οι Γαλλία, Ολλανδία, Ιρλανδία. Ωστόσο η εξαιρετική πορεία στο Nations League προσφέρει στην Ελλάδα και ένα εναλλακτικό μονοπάτι πρόκρισης στα τελικά του Euro. 

Με πέντε νίκες και μια ήττα, η ομάδα του Γκουστάβο Πογέτ πήρε την πρώτη θέση στο Group 2 της 3ης κατηγορίας, επομενως αν δεν τα καταφέρει στα προκριματικά του Euro θα έχει μια δεύτερη ευκαιρία μέσω των playoffs του Nations League. Ο Ουρουγουανός τεχνικός έχει βάλει σε μια σειρά την εθνική ομάδα, που μοιάζει ικανή να επιστρέψει σε ανταγωνιστικό επίπεδο στις διεθνείς διοργανώσεις.

Μετά από 23 παιχνίδια δίχως νίκη και με απολογισμό έξι ισοπαλίες και 17 ήττες, το Γιβραλτάρ έκλεισε το 2022 με back to back νίκες. Έστω και σε επίπεδο φιλικών αγώνων. Επικράτησε 2-0 του Λίχτενσταϊν και 1-0 της Ανδόρας. Αξιοπρόσεκτο το γεγονός ότι δεν δέχτηκε γκολ στα δύο αυτά ματς, έστω κι αν πρόκειται για αντιπάλους χωρίς ιδιαίτερη δυναμική. Μάλλον προδιαγεγραμμένη η μοίρα του Γιβραλτάρ στον όμιλο του Euro, μοιάζει απίθανο να αποφύγει την τελευταία θέση.

Η διαφορά δυναμικότητας στο παιχνίδι είναι ξεκάθαρη. Η Ελλάδα είναι σε καλό μομέντουμ, έχει προσανατολισμό στο παιχνίδι της και ρόλους στο χορτάρι. Απαραίτητο το τρίποντο στην οικονομία του ομίλου, το συνδυαστικό στοίχημα Ελλάδα Over 2,5 γκολ & Ελλάδα Over 3,5 κόρνερ στο 1ο ημίχρονο σε απόδοση 2.95 στο Bet Builder της Stoiximan.

Τα φαβορί του Group B κοντράρονται στην πρεμιέρα του ομίλου στο Παρίσι. Η Γαλλία είναι ομάδα που πρωταγωνιστεί σταθερά τα τελευταία χρόνια, με πλειάδα παικτών παγκόσμιας κλάσης στο ρόστερ της. Κατέκτησε το Μουντιάλ του 2018, έφτασε μέχρι τον τελικό της διοργάνωσης το 2022, ωστόσο δεν κατάφερε να διατηρήσει τα κεκτημένα. Ηττήθηκε στα πέναλτι μετά από μια συγκλονιστική μάχη κόντρα στην Αργεντινή. Κακή παρένθεση η παρουσία της στο Nations League, όπου τερμάτισε πίσω από τις Κροατία και Δανία στο Group 1 της πρώτης κατηγορίας. 

Η Ολλανδία έφτασε ως τα προημιτελικά του Μουντιάλ 2022. Εκεί όπου αποκλείστηκε στην διαδικασία των πέναλτι από την Αργεντινή. Έκανε περίπατο στο Group 4 του Nations League, καθώς με πέντε νίκες και μια ισοπαλία πήρε την πρώτη θέση κόντρα σε Βέλγιο, Πολωνία και Ουαλία. 

Παραμένει αήττητη σε 90λεπτο από τον Σεπτέμβρη του 2021 και για 20 συνολικά ματς. Με απολογισμό σε αυτό το διάστημα 14 νίκες και έξι ισοπαλίες. Έχει εξαιρετικό ρόστερ, ωστόσο της λείπει η αποφασιστικότητα στα κρίσιμα προκειμένου να φτάσει στην διάκριση.

Ματς πολύ υψηλών προδιαγραφών, με φαβορί την Γαλλία. Όμως οι Ολλανδοί δεν αστειεύονται, είναι ικανοί να σκοράρουν στο Παρίσι και να βάλουν δύσκολα στους «τρικολόρ». Το συνδυαστικό στοίχημα Goal/Goal & Over 9,5 κόρνερ σε απόδοση 3.80 στο Bet Builder της Stoiximan.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις