Με τα μπούνια… Μακάμπι στο 1.72

Με τα μπούνια... Μακάμπι στο 1.72

Παραμένει σταθερός στις προτάσεις του ο #Georgiou με δύο αναμετρήσεις από την 30η αγωνιστική της Euroleague σε Λιόν και Βελιγράδι

Η άνοιξη μπήκε και επίσημα, η διάθεσή μας όμως δεν αλλάζει σύμφωνα με τις εποχές και επικεντρωνόμαστε στους στόχους μας όσο πλησιάζει προς την τελική ευθεία η Euroleague, επιλέγοντας δύο αναμετρήσεις σε Λιόν και Βελιγράδι για τα σημερινά προγνωστικά

Προγνωστικά: Ερυθρός Αστέρας – Μπασκόνια

Ο Ερυθρός Αστέρας υποδέχεται την Μπασκόνια στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, σε μια αναμέτρηση που όσες ελπίδες έτρεφαν οι Σέρβοι για είσοδο στην οκτάδα και συμμετοχή στα πλέι οφ, εξανεμίστηκαν εδώ και λίγο καιρό. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός, πως στα τελευταία 5 παιχνίδια τους, είτε εντός, είτε εκτός, μετράνε μόλις μία νίκη, αυτή κόντρα στην back to back πρωταθλήτρια Ευρώπης Αναντολού Εφές με 94-75 για την 27η αγωνιστική. Απέναντί τους σήμερα βρίσκεται μια ομάδα που έχει βλέψεις για να μπει στα πλέι οφ και στόχος των παικτών του Ντούσκο Ιβάνοβιτς είναι να πιάσουν μια απόδοση τέτοια ώστε αφενός να πάρουν μία νίκη γοήτρου κι αφετέρου να στερήσουν από τους Βάσκους την πρόκριση. Η παρουσία του Φακούντο Καμπάσο θεωρείται βαρόμετρο στο παιχνίδι των «ερυθρόλευκων» καθώς δεν είναι μόνο οργανωτής αλλά αναλαμβάνει και αρκετές επιθέσεις είτε από μέση είτε από μακρινή απόσταση, ενώ σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη του παιχνιδιού θα παίξει η άμυνα και τα ριμπάουντ.

Οι Βάσκοι όπως έχουμε ξαναπεί σε παλιότερο άρθρο, είναι μια ομάδα με αρκετά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή τους, χαρακτηριστικό του οποίου είναι να ανεβοκατεβαίνει σχεδόν κάθε βδομάδα μεταξύ των θέσεων που οδηγούν στην οκτάδα. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως στα τελευταία τους 5 ματς, έχουν 2 νίκες επί των Βαλένθια και Ρεάλ, αλλά γνώρισαν την ήττα από τις Βίρτους Μπολόνια, Μονακό και Μακάμπι Τελ Αβίβ. Αν κάτι τους χαρακτηρίζει ως ομάδα, είναι ο επιθετικός πλουραλισμός, κάτι που ευελπιστούν να δείξουν και στο σημερινό παιχνίδι στο Βελιγράδι κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα, προκειμένου να φύγουν με τη νίκη που θα τους δώσει ώθηση προς την τελική ευθεία. Μη ξεχνάμε πως αν κι έχουν το ίδιο ρεκόρ, 15-14 με την Ζαλγκίρις Κάουνας, υπερτερούν στο goal average που τους επιτρέπει μέχρι στιγμής να έχουν το πάνω χέρι στην υπόθεση πρόκριση, μιας και το υψηλό σκορ τους ευνοεί στα περισσότερα ματς.

Βιλερμπάν – Μακάμπι Τελ Αβίβ

Η Βιλερμπάν περιμένει καρτερικά να ολοκληρωθεί η φετινή κακή χρονιά, που την έχει καθηλώσει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με ρεκόρ 8-21 και το σημερινό παιχνίδι με αντίπαλο την Μακάμπι Τελ Αβίβ, δεν προσφέρεται για κάτι θετικό. Ο Τι Τζέι Πάρκερ, παρόλα αυτά δίνει αρκετό χρόνο συμμετοχής σε νεαρούς παίκτες, ένας εκ των οποίων είναι και ο Ζακαρί Ρισασέ, γιος του άλλοτε άσου του γαλλικού μπάσκετ, Στεφάν Ρισασέ, που πρόκειται να μας απασχολήσει στο άμεσο μέλλον, μιας και τα σχόλια που ακούγονται για την απόδοσή του είναι ιδιαίτερα διθυραμβικά. Μη ξεχνάμε πως οι Γάλλοι παίζουν εδώ και αρκετό καιρό χωρίς άγχος και πίεση, κάτι που τους κάνει επικίνδυνους σε ματς που ο αντίπαλος δεν προσέξει. Με μοναδική εξαίρεση το ματς απέναντι στην Ζαλγκίρις, το οποίο έχασαν σχετικά εύκολα με 85-67, σε όλα τα άλλα κόντρα σε αντιπάλους όπως οι Αναντολού Εφές, Ρεάλ Μαδρίτης, Μπάγερν Μονάχου και Παναθηναϊκό, κοίταξαν στα μάτια τους αντιπάλους τους παρότι τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά.

Eδώ σε περιμένει μία δωρεάν έκπληξη*!

Πολλοί είναι αυτοί που κατηγορούν την Μακάμπι Τελ Αβίβ, πως είναι ομάδα δύο προσώπων. Ένα πολύ καλό εντός έδρας, που λυγίζει σχεδόν κάθε αντίπαλο και με μεγάλα συνήθως σκορ κι ένα κακό μακριά από το Ισραήλ. Σίγουρα η δύναμη της έδρας, έχει βοηθήσει την ομάδα του Όντεντ Κάτας να βρίσκεται μέσα στην οκτάδα και να βλέπει ακόμα πιο ψηλά από την 6η θέση που βρίσκεται, ωστόσο πρέπει να δείξει την ίδια δυναμική και στα εκτός έδρας ενόψει και των επερχόμενων πλέι οφ, έτσι ώστε να διαψεύσει τις όποιες Κασσάνδρες καιροφυλακτούν. Αν περάσει νικηφόρα σήμερα από το «Αστρομπάλ», θα έχει κάνει ένα ακόμη βήμα για την πρόκριση ως το τέλος της κανονικής περιόδου. Παίκτες-κλειδιά και σήμερα αναμένεται να είναι οι Μπράουν και Μπόλντγουϊν στο οργανωτικό και εκτελεστικό κομμάτι.

Επιλέγουμε στο πρώτο παιχνίδι το over 162.5 πόντους που το βρίσκουμε σε απόδοση 1,80 στη Novibet, ενώ ζητάμε το over 80.5 πόντους της Μακάμπι σε απόδοση 1,72 στη Novibet.

Όλα τα προγνωστικά μου

Μονό
20:00
Ερυθρός Αστέρας - Μπασκόνια
Over 162,5
1.80
BET: 10 units
Μονό
21:00
Βιλερμπάν - Μακάμπι Τελ Αβίβ
Μακάμπι οver 80,5
1.72
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις