Φουλ του άσου στα προκριματικά

προγνωστικά

Δύο επιλογές από προκριματικά Αφρικής και Ευρώπης περιλαμβάνει η σημερινή στήλη του #Bbarl.

Καλημέρα στους αναγνώστες του koubanezos.gr. Το «διάλειμμα» για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων έχει μόλις ξεκινήσει, με το σημερινό πρόγραμμα να προσφέρεται για στοιχηματικό «ζέσταμα» ενόψει της συνέχειας. Και επειδή εθνικές ομάδες δεν έχουμε μόνο στην Ευρώπη, τα σημερινά προγνωστικά της στήλης περιλαμβάνουν μία αναμέτρηση από την γηραιά ήπειρο και μία από την Αφρική.

Με τα «πρέπει» και την αύρα του Μουντιάλ

Ομολογουμένως καλύτερη από ό,τι μαρτυρά η πορεία της στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ ήταν η εθνική ομάδα της Γκάνας. Μιας χώρας που έχει μείνει χαμηλά για τα δεδομένα της τα τελευταία χρόνια στα τουρνουά της αφρικανικής ηπείρου.
Απόψε, οι Γκανέζοι φιλοξενούν στις 18:00 την Ανγκόλα, με την οποία ισοβαθμούν στην κορυφή του πέμπτου ομίλου της προκριματικής φάσης του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής. Συνεπώς, το βαθμολογικό κίνητρο είναι δεδομένο και κάθε άλλο παρά αμελητέο, αφού μία νίκη θα δώσει στους γηπεδούχους σημαντικό πλεονέκτημα και την ευκαιρία να ολοκληρώσουν την δουλειά τους τις επόμενες ημέρες. Όλα τα μεγάλα αστέρια της ομάδας βρίσκονται στην διάθεση του ομοσπονδιακού τεχνικού, που φιλοδοξεί να δει τους παίκτες του να δίνουν συνέχεια στο σερί των έξι εντός έδρας νικών σε όλες τις διοργανώσεις, απέναντι σε έναν αντίπαλο που αγνοεί την νίκη στα τρία προηγούμενα δικά του παιχνίδια.
Ο άσος προσφέρεται σε απόδοση 1.52 από την Betshop και αποτελεί την πρώτη σημερινή πρόταση της στήλης.

Μονόδρομος η νίκη

Η δεύτερη πρόταση της ημέρας αφορά στην αναμέτρηση Βόρεια Μακεδονία – Μάλτα στην πρεμιέρα του τρίτου ομίλου των προκριματικών του Euro 2024. Έναν όμιλο τον οποίο συμπληρώνουν Αγγλία, Ιταλία και Ουκρανία, έχοντας ξεκάθαρα το πρώτο χέρι ως προς την πρόκριση στην τελική φάση του τουρνουά.
Η γειτονική μας χώρα βρέθηκε στο Euro του 2020 μέσω των μπαράζ του Nations League, χωρίς ωστόσο να μπορέσει να κερδίσει κάτι παραπάνω από την χαρά της συμμετοχής. Φυσικά η επανάληψη ενός τέτοιου επιτεύγματος μοιάζει με σενάριο φαντασίας, με τις όποιες ελπίδες ενδεχομένως υπάρχουν να έχουν ως βάση την κατάκτηση των τριών βαθμών από την σημερινή αναμέτρηση. Τρίποντο γοήτρου πιθανότατα, αλλά απαραίτητο, στο θεωρητικά πιο εύκολο παιχνίδι του ομίλου. Το σύνολο του Μιλέφσκι είναι το φαβορί – όπως μαρτυράται και από τις αποδόσεις των στοιχηματικών – κόντρα σε μία Μάλτα που έχει κερδίσει μόνο το Σαν Μαρίνο (δις) στις δέκα προηγούμενες επίσημες αναμετρήσεις της.
Και μολονότι υπάρχει φαβορί, σίγουρα δεν μπορούμε να μιλάμε για πίεση σε ένα τέτοιο ζευγάρωμα. Λόγω αυτού, επιλέγουμε το combo άσου και over 1,5 σε απόδοση 1.64 (Betshop), με τις πιθανότητες υπέρ της διεξαγωγής ενός «ανοιχτού» αγώνα.

Όλα τα προγνωστικά μου

Μονό
18:00
Γκάνα - Ανγκόλα
1
1.52
BET: 10 units
Combo
21:45
Βόρεια Μακεδονία - Μάλτα
1 & over 1,5
1.64
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις