Euroleague, Eurocup και το πουλέν από την Αλγερία

Προγνωστικά

Ο #Playmaker επανέρχεται με προγνωστικά μπάσκετ, από τρεις διαφορετικές διοργανώσεις, ποντάροντας σε ειδικά και combos.

Ο Playmaker είναι πάλι εδώ με προγνωστικά μπάσκετ. Μεγάλο το κέρδος στο ντέρμπι της Κυριακής, αφού πληρωθήκαμε τα βασικά μας πονταρίσματα. Μία ασίστ του Λι μας στέρησε το multicombo του 21.50 και μάλιστα θα έβγαινε αν ο Γκουντάιτις δεν έκανε 0/2 βολές μετά από πάσα του Αμερικανού! Πάμε στα σημερινά, με το μπασκετικό κουπόνι να έχει πολλές επιλογές σε αντίθεση με το ποδοσφαιρικό.

Euroleague, Eurocup και το πουλέν από την Αλγερία

Προγνωστικά Euroleague: Φενέρμπαχτσε – Αρμάνι Μιλάνο

Ξεκινάμε από μία εξ αναβολής αναμέτρηση της Euroleague. Το παιχνίδι της Φενέρμπατσε με την Αρμάνι Μιλάνο είχε αναβληθεί λόγω του σεισμού στη γειτονική χώρα. Οι δυο ομάδες συναντιούνται σε μία φάση που οι γηπεδούχοι παλεύουν για το πλεονέκτημα έδρας και οι φιλοξενούμενοι για τις ελάχιστες πιθανότητες εισόδου στην οκτάδα. Η Φενέρ θέλει να ρεφάρει τις ήττες από Μακάμπι και Βαλένθια, ενώ η Αρμάνι κυνηγάει ένα θαύμα και μάλιστα με αρκετές απουσίες. Πρώτος λόγος στον άσο, σε ένα ματς που οι Ιταλοί δε θα πέσουν αμαχητί.

Eδώ σε περιμένει μία δωρεάν έκπληξη*!

Στα ειδικά βρίσκουμε δυο αξιόλογες επιλογές. Αρχικά στα στατιστικά των ομάδων αξίζει να ποντάρουμε στις περισσότερες ασίστ της Φενέρ. Οι Τούρκοι μοιράζουν 19,5 ασίστ στην έδρα τους, ενώ η Αρμάνι περίπου τρεις λιγότερες. Δεδομένου ότι θα λείπει ο Πάνγκος, η αξία είναι στα αριστερά. Εκτός από τον Καναδό θα απουσιάσουν και οι Χολ και Ντατόμε, ενώ αμφίβολος είναι ο Σιλντς. Στο δημιουργικό κομμάτι θα πρωταγωνιστήσει ο Ναπίερ και θα έχει μοναδικό συμπαραστάτη τον Μπάρον, ο οποίος έχει μόνιμα τρεις ασίστ στα τελευταία ματς, εκτός από αυτά που αγωνίστηκε ο Πάνγκος και πήρε περισσότερο εκτελεστικό ρόλο.

Μπουντούτσνοστ – Γκραν Κανάρια

Συνεχίζουμε με μια βόλτα από το Eurocup και την αναμέτρηση της Μπουντούτσνοστ με την Γκραν Κανάρια. Οδηγός μας το κίνητρο σε αυτή την αναμέτρηση, αλλά και η εικόνα των δύο ομάδων εντός και εκτός έδρας. Οι Ισπανοί έχουν εξασφαλίσει ουσιαστικά την πρωτιά στον όμιλο, αφού την τελευταία αγωνιστική υποδέχονται το Αμβούργο στην έδρα τους. Ακολουθεί σημαντικός αγώνας με την Τενερίφη για το πρωτάθλημα. Εκτός έδρας μετρούν τέσσερις συνεχόμενες ήττες. Η Μπουντούτσνοστ, από την άλλη, έχει μόλις μία ήττα στα τελευταία δέκα εντός και αυτή από τον Ερυθρό Αστέρα. Δεν είναι αδιάφοροι βαθμολογικά, αφού προσπαθούν για το καλύτερο πλασάρισμα. Άσος λοιπόν και εδώ, απλός ή με +12,5 χάντικαπ στους φιλοξενούμενους, αν θέλουμε να ρισκάρουμε.

Μονακό – Λε Πορτέλ

Κλείνουμε με έναν αγώνα από το γαλλικό πρωτάθλημα. Η Μονακό υποδέχεται την Λε Πορτέλ και φυσικά θα εστιάσουμε στην αδυναμία της στήλης μας, τον Ναντίρ Χαϊφί. Ο Γαλλο-αλγερινός κάνει μια εξαιρετική σεζόν και η άποψή μου είναι πως είναι έτοιμος για το βήμα παραπάνω. Τα στατιστικά του τρομάζουν, ανεξάρτητα από τον αντίπαλο που αντιμετωπίζει. Το όριο στο άθροισμα πόντων, ριμπάουντ και ασίστ έχει τοποθετηθεί στο 21,5. Το έχει ξεπεράσει σε όλα τα τελευταία παιχνίδια και μάλιστα άνετα. Στον αγώνα του πρώτου γύρου απέναντι στη Μονακό είχε 26 πόντους, 5 ριμπάουντ και 2 άσιστ. Για να δούμε…

Όλα τα προγνωστικά μου

Μονό
19:15
Φενέρμπαχτσε - Αρμάνι Μιλάνο
Φενέρμπαχτσε περισσότερες ασίστ
1.85
BET: 30 units
Ειδικό
19:15
Φενέρμπαχτσε - Αρμάνι Μιλάνο
Μπάρον over 2,5 ασίστ
2.87
BET: 20 units
Δυάδα απόδοσης 6.24
19:15
Φενέρμπαχτσε - Αρμάνι Μιλάνο
1 έως και 12 πόντοι διαφορά
2.27
20:00
Μπουντούτσνοστ - Γκραν Κανάρια
1 έως και 12 πόντοι διαφορά
2.75
BET: 15 units
Μονό
20:00
Μπουντούτσνοστ - Γκραν Κανάρια
1
1.85
BET: 30 units
Ειδικό
21:00
Μονακό - Λε Πορτέλ
Χαϊφί over 21,5 PRA
1.80
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις