Πουλάνε ακριβά το «τομάρι» τους

Πουλάνε ακριβά το «τομάρι» τους

Προγνωστικά Αγγλίας με ελάχιστα παιχνίδια στο πρόγραμμα, αλλά με σημεία που έχουν την αξία τους. Γράφει ο #MrCash.

Επιστροφή σήμερα Τρίτη σε λειψό πρόγραμμα στο Νησί, αλλά με κάποια σημεία που βρήκα αξία. Ελάχιστα κερδισμένη η προηγούμενη στήλη, με την ισοπαλία και τα φάουλ να περνάνε στη Σάντερλαντ, όπως και τα γκολ στη δυάδα μας. Τελείως έξω έπεσα στα δύσκολα παιχνίδια σε Στόουκ και Κάρλαιλ, ενώ η Πλίμουθ σκόραρε νωρίς στο 7′ και αποφάσισε να βάλει το δεύτερο τέρμα στο 47′ έτσι για να χαθεί ένα πολύ δυνατό σημείο. Πάμε στα φρέσκα στα προγνωστικά Αγγλίας, με τριάδα επιλογών.

Προγνωστικά Αγγλίας: Θα πουλήσει ακριβά το «τομάρι» της

Εκκίνηση από το παιχνίδι Άκρινγκτον – Πλίμουθ. Εντός ζώνης υποβιβασμού οι γηπεδούχοι μετά και την ήττα από την Μίλτον Κέινς. Η Πλίμουθ επικράτησε εύκολα της Φόρεστ Γκριν εντός με 2-0. Δεν είναι το καλύτερο της τα εκτός έδρας για τη Πλίμουθ, αν και με την φετινή Άκρινγκτον υπάρχει διαφορά ποιότητας. Χαμηλότερα το περίμενα το διπλό, αλλά για μια Άκρινγκτον που από δω και πέρα παίζει τελικούς ίσως είναι και λογικό. Προφανέστατα θα πουλήσουν ακριβά το «τομάρι» τους οι γηπεδούχοι, το αμφίτερμα έχει αξία.

Eδώ σε περιμένει μία δωρεάν έκπληξη*!

Στην ίδια λογική και το Κρόουλι – Ντονκάστερ. Μόλις ένας βαθμός χωρίζει την Κρόουλι από τη ζώνη του υποβιβασμού, που αν μη τι άλλο έβγαλε αντίδραση με δύο κολλητές νίκες απέναντι σε Χάρογκεϊτ και Γουίμπλετον. Για την Ντονκάστερ τα έγραψα και στη προηγούμενη στήλη, ικανή για το καλύτερο αλλά και το χειρότερο. Απέναντι στη Σάλφορντ το πάλευε μέχρι να δεχτεί το δεύτερο γκολ και να καταρρεύσει, αλλά αρκούσε για να μας πληρώσει το αμφίτερμα. Στην ίδια λογική πάω και εδώ, έχει πιθανότητες ο άσος της Κρόουλι, αλλά η Ντονκάστερ μπορεί να της κάνει ζημιά, κρατάω και εδώ το αμφίτερμα.

Καρλάιλ στο τριπλασιασμό

Κλείνω με το ντέρμπι ανάμεσα σε Μπράντφορντ και Καρλάιλ. Τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες για τη Μπράντφορντ σε παιχνίδια που θα έπρεπε να έχει μίνιμουμ δύο νίκες αν θα ήθελε να παίζει στα ίσια για τις πρώτες δύο θέσεις. Μοιραία έμεινε στην 5η θέση στον -7 από τη δυάδα. Η Καρλάιλ δε κατάφερε να νικήσει τη Στίβενεϊτζ έπεσε 4η, αλλά με νίκη σήμερα μπορεί να ανέβει έστω και προσωρινά 2η. Το παιχνίδι έχει αρκετό Χ μέσα αλλά η αδυναμία που βγάζει η Μπράντφορντ και το ότι προσφέρεται ως φαβορί απέναντι στη ποιοτικότατη επιθετικά Καρλάιλ με ωθούν με αρκετό ρίσκο στην κόντρα.

Δυάδα απόδοσης 3.30
21:45
Άκρινγκτον - Πλίμουθ
Goal/goal
1.75
21:45
Κρόουλι - Νατονκάστερ
Goal/goal
1.89
BET: 15 units
Μονό
21:45
Μπράντφορντ - Καρλάιλ
2
2.95
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις