ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Πρεμιέρα στην... Primera με δύο μακροχρόνια

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Πρεμιέρα στην... Primera με δύο μακροχρόνια

LIVE BETTING 24/7!

Best picks

Best Picks Τετάρτης με μπάλα και Euroleague έως 70.00!

Προγνωστικά

Στο ρυθμό των ντέρμπι και του 5.50

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Παράδοση και λογική στο 1.85!

προγνωστικά κληματσούδας

Το 1.90 είναι λάθος

προγνωστικά nba

Με ειδικά και ποιότητα τα χαράματα

Δεν μπορεί ο Άντερσον, φαβορί οι Ρέις

Δεν μπορεί ο Άντερσον, φαβορί οι Ρέις

Προγνωστικά Ευρωλίγκα με τον παίκτη Λαπροβίτολα της Μπαρτσελόνα στην εικόνα.

Star του NBA στο 70.00

Έχει το «μέταλλο» να αλώσει το Πριγκιπάτο

Έχει το «μέταλλο» να αλώσει το Πριγκιπάτο

σημείο ημέρας.

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

σημείο ημέρας.

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

προγνωστικά

Η Stoiximan Super League προσφέρει σιγουράκια

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (24/4)

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (24/4)

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Πρεμιέρα στην… Primera με δύο μακροχρόνια

Πρεμιέρα στην... Primera με δύο μακροχρόνια

Γεια και χαρά σε όλους. Αρκετά καλά πήγαμε στην επιστροφή της στήλης. Επιβεβαιώθηκε η δυάδα παραλίγο μας ξέφυγε το… χηνάρια στην Ουγγαρία. Όλα στο πρόγραμμα είναι.

Πλέον επιστροφή στα λημέρια της Ισπανίας. H σεζόν ξεκινάει και νιώθω σαν να μην σταμάτησε ποτέ. Λίγο οι ιδιαιτερότητες λόγο του κορωνοϊού, λίγο η κατάκτηση του Europa από την Σεβίλλη, μας κράτησαν παρέα όλο το καλοκαίρι!

Στο σήμερα

Η σεζόν θα ξεκινήσει και πάλι με αρκετές δυσκολίες, τα απόνερα της περσυνής χρονιάς δυστυχώς θα μας ακολουθήσουν και φέτος. Υπάρχει η γκρίνια για το αν θα υπάρχει κόσμος και υπό ποιες προϋποθέσεις, για την έλλειψη ξεκούρασης αλλά οι ομάδες είναι υποχρεωμένες να παίξουν με αυτές της συνθήκες και αυτούς τους κανόνες.

Κατά τη γνώμη μου θα δούμε ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα στο οποίο θα μετρήσουν όχι μόνο η αντοχή και το ταλέντο, αλλά η αποφασιστικότητα, η τακτική και η αξιοποίηση όλου του ρόστερ της κάθε ομάδας. Για το τελευταίο υπάρχει ένα αρνητικό και ένα θετικό στοιχείο.

Το αρνητικό είναι ότι ίσως χαλάει η χημεία της ομάδας, από της αλλαγές που θα γίνονται. Εδώ να αναφέρω ότι ισχύει και για φέτος το σύστημα με τις 5 αλλαγές ανά αγώνα από την κάθε ομάδα.

Το θετικό είναι ότι έτσι περισσότεροι παίχτες θα έχουν χρόνο συμμέτοχής, θα είναι ετοιμοπόλεμοι και πιστεύω ότι θα βοηθήσει στο να δούμε νέα ταλέντα να ξεπετάγονται αλλά και πολλούς παίχτες να αναδεικνύουν τις δυνατότητες τους, αφού θα τους δοθεί χρόνος συμμετοχής. Γενικός πιστεύω ότι η φετινή χρονιά, παρά τα όσα προβλήματα υπάρξουν θα προσφέρει πολλές ευκαιρίες, τόσο σε παίχτες όσο και σε ομάδες και ελπίζω να βοηθήσει και στο θέαμα.

Μακροχρόνια στοιχήματα Ισπανία

Η χρονιά ξεκινάει με απόλυτο φαβορί για τον τίτλο την Ρεάλ Μαδρίτης. Ποιο έτοιμη σαν ομάδα, θαρρώ, με ηρεμία και οργάνωση, σε όλους τους τομείς, πολύ ταλέντο και έναν άνθρωπο στον πάγκο που τον σέβονται όλοι. Είναι διψασμένοι και θέλουν να δείξουν να δείξουν ότι ο περσινός τίτλος δεν ήταν θέμα τύχης, ούτε λόγο ειδικών συνθηκών. Θέλουν την πρωτοκαθεδρία της Ισπανίας και είναι διατεθειμένοι να παλέψουν για αυτή.

Η Μπαρτσελόνα, όταν τελείωσε η σεζόν, έλεγα χειρότερα δε γίνεται, χειρότερη βαθμολογική συγκομιδή 15ετίας, χειρότερη εκτός έδρας πορεία, ήττα ντροπή από την Μπάγερν στο Champions League (2-8).

Και ξαφνικά προέκυψε το θέμα του Μέσι! Εν τέλει έμεινε, μένει να δούμε κατά πόσο το όλο θέμα έληξε  και τι επίδραση θα έχει στο αγωνιστικό κομμάτι. Εποχή Κούμαν στον πάγκο, πολύ καλή επιλογή, για τα δεδομένα της Μπαρτσελόνα, ωστόσο έχει ένα σορό θέματα να λύσει. Αν τον εμπιστευτούν μπορεί να επαναφέρει τους Καταλανούς στον δρόμο των επιτυχιών, αλλά δεν νομίζω άμεσα.

Όσον αφορά θέσεις Ευρώπης και υποβιβασμό, θα υπάρξει ανάλυση σε επόμενο κείμενο καθώς περιμένω τις εταιρίες να ανοίξουν αποδόσεις αλλά θα ήθελα να έχω και μία γεύση από τις πρώτες δύο αγωνιστικές και τα πρώτα δείγματα γραφής.

Και ένα ειδικό για πρώτο σκόρερ πρωταθλήματος. Το top-3 ( Ρεάλ, Μπαρτσελόνα, Ατλέτικο) έχουν πολλούς παίχτες οι οποίοι σκοράρουν εύκολά. Αλλά έχουν και πλουραλισμό, δηλαδή πολλούς σκόρερ. Ο Μέσσι ασύμφορος και πολύ χαμηλά (1.66). Πολύ καλή επιλογή ο Μπενζεμά (6.50) και ο Γκριεζμάν (7.00). Εγώ θα κυνηγήσω την έκπληξη στηρίζοντας τον Λούκας Οκάμπος της Σεβίλλης! Δυνατός και χαρισματικός, πιστεύω ότι μπορεί να συνδυάσει μια καλή πορεία φέτος η Σεβίλλη και να τον οδηγήσει στον τίτλο του πρώτου σκόρερ της Ισπανίας.

Μακροχρόνια

Κατάκτηση Primera Division: Ρεάλ Μαδρίτης (1.70)

Πρώτος σκόρερ Primera Division: Οκάμπος (34.00)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις