ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Δυάδες, μονά και clasico μέχρι 2.45

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Δυάδες, μονά και clasico μέχρι 2.45

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Πέμπτης με… ΟΑΚΑ και Μπράιτον!

Βάζει τη σφραγίδα η Σίτι κόντρα στη Κοπεγχάγη, υποψιασμένη η Ρεάλ κόντρα στη Λειψία

Θέλει να ξεσπάσει και να «τελειώσει» στο 1.95

προγνωστικά

Διαλεχτά σημεία με πολύ ταμείο

μελετημένα προγνωστικά

Βατός διπλασιασμός στο Βέλγιο

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Combo με κίνητρο και απουσίες

προγνωστικά

Περνούν από το Μπράιτον οι «πολίτες»

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (25/4)

σημείο ημέρας.

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (25/4)

Δίνει παράσταση ο Περάλτα

Δίνει παράσταση ο Περάλτα

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Δυάδες, μονά και clasico μέχρι 2.45

προγνωστικά

Πέντε προγνωστικά από την αναμέτρηση Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης και όχι μόνο δίνει για αυτή την Κυριακή ο #Bats.

Όλα τα φώτα είναι στραμμένα στο «Καμπ Νου» απόψε, όμως μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν κι άλλα παιχνίδια από Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία και Γαλλία στα προγνωστικά μας.

Προγνωστικά: Ουνιόν Βερολίνου – Άιντραχτ Φρανκφούρτης

Με δυνατή αναμέτρηση ανάμεσα σε Ουνιόν Βερολίνου και Άιντραχτ Φρανκφούρτης ξεκινάει η ημέρα στην Bundesliga. Αμφότερες βρίσκονται στην πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος, όμως με βάση τη φόρμα τους αυτό δεν αποκλείεται να αλλάξει. Χωρίς νίκη στα τελευταία πέντε επίσημα ματς τους και οι δύο, ενώ επίσης οι ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις ολοκληρώθηκαν την περασμένη εβδομάδα.

Η τεράστια ανάγκη για νίκη κατά πάσα πιθανότητα θα οδηγήσει την Ουνιόν και την Άιντραχτ στο να ρισκάρουν περισσότερο απ’ ό,τι συνήθως. Όσο σφιχτό κι αν είναι το παιχνίδι, δύσκολα θα βολευτούν με το 0-0. Οι «αετοί» έχουν υπερβολική ποιότητα στην επίθεση για να μην σκοράρουν κι οι γηπεδούχοι πρέπει να δείξουν βελτίωση μπροστά στο κοινό τους. Υπερβολικό το 2.02 του goal/goal για να το αψηφήσουμε στη Fonbet.

Τριπλή προσφορά* από τη Fonbet!

Κόντρα στα φαβορί με λογική

Η Οσασούνα υποδέχεται τη Βιγιαρεάλ στην Παμπλόνα με στόχο την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα. Η ήττα με 1-0 την προηγούμενη αγωνιστική από τη Βαλένθια την άφησε στο -4 από την εξάδα και την αποψινή της αντίπαλο. Οι Βάσκοι έχουν φτάσει τον ένα γύρο χωρίς δύο σερί ήττες στο πρωτάθλημα και έχουν την ευκαιρία να το συνεχίσουν απέναντι στην ομάδα του Σετιέν. Δύσκολο το έργο για το «κίτρινο υποβρύχιο», που βρίσκεται σε κακή ψυχολογική κατάσταση μετά τον οδυνηρό αποκλεισμό από την Άντερλεχτ. Άδικα δίνεται ως φαβορί, γι’ αυτό επιλέγουμε το 1Χ με απόδοση 1.55.

Σε μια αντίστοιχη κατάσταση η Ρεμς αντιμετωπίζει ως αουτσάιντερ τη Μαρσέιγ. Αήττητη στα τελευταία 19 ματς πρωταθλήματος η γηπεδούχος, με μόλις μία ήττα στα τελευταία 22 επίσημα. Στη Ligue 1 μετρά έξι συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς να δεχτεί γκολ και συνεχίζει να διεκδικεί μια θέση στην Ευρώπη. Κάποια στιγμή θα χάσει, αλλά η ντεφορμέ ομάδα του Τούντορ αδικαιολόγητα θεωρείται φαβορί για να το πετύχει αυτό, ειδικά εκτός έδρας. Κι εδώ πάμε με το 1Χ, λίγο πιο ψηλά στο 1.58, και σε μια δυάδα που φτάνει το 2.45 στην Betshop.

Λάτσιο – Ρόμα

Πάντοτε το ντέρμπι της Ρώμης προκαλεί το ενδιαφέρον του ποδοσφαιρικού κόσμου, για αγωνιστικούς και μη λόγους. Στην προκειμένη περίπτωση έχει και τεράστια βαθμολογική σημασία, καθώς η Λάτσιο βρίσκεται στην τρίτη θέση με 49 βαθμούς και η Ρόμα στην πέμπτη με 47. Ντέρμπι με πάθος, ένταση και αρκετές φορές και θέαμα, πράγματα που πάντως έλειψαν στο 0-1 του πρώτου γύρου. Μετά τον αποκλεισμό στην Ευρώπη, η Λάτσιο θα στρέψει την προσοχή της αποκλειστικά στην κατάληψη μιας εκ των τεσσάρων πρώτων θέσεων. Από την άλλη, η συμπολίτισσα ψάχνει σταθερότητα στην Serie A και αν δεν καταφέρει να επιστρέψει στο Champions League η σεζόν θα θεωρείται αποτυχημένη.

Οι μπουκ κρίνουν πως το παιχνίδι θα κινηθεί σε χαμηλά επίπεδα σκοραρίσματος, όπως μαρτυρά για παράδειγμα το 2.50 του over 2,5. Σίγουρα κι οι δύο δε φημίζονται για το επιθετικό τους ποδόσφαιρο. Όμως ποντάρουμε στο ότι πρόκειται για μεγάλο ντέρμπι που αμφότερες χρειάζονται για βαθμολογικούς και ψυχολογικούς λόγους, αλλά και για το γόητρο. Αξίζει το 2.05 του Pamestoixima.gr για το αμφίτερμα.

Έκπληξη για όλους! Δωρεάν χωρίς κατάθεση!

Προγνωστικά: Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης

Και τώρα πάμε στο κυρίως πιάτο. Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης αναμετρώνται στο «Καμπ Νου» σε ένα παιχνίδι που εν πολλοίς μπορεί να κρίνει και τον τίτλο στην Ισπανία. Ήδη οι «μπλαουγκράνα» βρίσκονται στο +9 και θέλουν να εκμεταλλευτούν την ευκαιρία να πάρουν διαφορά που δύσκολα ανατρέπεται. Συμπερασματικά, η πίεση βρίσκεται στην πλευρά της Ρεάλ, διότι αν δεν εκμεταλλευτεί τούτη την ευκαιρία της να μειώσει τη διαφορά μάλλον θα πει «αντίο» στο πρωτάθλημα.

Ναι, η Μπάρτσα έχει την καλύτερη άμυνα στην Ευρώπη με οκτώ γκολ παθητικό σε 25 αγωνιστικές. Όμως το γεγονός ότι τα τρία ήρθαν στο ματς του πρώτου γύρου από τη «βασίλισσα» τα λέει όλα. Σπάνια τα μεταξύ τους παιχνίδια στερούνται τερμάτων και θεάματος, ειδικά στη Βαρκελώνη. Φρέσκια η ομάδα του Τσάβι, ακόμα κι η Ρεάλ που έπαιξε μεσοβδόμαδα έδειξε να κάνει συντήρηση δυνάμεων απέναντι στη Λίβερπουλ. Γι’ αυτό αξίζει το 2.17 της Betshop για το goal/goal & over 2,5.

Πηγαίνοντας σε πιο ειδικές επιλογές, αναμένουμε την επιστροφή του Λεβαντόφσκι στο σκοράρισμα. Ο Πολωνός έμεινε άσφαιρος στη χώρα των Βάσκων, όπου επανήλθε από τραυματισμό. Στα μεγάλα ματς συνήθως σκοράρει και ειδικά εντός έδρας. Θα πάρουμε το 2.10 που δίνει η Betshop για να σκοράρει ο Λεβαντόφσκι.

Όλα τα προγνωστικά μου

Μονό
16:30
Ουνιόν Βερολίνου - Άιντραχτ Φρανκφούρτης
Goal/goal
2.02
BET: 20 units
Δυάδα απόδοσης 2.45
17:15
Οσασούνα - Βιγιαρεάλ
1.55
21:45
Ρεμς - Μαρσέιγ
1.58
BET: 12 units
Μονό
19:00
Λάτσιο - Ρόμα
Goal/goal
2.05
BET: 20 units
Combo
22:00
Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης
Goal/goal & over 2,5
2.17
BET: 18 units
Σκόρερ
22:00
Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης
Γκολ Λεβαντόφσκι
2.10
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις