Κλειστό το ντέρμπι κορυφής

Προγνωστικά: Κλειστό το ντέρμπι κορυφής #Roume

Στο ντέρμπι κορυφής της πρώτης αγωνιστικής των play off επικεντρώνεται για τα σημερινά του προγνωστικά ο #Roume.

Καλησπέρες Κουβανέζοι μου. Μετά από ένα τρομερό σερί έχουμε πέσει σε μια μετριότητα, όμως σήμερα μας δίνεται μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να ορθοποδήσουμε. Ένας σκασμός ντέρμπι τη Κυριακή και εγώ θα ασχοληθώ με το ένα από τη χώρα μας. Προγνωστικά για τη πρώτη αγωνιστική των play off και το μεγάλο ματς στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Κλειστό το ντέρμπι κορυφής

Προγνωστικά: Στις λεπτομέρειες πάει το ντέρμπι

Πολύ σημαντικό το παιχνίδι στην «Opap Arena». Η ΑΕΚ υποδέχεται τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό σε ένα ματς γκραν γκινιόλ, όπως πολλά από αυτά που θα δούμε στο μίνι πρωτάθλημα. Η Ένωση κατεβαίνει λαβωμένη μιας και ο Ολυμπιακός άλωσε την έδρα της την προηγούμενη εβδομάδα, σε ένα ματς όμως που στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο νιώθουν ότι άξιζαν περισσότερα. Οι «πράσινοι» από την άλλη, μπαίνουν ως πρώτοι σε ένα πρόγραμμα αγώνων στο οποίο… κινδυνεύουν. Δεν έχουν δείξει πολύ καλή εικόνα στα ντέρμπι, αφού κανένα δεν χτύπησαν, παίζοντας σε όλα για το Χ και με την ελπίδα πως το κάτι παραπάνω μπορεί να… κάτσει.

Weekly Pass Extreme από το Pamestoixima.gr και παίρνεις εισιτήριο για τη δράση!

Η ΑΕΚ θεωρητικά δεν αντιμετωπίζει προβλήματα, αφού οι Μουκουντί και Γκαρσία μπήκαν αποστολή, όμως ο δεύτερος δύσκολα θα ξεκινήσει. Λείπει και ο Βίντα λόγω καρτών, αλλά με τη τωρινή του εικόνα, μάλλον θετικό είναι για την ΑΕΚ.

Ο Παναθηναϊκός έχει και αυτός θέμα ανάλογο με αυτό του Κροάτη στην ΑΕΚ. Ο Σπόραρ λείπει με τραυματισμό, όμως ο Ιωαννίδης φέτος είναι αισθητά καλύτερος, ειδικά τους τελευταίους μήνες.

Εκτίμηση: Ο Παναθηναϊκός θα κατέβει για να προστατευθεί, να πάρει μια ισοπαλία και να φύγει. Πολύ επικίνδυνη τακτική, αφού η θεωρία μου γύρω από το ποδόσφαιρο είναι πως όταν πας για δύο αποτελέσματα, παίρνεις το τρίτο. Η ΑΕΚ θα μυρίζει αίμα μαζί με την υποστήριξη του κόσμου της, σε μια βραδιά φορτισμένη λόγω της απώλειας του τεράστιου Μίμη Παπαϊωάννου. Πιστεύω πως θα μάθει από τα λάθη της προηγούμενης Κυριακής και θα πάρει το ματς, όχι εύκολα όμως. Θα κλείσει καλά τους χώρους ο Γιοβάνοβιτς και για αυτό ποντάρω στον άσο με το under 3.5 στο 2.20 από τη Fonbet.

Combo
21:30
ΑΕΚ - Παναθηναϊκός
1 & under 3,5
2.20
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις