Ντέρμπι με αξία στα γκαρντ

Προγνωστικά Basket League

Ο #Playmaker επανέρχεται με προγνωστικά μπάσκετ, αυτή τη φορά από το ελληνικό πρωτάθλημα και το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό.

Ο Playmaker είναι πάλι εδώ με προγνωστικά μπάσκετ. Εξαιρετική η εβδομάδα που μας πέρασε στη Euroleague με δυνατά ταμεία και μεγάλο κέρδος. Σήμερα όμως μένουμε Ελλάδα, αφού δεσπόζει το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ. Έμφαση στα ειδικά παικτών και πάμε να δούμε τι κρύβει το ματς…

Ντέρμπι με αξία στα γκαρντ

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

Ντέρμπι «αιωνίων», λοιπόν, αν και δεν υπάρχει βαθμολογικό κίνητρο. Ο Ολυμπιακός δεν χάνει την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Ωστόσο είναι δεδομένο πως το κίνητρο του γοήτρου υπάρχει έντονα και στις δυο πλευρές. Από τη μια οι γηπεδούχοι θέλουν μια νίκη ψυχολογίας, που ταυτόχρονα θα τερματίσει το σερί του Ολυμπιακού. Οι Πειραιώτες με τη σειρά τους θέλουν να διευρύνουν αυτό το σερί. Δε θα μπλέξουμε με σημείο και σύνολο πόντων. Αντίθετα υπάρχει αξία στα ειδικά παικτών και κυρίως στα γκαρντ.

Τριπλή προσφορά* από τη Fonbet!

Διαβασμένες οι αποδόσεις στα ριμπάουντ του Φαλ που μας πληρώνουν πάντα στα ντέρμπι. Πάλι εφικτά τα όρια για τον Γάλλο, αλλά δεν θα τα προτιμήσω. Αντίθετα, από τους ψηλούς θα ποντάρω σε λίγα ριμπάουντ του Γκουντάιτις. Ο Λιθουανός θα πάρει χρόνο και έδειξε σε καλή κατάσταση στη Λιόν. Το συγκεκριμένο σημείο, θα το συνδυάσω με τις ασίστ του Λι. Δεδομένα ο Αμερικανός είναι ο πιο δημιουργικός παίκτης του Παναθηναϊκού. Μπορεί να μοιράσει τουλάχιστον τέσσερις ασίστ και γιατί όχι και παραπάνω.

Στην άλλη πλευρά του παρκέ, θα ποντάρουμε στον Γουόκαπ. Δεν είναι μυστικό ότι κάνει εξαιρετική χρονιά. Ο Σλούκας προέρχεται από τραυματισμό και δεν ξέρω πόσο θα τον πιέσει ο Μπαρτζώκας, ειδικά αν το ματς κυλίσει ιδανικά για την ομάδα του. Σε όλα τα φετινά ντέρμπι, ο Γουόκαπ είχε από τρία έως επτά ριμπάουντ! Το over 2,5 έχει ξεκάθαρα αξία και ενδεχομένως σε ένα fun bet να ποντάρουμε και παραπάνω. Σε αυτό το fun bet θα μπει και ο Κάνααν. Δεν είναι σε καλό φεγγάρι, αλλά έχει «μπιφ» με τον Παναθηναϊκό. Σε όλα τα ντέρμπι φέτος ήταν αποτελεσματικός.

Όλα τα προγνωστικά μου

Ειδικό
15:45
Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός
Γουόκαπ over 2,5 ριμπάουντ
2.20
BET: 25 units
Combo
15:45
Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός
Λι over 3,5 ασίστ & Γκουντάιτις over 1,5 ριμπάουντ
1.95
BET: 25 units
Multicombo
15:45
Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός
Λι over 4,5 ασίστ & Γουόκαπ over 3,5 ριμπάουντ & Κάνααν over 1,5 τρίποντα
21.50
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις