Λάτιν ταπεραμέντο και Μουρίνιο κοντά στο 2.00

Σεβίλλη - Ρόμα προγνωστικά

Προγνωστικά: Ο #Jimandrez επιστρέφει και δίνει τα προγνωστικά του με πινελιές ντέρμπι και έντονο Latin ταπεραμέντο.

Καλησπέρα σε όλους. Ξεκινάει ακόμα μία Κυριακή με προγνωστικά από Ελλάδα, Ιταλία και μπάσκετ, όλες με μπόλικη αξία και value. Είναι μία Κυριακή με αρκετά ντέρμπι που όμως λίγα αξίζουν από αυτά ένα ελαφρύ ποντάρισμα. Πάμε να δούμε τις επιλογές μας και τι έχουμε ξεχωρίσει για ακόμα μία φορά.

Λάτιν ταπεραμέντο και Μουρίνιο κοντά στο 2.00

Προγνωστικά: Η ψυχολογία και η ανωτερότητα

  • Ξεκινάμε με το ΠαναθηναϊκόςΟλυμπιακός. Μεγάλο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ, εάν και αδιάφορο βαθμολογικά. Ο Παναθηναϊκός με τον Σερέλη στον πάγκο αποδίδει σχετικά καλά, οι «ερυθρόλευκοι» εξασφάλισαν την παρουσία τους στην οκτάδα της Euroleague και πλέον στοχεύουν ξεκάθαρα στην πρώτη θέση εκεί, αφού στα εγχώρια έχουν επιβάλλει την κυριαρχία τους. Δεν θα είναι σίγουρα εύκολο παιχνίδι όμως η ομάδα του Μπαρτζώκα αυτή την στιγμή είναι η καλύτερη σε όλη την Ευρώπη. Η άμυνα εξάλλου των «πρασίνων» πολλές φορές έχει πιαστεί στον ύπνο και αν βρει ρυθμό ο Κάνααν… τότε δύσκολα τα πράγματα. Το οver 80,5 του Ολυμπιακού μοιάζει καλή επιλογή στο 1.80.

Τριπλή προσφορά* από τη Fonbet!

  • Στη Ρώμη, αργότερα το απόγευμα, η Λάτσιο φιλοξενεί τη Ρόμα σε ακόμα ένα derby della capitale. Βίοι αντίθετοι για δύο ομάδες εξαιρετικά απρόβλεπτες και με μεγάλη αστάθεια. Βέβαια, οι «τζιαλαρόσι» αντέδρασαν μέσα στην εβδομάδα, πήραν την πρόκριση στην Ισπανία και το κλίμα είναι αρκετά καλύτερο σε σχέση με εκείνο των αποδυτηρίων των «λατσιάλι» που ο Σάρι κάνει παράπονα συνεχώς. Το διπλό με draw no bet στο 1.85 είναι οκ.

Κρίσεις και ταπεραμέντο

  • Η ΑΕΚ, το βράδυ, κοντράρει τον Παναθηναϊκό στην «OPAP Arena». Φοβερό παιχνίδι, σε τρομερή χρονική συγκυρία. Δίνουμε αβάντα στους «κιτρινόμαυρους» όμως επειδή και η εικόνα τους στα ντέρμπι είναι καλύτερη από εκείνη των «πρασίνων» και επειδή δεύτερη φορά να γκελάρουν στο γήπεδο τους, δύσκολα. Ο άσος στο 1.85 αγοράζεται, για δύο ομάδες που ακόμα δεν έχουν ξεπεράσεις την αγωνιστική τους κρίση.

Αποκλειστικό PS Battles στο Pamestoixima.gr

  • Τέλος, έχουμε μία επιλογή από Αργεντινή. Η Ρίβερ δύσκολα ή εύκολα θα περάσει από την έδρα της Σαρμιέντο. Καλύτερη ομάδα, μεγαλύτερο ταπεραμέντο, για να πάρει τον τίτλο, τέτοια ματς είναι must win. Στο 1.75 το συναντάμε.

Το παιχνίδι μου

Μονό
15:45
Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός
Ολυμπιακός οver 80,5
1.80
BET: 20 units
Μονό
19:00
Λάτσιο - Ρόμα
2 dnb
1.85
BET: 20 units
Μονό
21:30
ΑΕΚ - Παναθηναϊκός
1
1.85
BET: 20 units
Μονό
02:30
Σαρμιέντο Τζούνιορς - Ρίβερ Πλέιτ
2
1.75
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις