Ασιατικό από τη… Σουηδία

Ασιατικό από τη… Σουηδία

Καλημερίζω την παρέα του Koubanezos.gr. Οι εθνικές ομάδες τελείωσαν τις υποχρεώσεις τους και πλέον μπαίνουμε σε διαδικασία επανέναρξης όλων των πρωταθλημάτων τις επόμενες δυο εβδομάδες. Αυτό θα αυξήσει πιστεύω κατά πολύ τις επιλογές μας, αλλά κυρίως τις ευκαιρίες για να βρούμε παιχνίδια σε σωστά όρια και αποδόσεις.

Μεταφερόμαστε για σήμερα Πέμπτη στην σουηδική Allsvenskan και στο παιχνίδι μεταξύ της Νόρκεπινγκ και της Όστερσουντ, ή αλλιώς Έστερσουντ για τους περισσότερους, όπως τη γνωρίσαμε από τα παιχνίδια της στο Europa League με τον ΠΑΟΚ.

8 μ.ό. τα κόρνερ που κερδίζει η Νόρκεπινγκ εντός έδρας, 11,6 μ.ό. τα συνολικά κόρνερ που έχουν τα παιχνίδια της ως γηπεδούχος. 5,6 μ.ό. τα κόρνερ που κερδίζει η Όστερσουντ εκτός έδρας, 11,2 μ.ό. τα συνολικά κόρνερ που έχουν τα παιχνίδια της ως φιλοξενούμενη. Τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα της γηπεδούχου, την απομάκρυναν όχι μόνο από την κορυφή αλλά και από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Αντίθετα η φιλοξενούμενη ομάδα, πριν την διακοπή είχε ανέβει αρκετά και ελπίζει σε κάτι καλύτερο από την απλή παραμονή στην κατηγορία.

Η Νόρκεπινγκ είναι μια φύση επιθετική ομάδα, που δίνει ρυθμό στα εντός έδρας παιχνίδια της, αλλά και με αρκετές αδυναμίες στην άμυνα. Η Όστερσουντ αναμένω στην αρχή να δεχτεί μεγάλη πίεση, παραχωρώντας αρκετά κόρνερ. Η φιλοξενούμενη ομάδα έχοντας μια από τις καλύτερες άμυνες της λίγκας ελπίζω να αντέξει αρκετά, έτσι ώστε να οδηγήσει την γηπεδούχο ομάδα σε ακόμη μεγαλύτερα ρίσκα και πίεση, για να μπορέσει στις αντεπιθέσεις να βρει τα κόρνερ που χρειαζόμαστε και να επαληθευτεί το over 10 ασιατικό σύνολο κόρνερ.

Μονό

20:00 Νόρκεπινγκ – Όστερσουντ: Over 10 κόρνερ AH (1.98)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις