Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός με σούπερ αποδόσεις!

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός με σούπερ αποδόσεις!

Το ντέρμπι της Basket League με σούπερ αποδόσεις από τη Fonbet.

Κάθε ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό αποτελεί θέμα συζήτησης, ακόμα κι αν δεν υπάρχει βαθμολογικό κίνητρο. Δίκαια! Μιλάμε για τις δυο πιο πετυχημένες ομάδες της χώρας τα τελευταία τουλάχιστον 25 χρόνια… τους δυο βασικούς μας εκπροσώπους στην Euroleague. Και όλες οι διοργανώσεις, είναι τριπλές χάρη στο τριπλό δώρο* της Fonbet!

Ακόμα, λοιπόν, κι αν οι «ερυθρόλευκοι» έχουν εξασφαλίσει ουσιαστικά την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και το πλεονέκτημα έδρας στους τελικούς… Ακόμα κι αν τρέχουν σερί 11 συνεχόμενων νικών στα μεταξύ τους παιχνίδια… Ακόμα κι αν είναι στην κορυφή της Euroleague τη στιγμή που οι «πράσινοι» παλεύουν να αποφύγουν τις τελευταίες θέσεις. Ακόμα κι έτσι, το ντέρμπι έχει μια ξεχωριστή σημασία!

Ο Παναθηναϊκός φαίνεται να βρίσκεται σε ένα μεταβατικό στάδιο. Η ομάδα ζει «καλωδιωμένη» μέχρι το τέλος της σεζόν, όταν και έχουν προαναγγελθεί μεγάλες αλλαγές σε πάγκο και ρόστερ. Μέχρι τότε, ο Χρήστος Σερέλης πήρε τον άχαρο ρόλο να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα και να παρουσιάσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στους τελικούς. Αυτό που σίγουρα έκανε είναι να αλλάξει την ψυχολογία και η αλήθεια είναι πως δύσκολα θα καταφέρει περισσότερα πράγματα σε μια ομάδα που στήθηκε λάθος εξ αρχής.

Στο 1.85 όλες οι περίοδοι να λήξουν over 33,5 και στο 3.50 η 4η να είναι η περίοδος με τους περισσότερους πόντους

Όλα αυτά απέναντι σε έναν Ολυμπιακό που δείχνει να λειτουργεί σαν… ελβετικό ρολόι! Σύγχρονο μπάσκετ, αυτοματισμοί, καλό κλίμα, ψυχολογία, αποτελέσματα, τίτλοι, παίκτες – ηγέτες, αλλά και «λαγοί» βγαλμένοι από το καπέλο του Γιώργο Μπαρτζώκα. Ο Έλληνας τεχνικός έφτιαξε ένα ρόστερ με διακριτούς ρόλους που δείχνει ικανό να πρωταγωνιστήσει σε όλα τα επίπεδα.

Θα έλεγε κανείς, λοιπόν, πως η ζυγαριά γέρνει ξεκάθαρα στη μεριά των φιλοξενούμενων. Ποιος όμως μπορεί να προδικάσει ένα τέτοιο ματς; Ο Παναθηναϊκός παίζει στο ΟΑΚΑ. Έχει μόνο να κερδίσει από το συγκεκριμένο ματς: να βάλει τέλος στο σερί, να πάρει ψυχολογία. Και ο Ολυμπιακό να συνεχίσει το προαναφερθέν μεγάλο σερί. Κίνητρο ή φόρμα; Παναθηναϊκός ή Ολυμπιακός; Θα μάθουμε το απόγευμα…

Όλες οι διοργανώσεις, είναι τριπλές χάρη στο τριπλό δώρο* της Fonbet!

—————————————————————————————————————————————————–

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις