Super Sunday με έξι ντερμπάρες και bet builder με αξία!

Super Sunday με έξι ντερμπάρες και bet builder με αξία!

Κυριακές με ντερμπάρες και bet builder από τη Fonbet.

Μα… τι Κυριακή είναι αυτή! Στην τελευταία αγωνιστική ημέρα πριν από τη διακοπή των εθνικών ομάδων, γίνεται πανικός από ντέρμπι ανά την Ευρώπη! Όρεξη να έχετε να βλέπετε μπάλα και να διασκεδάζεται με τη Fonbet, όπου όλες οι διοργανώσεις, είναι τριπλές χάρη στο τριπλό δώρο* της!

Και αθηναϊκό ντέρμπι και ντέρμπι Θεσσαλονίκης στην πρεμιέρα των play offs της Super League! ΑΕΚ – Παναθηναϊκός και Άρης – ΠΑΟΚ. Η Ένωση καλείται να αντιδράσει στην πρώτη ήττα στο νέο της γήπεδο, αυτή από τον Ολυμπιακό, ενώ το «τριφύλλι» θέλει να διατηρηθεί στην κορυφή της βαθμολογίας. Επιστρέφουν Μπερνάρ και Σένκεφελντ στους «πράσινους» που έρχονται από καρέ αγώνων δίχως να δεχθούν γκολ, τιμωρημένος ο Βίντα στην ΑΕΚ.

Ο Άρης μπορεί να έχει μείνει αρκετά πίσω από την πρώτη τετράδα, όμως ο στόχος της 5ης θέσης, αφού θα οδηγήσει στην Ευρώπη. Αντίθετα, ο ΠΑΟΚ, μείωσε τη διαφορά από τους πρωτοπόρους και είναι για τα καλά μέσα στο κόλπο του τίτλου. Εξέτισαν στον γηπεδούχο οι Οντουμπάγιο και Ετέμπο, αμφίβολος ο Ίνγκασον στον «δικέφαλο». Ο Ολυμπιακός έχει θεωρητικά το πιο εύκολο έργο, στη Μαγνησία, απέναντι στο Βόλο. Τιμωρημένοι οι Χουάνγκ, Μπιέλ και τραυματίας ο Εμβιλά, εξέτισε ο Παπασταθόπουλος. Στο 13.00 το over 2 ασιατικό και των τριών ελληνικών αγώνων, συνολικά!

Στη βραδιά, στην ήπειρο και στον κόσμο δεσπόζει βέβαια το Clasico! Μπαρτσελόνα εναντίον Ρεάλ Μαδρίτης. Οι «μπλαουγκράνα» έχουν την ευκαιρία να καθαρίσουν την πρωτιά, αφού σε περίπτωση νίκης ανεβάζουν τη διαφορά από τους «μερένγκες» στους 12 βαθμούς. Αντίθετα, οι Μαδριλένοι, παίζουν ρέστα τίτλου… Στο 2.15 το bet builder με 1Χ την Μπάρτσα και τα περισσότερα κόρνερ υπέρ της!

Δύο μεγάλα ντέρμπι και στη Serie A; Και Derby d’ Italia (Ίντερ – Γιουβέντους) και Derby della Capitalle (Λάτσιο – Ρόμα), τα οποία μαγνητίζουν τα βλέμματα, άσχετα με την κατάστασή τους, η οποία φέτος δεν είναι και η καλύτερη, επειδή υπάρχει η… Νάπολι. Στην εξέδρα λόγω τιμωρίας ο «τιμονιέρης» της Ρόμα, Μουρίνιο.

Δείτε επίσης: Με τη Fonbet κερδίζεις*… χάνοντας!

Ντέρμπι και στην ολλανδική Eredivisie: Άγιαξ – Φέγενορντ που μπορεί να κρίνει πάρα πολλά στη μάχη του τίτλου. Στους 3 πόντους η διαφορά των δύο ομάδων, με τον «Αίαντα» να κυνηγά στη βαθμολογία.

Στη Γερμανία ξεχωρίζουν οι κόντρες των Ουνιόν Βερολίνου με Άιντραχτ Φρανκφούρτης και της Λεβερκούζεν με την Μπάγερν Μονάχου. Αμφότερα, πολύ κομβικά στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Όσον αφορά στο αγγλικό Κύπελλο, το ματς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Φούλαμ είναι αρκετά ενδιαφέρον, ενώ στο πρόγραμμα υπάρχει και λονδρέζικο ντέρμπι, αλλά αφορά την Premier League και είναι το Άρσεναλ – Κρίσταλ Πάλας.

Όλες οι διοργανώσεις, είναι τριπλές χάρη στο τριπλό δώρο* της Fonbet!

—————————————————————————————————————————————————–

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις