Από τον Νότο στον Βορρά και Μαυροπάνο στο 8.50

προγνωστικά Γερμανίας

Προγνωστικά Γερμανίας με πολλές επιλογές sε γκολ, σκόρερ και combo σε πληθώρα παιχνιδιών. Γράφει ο #Psyradios.

Σούπερ έκλεισε εν τέλει η Παρασκευή για τη στήλη στα προγνωστικά Γερμανίας. Μπορεί η δυάδα στη Zweite να χάθηκε στο 97’ αλλά του κας άουτ τη μάνα δεν την έκλαψε κανείς, ενώ το ματς στη Γκλάντμπαχ επιβεβαίωσε και τη φόρμα του παικταρά Ντουκς, ο οποίος σκόραρε δις, αλλά και την μη ήττα της Γκαλνταμπαχ σε συνδυασμό με τα πολλά γκολ. Θετικό πρόσημο και κερασάκι στη τούρτα άλλο ένα πανηγυρικό απόλυτο 4/4 στο επίσημο κανάλι μας στο Telegram. Το ξαναγράφω, γίνονται απίστευτα πράγματα ζωντανά στη μεγάλη μας παρέα, οπότε μια δωρεάν εγγραφή και τα ταμεία θα γίνουν αμέτρητα.

Πάμε λοιπόν ευθύς αμέσως για την αγαπημένη βόλτα στα γερμανικά γήπεδα με προγνωστικά και επιλογές για όλα τα γούστα.

Προγνωστικά Γερμανίας: Ξεκίνημα με τα φαβορί

Πριν περάσω στο κυρίως πιάτο της Bundesliga, θα ξεκινήσω τη σημερινή στήλη με δύο άσους που συνδυαστικά πληρώνουν καλά και χωράνε σε παρολι ως στήριγμα στις επιλογές σας. Ξεκίνημα από το Αμβούργο όπου η HSV υποδέχεται το Κίελο νωρίς το μεσημέρι. Πάντα τέτοιο περίπου καιρό ξεκινούσε συνήθως τα τελευταία χρόνια η αγωνιστική κατηφόρα των γηπεδούχων με αποτέλεσμα να μην φτάνουν στην άνοδο. Ήρθε η ήττα και στη Καρλσρούη την προηγούμενη αγωνιστική, δεν θέλει και πολύ να με περάσετε για τρελό που θα τη στηρίξω σήμερα. Ακόμα και στη κακή της ημέρα όμως είναι φέτος ανταγωνιστική, πετυχαίνει ένα Κίελο, το οποίο δέχεται γκολ από όλους, αν και εκτός παρουσιάζει καλό πρόσωπο και έχει να χάσει από το Νοέμβριο του 1962 στο Αμβούργο. Οι γηπεδούχοι μπορούν σήμερα να προσθέσουν την 6η συνεχόμενη νίκη στην έδρα τους σπάζοντας παράλληλα την 60χρονη κατάρα συνεχίζοντας τη πορεία του για την απευθείας άνοδο.

Με την ίδια λογική θα στηρίξω και τη Ντάρμσταντ, η οποία μπορεί να έχασε από τη Μπίλεφελντ στην τελευταία της έξοδο, κρατά όμως ακόμα τη πρώτη θέση και κυρίως δεν έχει δώσει δικαιώματα όλη τη σεζόν. Η έδρα της είναι απόρθητο φρούριο, αφού παραμένει αήττητη σε αυτό τη φετινή σεζόν. Η Καισερσλάουτερν χτίζει πλέον την ομάδα των επόμενων χρόνων με βλέμμα προς τα ψηλά, δείχνει εξαιρετικό πρόσωπο στη σεζόν αλλά εσχάτως εκτός έδρας έχει απολέσει τη δυναμική της μένοντας χωρίς ποντο και γκολ στα τελευταία της τρια παιχνίδια. Μια επαγγελματική νίκη των γηπεδούχων αναμένω και θα πάρω και εδώ τον τίμιο άσο.

Από τον Νότο στον Βορρά με τον Μαυροπάνο συντροφιά

  • Ντερμπάρα στο Άουγκσμπουρκ, αφού η Σάλκε έρχεται πλέον με φορά μετά τη φανταστική εμφάνιση και την ισοπαλία στο ντέρμπι του Ρουρ. Αντιμέτωπες οι δύο ομάδες με το μικρότερο ποσοστό κατοχής και με το κοινό οξύμωρο, ότι στις 8 και 4 νίκες τους αντίστοιχα φέτος είχαν πάντα λιγότερη κατοχή από τον αντίπαλο. Άρα η ομάδα με τη περισσότερη κατοχή σήμερα θα χάσει. Ας βάλουν όμως από ένα γκολ εκατέρωθεν και μου φτάνει.
  • Περίεργο ματς και στη Στουτγκάρδη με το πρέπει πλέον για τους γηπεδούχους να είναι δεδομένο, αλλά η Βόλφσμπουργκ δεν αστειεύεται. Τα δύο νεότερα ρόστερ της Λίγκας είναι ικανά για ματς ροντέο, θα μείνω όμως στον πιο υποτιμημένο αμυντικό της κατηγορίας, ο οποίος με τις εμφανίσεις του πάει για μεγάλη μεταγραφή το καλοκαίρι. Ο λόγος για το δικό μας παιδί, τον Μαυροπάνο, ο οποίος σκοράρει κάθε φορά που πετυχαίνει τους «Λύκους» στα τελευταία ματς.
  • Έχουν ξεχάσει που έχουν ξεχάσει ποτέ κέρδισαν τελευταία φορά οι της Χόφενχαιμ, έχουμε και το Ματαράτσο να μην μπορεί με τίποτα να βρει τη κατάλληλη χημεία στην ομάδα, αφού πέραν των 5/5 ηττών του στο πάγκο της γηπεδούχου από τοτε που ανέλαβε, έχει καταφέρει να παραγκωνίσει ολόκληρο Κράμαριτς, ο οποίος όμως όταν βλέπει Χέρτα σεληνιάζεται με 10 γκολ ήδη απέναντι στους Βερολινέζους. Τη χαρά της νίκης μακριά από την έδρα της αγνοεί και η φιλοξενουμένη στις τελευταίες 7 εξόδους της, πάμε λογικά σε ματς παραμονής με το κίνητρο και τη σκοπιμότητα να μην προϊδεάζει για ματς με πολλά γκολ. Από ένα ας βάλουν και ας βγάλουν τα μάτια τους.
  • Πετυχημένο δίδυμο στη Σάλτσμπουργκ Ρόζε και Λέτς, ο ένας έρχεται στο Μπόχουμ με την 7άρα στη καμπούρα και ο άλλος με περίσσια αυτοπεποίθηση μετά το διπλό στη Κολωνία υποδέχεται το παλιόφιλο ψάχνοντας βαθμούς. Θα σκοράρει η Μπόχουμ, στραβά κουτσά θα καθαρίσει η Λειψία την μπουγάδα όμως εν τέλει. Δύσκολα το κόβω, να δούμε έκπληξη εδώ.
  • Το απόγευμα στο Ντόρτμουντ η Μπορούσια περιμένει τη πελάτισσα Κολωνία για να βρεθεί έστω για ένα 24ωρο ξανά στη κορυφή μέχρι το αυριανό ματς της Μπάγερν με τη Λεβερκούζεν. Μαύρο χάλι η φιλοξενούμενη δεν πρόκειται να βάλει δύσκολα στους γηπεδούχους, στοχεύοντας σε πιο βάτα ματς στη συνέχεια για να σφραγίσει τη παραμονή της. Τα γκολ της BVB σε κάθε ημίχρονο πληρώνουν αδικαιολόγητα ψηλά.

Τριπλή προσφορά* από τη Fonbet!

Δυάδα απόδοσης ( 3.15 )
14:00
Αμβούργο - Χολστάιν Κιέλου
1
1.70
21:30
Ντάρμσταντ – Καισερσλάουτερν:
1
1.85
Δυάδα απόδοσης (3.01)
16:30
Άουγκσμπουρκ - Σάλκε
Goal / goal
1.75
16:30
Χόφενχαιμ - Χέρτα
Goal / goal
1.72
Μονό
16:30
Μπόχουμ – Λειψία
Χ2 & over 2.5
2.00
Μονό
16:30
Στουτγκάρδη – Βόλφσμπουργκ
Να σκοράρει: Μαυροπάνος
8.50
Mονό (άκυρο αν δεν ξεκινήσει βασικός)
16:30
Χόφενχαιμ - Χέρτα
Να σκοράρει: Κράμαριτς
3.00
Μονό
19:30
Μπορούσια Ντόρτμουντ – Κολωνία
Ντόρτμουντ να σκοράρει και στα δύο ημίχρονα
2.10
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις