Βρήκαν πατήματα οι «μπλέ»

Βρήκαν πατήματα οι «μπλέ»

Προγνωστικά με δυνατές δυάδες από όλη την Ευρώπη αλλά και από την Ελλάδα σε Α' και Β' εθνική έχει ο #Mertzanidis

Καλημέρα σε όλους τους αναγνώστες, αρκετά καλά μας πήγαν τα παιχνίδια στο Europa League αφού βγάλαμε καλό κέρδος ενώ το ΝΒΑ επίσης δεν μας απογοήτευσε. Σάββατο σήμερα και έχουμε γεμάτο πρόγραμμα σε όλη την Ευρώπη. Πάμε να δούμε τα σημερινά μας προγνωστικά.

Τα προγνωστικά

  • Ξεκινάμε με το παιχνίδι της Τσέλσι, η οποία υποδέχεται στο Λονδίνο την Έβερτον. Αρκετά σοβαρή απέναντι στην Λέστερ και δείχνει πως σιγά σιγά πατάει καλά στον αγωνιστικό χώρο. Τα «ζαχαρωτά» από την άλλη νίκησαν την Μπρέντφορντ αλλά μακριά από το σπίτι τους είναι απογοητευτικοί. Ποντάρουμε στην νίκη των γηπεδούχων ενώ θα πάρω και ένα ειδικό με τον Ουκρανό «διάβολο» της Τσέλσι.

  • Μένουμε στο νησί αλλά πάμε δύο κατηγορίες κάτω στο παιχνίδι ΠλίμουθΦόρεστ Γκριν. Οι φιλοξενούμενοι ετοιμάζουν βαλίτσες για την χαμηλότερη κατηγορία αφού βρίσκονται ουραγοί στο πρωτάθλημα και με την παρούσα εικόνα δύσκολα θα ανατραπεί η κατάσταση. Οι γηπεδούχοι κυνηγάνε την απευθείας άνοδο αλλά και το πρωτάθλημα αφού βρίσκονται στην δεύτερη θέση. Ποντάρουμε στον άσο.

  • Νωρίτερα στην Αλμερία η ομώνυμη ομάδα θα υποδεχτεί την Κάντιθ, η οποία πονάει από τις ελλείψεις. Ομάδες που βρίσκονται χαμηλά στην βαθμολογία και σίγουρα θα παλεύουν μέχρι τέλος για την σωτηρία. Επιλέγουμε τις κάρτες και από τις δύο μεριές.

  • Στο Σαλέρνο τώρα η Σαλερνιτάνα θα υποδεχτεί την Μπολόνια. Στην προηγούμενη αγωνιστική είχαμε πάρει κάποια ειδικά με τον Ορσολίνι αλλά τελικά έμεινε εκτός αποστολής. Όπως φαίνεται θα ξεκινήσει κανονικά αφού ακολούθησε το πρόγραμμα προπόνησης μαζί με όλη την ομάδα. Επιλέγουμε να βρει ένα σουτ στην εστία.

  • Στην Ελλάδα τώρα η Λαμία θα αντιμετωπίσει τα Γιάννενα στο πρώτο τους παιχνίδι για τα μπαράζ του υποβιβασμού. Είναι μονά τα παιχνίδια άρα οι ομάδες θα παίξουν συντηρητικά. Κλειστό παιχνίδι αναμένω για αυτό θα πάρω το under.

  • Στην Λάρισα τώρα ο Ηρακλής θα υποδεχτεί την Βέροια. Δύο ομάδες που βρίσκονται στις χαμηλές θέσεις και θα παλέψουν για την σωτηρία. Ο Χρήστος Χατζιλιάδης και η ομάδα του έχουν σίγουρα ανεβασμένη την ψυχολογία μετά την ανατροπή κόντρα στον Μακεδονικό ενώ σε αντίθετη κατάσταση είναι η Βέροια η οποία έχει βαρύ κλίμα. Κλειστό παιχνίδι περιμένω αφού όποιος προηγηθεί θα επιχειρήσει παιχνίδι σκοπιμότητας.

  • Στην Κροατία τώρα η ομάδα του Μάρκο Λιβάγια, η Χάιντουκ Σπλιτ θα αντιμετωπίσει την σχετικά αδιάφορη Σλάβεν Μπελούπο. Αρκετά καλοί οι γηπεδούχοι και αρκετά ανώτεροι για αυτό θα τους ποντάρω σε απόδοση αρκετά ικανοποιητική για δυάδα.

  • Τέλος κλείνουμε με το παιχνίδι στα μακρινά Νησιά Φερόε ανάμεσα στην Τόφτιρ και την περσινή πρωταθλήτρια Κλάκσβικ. Οι φιλοξενούμενοι είναι αρκετά ανώτεροι και φαίνεται πως πάνε ξανά για το πρωτάθλημα. Στην πρώτη αγωνιστική διέλυσαν την νεοφώτιστη Ρόιν με 7-1. Διπλό από ημίχρονο.

Τριπλή προσφορά* από τη Fonbet!

Τι παίζουμε σήμερα

Δυάδα απόδοσης 2.40
14:45
Ηρακλής Λάρισας - Βέροια
Under 2,5
1.57
21:00
Λαμία - ΠΑΣ Γιάννινα
Under 2,5
1.53
BET: 20 units
Δυάδα απόδοσης 2.10
15:00
Αλμερία - Κάντιθ
Να δεχτούν και οι δύο ομάδες από τουλάχιστον δύο κάρτες
1.45
19:00
Σαλερνιτάνα - Μπολόνια
1+ σουτ στον στόχο Ορσολίνι
1.45
BET: 35 units
Δυάδα απόδοσης 2.25
17:00
Πλίμουθ - Φόρεστ Γκριν
1
1.47
19:30
Τσέλσι - Έβερτον
1
1.53
BET: 35 units
Δυάδα απόδοσης 2.32
18:00
Τόφτιρ - Κλάκσβικ
2 ημίχ. / 2 τελ.
1.50
19:10
Χάιντουκ Σπλιτ - Σλάβεν Μπελούπο
1
1.55
BET: 25 units
Ειδικό
19:30
Τσέλσι - Έβερτον
Κάρτα Μούντρικ
5.00
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις