Διπλασιάζουν τα γκολ στην Τουλούζη

Προγνωστικά Γαλλίας

Προγνωστικά Γαλλίας. Με σημαντικές απουσίες η Λιλ στην αφιλόξενη Τουλούζη. Μεγάλο ματς στο «Οσεάν», κερδίζει και ελπίζει η Μπορντό.

Καλημέρα φίλοι κουβανέζοι. H δύσκολη έξοδος της Λιλ στην έδρα της μαχητικής Τουλούζ μονοπωλεί το ενδιαφέρον στη Ligue 1 ενώ από το σημερινό μενού της Ligue 2, ξεχωρίζει το Χάβρη – Σεντ Ετιέν στα προγνωστικά Γαλλίας. Πάμε λοιπόν…

Προγνωστικά Γαλλίας: Δύσκολο τεστ για Λιλ

Επιστροφή στις νίκες για την Τουλούζ με το 0-2 στην Ανζέ, ματς στο οποίο γλίτωσε βέβαια σε αρκετές περιπτώσεις από το να δεχτεί γκολ (είχε και δοκάρι η Ανζέ). Στο +12 πλέον από την επικίνδυνη ζώνη η ομάδα του Φιλίπ Μοντανιέ, δύσκολα θα μπλέξει. Εντός έδρας οι «βιολά» δεν έχουν σκοράρει μόνο στις τρεις ήττες τους από Παρί, Μονακό και Κλερμόν.

Η Λιλ αν και προηγήθηκε με 2-0 και με 3-1 δεν κατάφερε να επικρατήσει απέναντι στη Λιόν, δεχόμενη δύο γκολ στο 83’ και στο 89’. Εμφανείς οι απουσίες των βασικών αμυντικών Φόντε, Ντιακιτέ και Τζαλό με τους δύο τελευταίους να λείπουν και σήμερα. Κομβική και η απουσία του Αντρέ που αφήνει μεγάλο κενό στο μεσοαμυντικό κομμάτι.

Καλή παράδοση διατηρεί η Τουλούζ ως γηπεδούχος απέναντι στη Λιλ. Σε 19 αγώνες από το 2001 έως σήμερα έχει ηττηθεί μόνο πέντε φορές (6-8-5).

Εκτιμώ ότι το ματς ξεκινά από το 1-1. Το 1,60 στο αμφίτερμα βέβαια δεν λέει κάτι, ίσως αν συνδυαστεί με over 2,5 (1,95) ή ένα γκολ στο ημίχρονο (1,83) κάτι να γίνει. Επιπλέον, θα ποντάρω και στο να δεχθεί κάρτα ο Άνχελ Γκόμες που λογικά θα καλύψει το κενό του Αντρέ και θα αναλάβει και ανασταλτικά καθήκοντα που δεν είναι το φόρτε του (3,75).

Προγνωστικά Γαλλίας: Επιλογές από Ligue 2

Πάμε τώρα να δούμε τι βγαίνει από τα ματς της Ligue 2:

  • Το πιο σημαντικό παιχνίδι της ημέρας είναι αυτός στις 16.00 ανάμεσα σε Χάβρη και Σεντ Ετιέν. Πρώτη με εννέα βαθμούς διαφορά και αήττητη στο «Οσεάν» η Χάβρη, στην καλύτερη φόρμα της σεζόν η Σεντ Ετιέν (4-2-0) και στο +9 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Δεν είναι εύκολο το ματς για τους πρωτοπόρους, θα ήθελα όμως πιο ψηλά το διπλό για να πάω προς τα εκεί. Υπάρχει πάντως και το 0-6 του πρώτου γύρου (τρεις κόκκινες η Σεντ Ετιέν) που δίνει έξτρα κίνητρο στους «στεφανουά». Πιο λογική επιλογή το 2-3 γκολ σε τιμές διπλασιασμού.
  • Ματς στα μέτρα της Μπορντό που μπορεί να εκμεταλλευτεί ενδεχόμενη γκέλα της Χάβρης και να πλησιάσει την κορυφή. Βέβαια, έχουμε ξαναπεί ότι αποδόσεις σαν αυτές που κυκλοφορεί ο άσος (1,55) δεν ακουμπάμε στη Ligue 2, προτιμότερο το να σκοράρουν 2 ή 3 γκολ οι γηπεδούχοι στο 2,03 (fonbet.gr). Άλλωστε στις 11 από τις 13 φετινές τους νίκες οι Γιρονδίνοι πέτυχαν τουλάχιστον δύο γκολ.
  • Κράτησα και το αμφίτερμα στο ΝιόρΛαβάλ. Σε δύσκολη θέση οι γηπεδούχοι, πρέπει να παίξουν για τη νίκη διότι τα περιθώρια στενεύουν. Τρία συνεχόμενα goal/goal & over 2,5 εντός, σπάνια κρατάνε γενικώς το μηδέν πίσω. Σε τιμές διπλασιασμού το goal/goal έχει σίγουρα αξία.
  • Δελεαστικές και οι τιμές στα γκολ του ΠαρίΜπαστιά. Πέντε σερί over η Παρί, τέσσερα goal/goal στα έξι τελευταία η Μπαστιά, στο 2,46 το over 2,5 αξίζει ένα ποντάρισμα.

Καλή τύχη σε ό,τι επιλέξετε!

Τριπλή προσφορά* από τη Fonbet!

Μονό
16:00
Χάβρη - Σεντ Ετιέν
2-3 γκολ
1.95
BET: 10 units
Combo
18:00
Τουλούζ - Λιλ
Goal/goal & over 2,5
1.95
BET: 15 units
Ειδικό
18:00
Τουλούζ - Λιλ
Να δεχτεί κάρτα Άνχελ Γκόμες
3.75
BET: 5 units
Μονό
20:00
Μπορντό - Νιμ
Μπορντό 2 ή 3 γκολ
2.03
BET: 10 units
Μονό
20:00
Νιόρ - Λαβάλ
Goal/goal
2.01
BET: 10 units
Μονό
20:00
Παρί - Μπαστιά
Over 2,5
2.46
BET: 7 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις