ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

Premier League 2020-21, ανάλυση και μακροχρόνια

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Premier League 2020-21, ανάλυση και μακροχρόνια

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Premier League 2020-21, ανάλυση και μακροχρόνια

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Πέμπτης με… ΟΑΚΑ και Μπράιτον!

Προγνωστικά NBA: Ειδικό NBA με επιτυχία 93%

Προγνωστικά NBA: Ειδικό NBA με επιτυχία 93%

Βάζει τη σφραγίδα η Σίτι κόντρα στη Κοπεγχάγη, υποψιασμένη η Ρεάλ κόντρα στη Λειψία

Θέλει να ξεσπάσει και να «τελειώσει» στο 1.95

προγνωστικά

Διαλεχτά σημεία με πολύ ταμείο

μελετημένα προγνωστικά

Βατός διπλασιασμός στο Βέλγιο

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Combo με κίνητρο και απουσίες

προγνωστικά

Περνούν από το Μπράιτον οι «πολίτες»

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (25/4)

σημείο ημέρας.

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (25/4)

Δίνει παράσταση ο Περάλτα

Δίνει παράσταση ο Περάλτα

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Premier League 2020-21, ανάλυση και μακροχρόνια

Premier League 2020-21, ανάλυση και μακροχρόνια

Το 2020 σημαδεύτηκε παγκοσμίως από την πανδημία του covid-19 και στην Αγγλία συνδυάστηκε με την επιστροφή της Λίβερπουλ στη θέση της πρωταθλήτριας. Μετά από 30 ολόκληρα χρόνια, η αρμάδα του Γιούργκεν Κλοπ κατέκτησε το πρωτάθλημα, πετυχαίνοντας 32 νίκες σε 38 παιχνίδια. Σίγουρα πανάξια πρωταθλήτρια η Λίβερπουλ, η οποία άφησε 18 βαθμούς πίσω τη δεύτερη Μάντσεστερ Σίτι.

Όσον αφορά sτην υπόλοιπη λίγκα, η 2η Μάντσεστερ Σίτι θα αγωνιστεί στο Champions League, παρέα με την 3η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την 4η Τσέλσι. Στο Europa League θα δούμε τη Λέστερ και την Τότεναμ, οι οποίες τερμάτισαν στην 5η και 6η θέση αντίστοιχα. Ακόμα, ευρωπαϊκό εισιτήριο εξασφάλισε και η Άρσεναλ, η οποία ναι μεν τερμάτισε στην 8η θέση, αλλά ως κάτοχος του Community Shield θα αγωνιστεί στο Europa League.

Από την πρώτη κατηγορία της Αγγλίας υποβιβάστηκαν η Μπόρνμουθ, η Γουότφορντ και η Νόριτς. Τις θέσεις τους θα καλύψουν η πρωταθλήτρια της Championship, Λιντς, παρέα με την 2η Γουέστ Μπρομ, αλλά και την Φούλαμ, η οποία κέρδισε την άνοδο της μέσω των play off ανόδου.

Σύστημα διεξαγωγής

Η Premier League αποτελείται από 20 ομάδες. Το ημερολόγιο της περιλαμβάνει δύο γύρους και παιχνίδια εντός και εκτός έδρας, κάτι που σημαίνει πως διεξάγονται 38 αγωνιστικές. Η πρωταθλήτρια ομάδα μαζί με την 2η, την 3η και την 4η ομάδα της κατάταξης κερδίζουν το εισιτήριο για το Champions League. Η ομάδα που τερματίζει στην 5η θέση αγωνίζεται στο Europa League, μαζί με τις κατόχους των FA Cup και League Cup. Αν κάποιες ομάδες κατακτήσουν τα παραπάνω τρόπαια και βρίσκονται ήδη στην πρώτη 5άδα, τότε στην Ευρώπη αγωνίζονται και η 6η και η 7η ομάδα. Υποβιβάζονται προς την Championship οι τρεις τελευταίες ομάδες της βαθμολογίας.

Τα κριτήρια όταν υπάρχει ισοβαθμία είναι τα εξής: 1) συνολική διαφορά τερμάτων, 2) καλύτερη επίθεση, 3) καλύτερη εκτός έδρας επίθεση. Βέβαια, τα κριτήρια για την 1η θέση, τα ευρωπαϊκά εισιτήρια, αλλά και τον υποβιβασμό αλλάζουν και είναι τα εξής: 1) επί μέρους βαθμοί μεταξύ των ομάδων που βρίσκονται σε ισοβαθμία, 2) επί μέρους διαφορά τερμάτων μεταξύ των ομάδων που βρίσκονται σε ισοβαθμία, 3) καλύτερη επίθεση μεταξύ των ομάδων που βρίσκονται σε ισοβαθμία, 4) καλύτερη εκτός έδρας επίθεση μεταξύ των ομάδων που βρίσκονται σε ισοβαθμία, 5) αγώνας μπαράζ.

Top 10 μεταγραφών της Premier League

  1. Χάβερτς, μεσοεπιθετικός, από Λεβερκούζεν προς Τσέλσι
  2. Βέρνερ, επιθετικός, από Λειψία προς Τσέλσι
  3. Τσίλγουελ, αμυντικός, από Λέστερ προς Τσέλσι
  4. Άκε, αμυντικός, από Μπόρνμουθ προς Μάντσεστερ Σίτι
  5. Τόρες, μεσοεπιθετικός, από Βαλένθια προς Μάντσεστερ Σίτι
  6. Φαν Ντε Μπέικ, μέσος, από Άγιαξ προς Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
  7. Ροδρίγο, επιθετικός, από Βαλένθια προς Λιντς
  8. Ζιγέχ, μεσοεπιθετικός, από Άγιαξ προς Τσέλσι
  9. Φάμπιο Σίλβα, επιθετικός, από Πόρτο προς Γουλβς
  10. Άλαν, μέσος, από Νάπολι προς Έβερτον

Πρωταθλήτρια Αγγλίας, μακροχρόνια στοιχήματα

Μπορεί η Λίβερπουλ την περσινή χρονιά να σήκωσε το πρωτάθλημα μετά από 30 χρονιά και να το πέτυχε χωρίς κανένα άγχος και καμία πίεση, αλλά το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο παραμένει η Μάντσεστερ Σίτι. Ένα εύκολα χαμένο πρωτάθλημα το περσινό για την ομάδα του Γουαρδιόλα, η οποία έκανε πολλές γκέλες. Φέτος, ο Ισπανός προπονητής έχει και πάλι το πιο ποιοτικό σύνολο, αν και έχασε τους Σανέ και Σίλβα. Παρά ταύτα, παραμένει και το φαβορί η Σίτι καθώς το 1.80 είναι μια πολύ καλή απόδοση για πρωταθλητή. Δεν την ποντάρεις όμως περιμένοντας όλη τη χρονιά.

Αν έπρεπε να ποντάρουμε στον πρωταθλητή, σίγουρα θα επιλέγαμε την Τσέλσι. Πολύ ποιοτικό και ενισχυμένο σύνολο για τους “μπλε”. Η ομάδα του Λάμπαρντ ενισχύθηκε σε όλες τις γραμμές και πλέον ο προπονητής καλείται να δέσει το σύνολο, ώστε να κυνηγήσει το πρωτάθλημα. Ο Τιάγκο Σίλβα στα μετόπισθεν θα ηγηθεί της άμυνας, ενώ ο μπομπέρ Βέρνερ και το κορυφαίο wonder kid του κόσμου, ο Χάβερτζ, καλούνται να… κουβαλήσουν την Τσέλσι επιθετικά. Μπορούμε κάλλιστα να ποντάρουμε στην κατάκτηση της Premier από την Τσέλσι, ειδικά όταν την συγκεκριμένη απόδοση τη βρίσκουμε στο 11!

Η μάχη των ευρωπαϊκών εισιτηρίων

Όσοι διαβάσατε ή γνωρίζετε το σύστημα διεξαγωγής της Premier League, γνωρίζετε και πως κατανέμονται τα ευρωπαϊκά εισιτήρια της κάθε χρονιάς. Στην εκτίμηση του πρωταθλητή αναφέραμε πως το μεγάλο φαβορί είναι η Μάντσεστερ Σίτι, ενώ σαν ποντάρισμα μπορούμε να επιλέξουμε την Τσέλσι. Συνεπώς, το φαβορί και η επιλογή μας θα τσιμπήσουν τα 2 από 4 εισιτήρια του Champions League. Από εκεί και πέρα, μία εκ των τεσσάρων αναμένεται να είναι και η πρωταθλήτρια Λίβερπουλ του Κλοπ. Έχει τόσο την ποιότητα όσο και την συνοχή η ομάδα του Γερμανού να κυνηγήσει ξανά την Premier, συνεπώς θα βγει και στο Champions League.

Ερώτημα όμως παραμένει η τέταρτη ομάδα. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εμφανίζεται ενισχυμένη και από το κέντρο έως την επίθεση έχει από ένα αστέρι σε κάθε θέση. Μας προβληματίζει ακόμα η άμυνα της βέβαια. Η Τότεναμ του Μουρίνιο είναι σταθερή δύναμη τα τελευταία χρόνια, ενώ η Άρσεναλ φαίνεται πως θα βαδίσει στα περσινά της χνάρια. Μεγάλη θα είναι η έκπληξη αν η Έβερτον καταφέρει και μπει στην τετράδα, αλλά μοιάζει το λιγότερο πιθανό σενάριο. Έτσι, η έτερη ομάδα του Μάντσεστερ είναι το φαβορί για να συμπληρώσει την τετράδα.

Βέβαια, ευρωπαϊκό εισιτήριο δίνει σίγουρα και η 5η θέση, ενώ ανάλογα και με τους κυπελλούχους, ίσως η ομάδα που θα τερματίσει στην 6η ή και την 7η θέση, να εξασφαλίσει ευρωπαϊκό εισιτήριο. Η εκτίμηση μας είναι πως Τότεναμ και Άρσεναλ θα μονομαχήσουν για την 5η θέση, ενώ η Έβερτον θα τερματίσει στην 7η θέση, ευελπιστώντας πως θα εξασφαλίσει ευρωπαϊκό εισιτήριο

Ποιοι δεν θα κινδυνέψουν

Ενδιαφέρον στην Premier League δεν έχουν μόνο τα παιχνίδια των ομάδων της πρώτης 6άδας-7άδας, αλλά και τα παιχνίδια των ομάδων που βρίσκονται στη μέση της βαθμολογίας είναι ανάλογου ενδιαφέροντος. Μετά από 16 χρόνια επιστρέφει στην πρώτη κατηγορία της Αγγλίας η Λιντς, η οποία ενισχύθηκε και αναμένεται να μην κινδυνέψει. Εξάλλου, δια στόματος διοίκησης ακούστηκε πως η ομάδα θα κυνηγήσει ακόμα και ευρωπαϊκή έξοδο. Με μεταγραφές πάντως ανάλογες του Ροδρίγο από τη Βαλένθια, η πρωταθλήτρια της Championship δύσκολα θα κινδυνέψει.

Μαζί με της Λιντς στη μέση της βαθμολογίας αναμένεται να βρίσκεται και η Γουλβς. Δυνατό το σύνολο του Νούνο Σάντο, ικανό να κερδίσει κάθε αντίπαλο, αλλά τη φετινή χρονιά έδειξε αρκετά ασταθή και δεν εξασφάλισε ευρωπαϊκό εισιτήριο. Από κοντά θα είναι τόσο η Λέστερ όσο και η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, ομάδες με σταθερή πορεία, συνοχή στο ρόστερ και δυνατές έδρες. Θα κυνηγήσουν και αυτές ευρωπαϊκή έξοδο, αλλά δύσκολα θα κοντράρουν τις ομάδες που πιστεύουμε για την πρώτη 7άδα.

Δύσκολα θα τη γλιτώσουν

Δυστυχώς κάθε χρόνο η Premier League για να δεχθεί 3 ομάδες από την Championship πρέπει να της δώσει και άλλες 3. Αναγκαστικό λοιπόν, τα 3 πιο αδύναμα και πιο ατυχή ρόστερ θα πρέπει να υποβιβαστούν από την μαγική Premier League. Και συνήθως αυτές οι ομάδες ξεχωρίζουν από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου.

Γουέστ Μπρομ και Φούλαμ έχουν ρεαλιστικό στόχο μόνο τη σωτηρία. Η πρώτη δεν ενισχύθηκε ως τώρα και θα στηριχθεί στην ομάδα που την προβίβασε στην πρώτη κατηγορία, ενώ η Φούλαμ έχει ένα σκληρό χαρακτήρα, αλλά θα παλέψει για να σωθεί. Από κοντά θα είναι τόσο η Μπράιτον όσο και η Άστον Βίλα, οι οποίες την γλίτωσαν την περσινή χρονιά, αλλά και φέτος θα παλέψουν για να σωθούν. Ελάχιστη έως καθόλου η ενίσχυση για τις δύο ομάδες.

Το πρόγραμμα της πρεμιέρας

  • Φούλαμ – Άρσεναλ στις 12/9 και ώρα 14:30
  • Κρίσταλ Πάλας – Σαουθάμπτον στις 12/9 και ώρα 17:00
  • Λίβερπουλ – Λιντς στις 12/9 και ώρα 19:30
  • Γουέστ Χαμ – Νιούκασλ στις 12/9 και ώρα 22:00
  • Γουέστ Μπρομ – Λέστερ στις 13/9 και ώρα 16:00
  • Τότεναμ – Έβερτον στις 13/9 και ώρα 18:30
  • Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Γουλβς στις 14/9 και ώρα 20:00
  • Μπράιτον – Τσέλσι στις 14/9 και ώρα 22:15

Τα παιχνίδια Μάντσεστερ Σίτι – Άστον Βίλα και Μπέρνλι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απουσιάζουν από το πρόγραμμα της πρώτης αγωνιστικής, καθώς οι δύο ομάδες του Μάντσεστερ θα ξεκινήσουν αργότερα στην Premier League, λόγω των υποχρεώσεων που είχαν μέσα στον Αύγουστο για το Champions League και το Europa League αντίστοιχα.

Μακροχρόνια

Κατάκτηση Premier League: Τσέλσι (11.00)

Πρώτος σκόρερ: Βέρνερ (12.00)

Νικητής χωρίς το Big 6: Έβερτον (5.00)

Να υποβιβαστεί: Μπράιτον (4.00)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις