Στα play off για το 3.35

Στα play off για το 3.35

Προγνωστικά για το ντέρμπι πρωτοπόρων στη Νέα Φιλαδέλφεια έχει ο #Masterbetchef. Σημείο στο 3.35 και μακροχρόνια μέχρι 65.00!

Αγαπητοί φίλοι, την Τετάρτη η στήλη έγραψε ένα εύκολο ταμείο στα προγνωστικά, οπότε η ψυχολογία είναι πάλι στα ύψη. Αυτό θεωρώ ότι είναι και το σημαντικότερο στοιχείο, που μπορεί να μας οδηγήσει σε επιτυχημένα προγνωστικά. Η καλή ψυχολογία φέρνει πάντα αποτελέσματα.

Προγνωστικά: Συνεχίζει σταθερά ο Παναθηναϊκός

Kάτι που ισχύει βέβαια και στο ποδόσφαιρο. Kαι στα play off της Super League, μπαίνουν όλοι με καλή ψυχολογία. Ο Παναθηναϊκός ως σταθερά πρωτοπόρος ολόκληρη τη σεζόν, ο Ολυμπιακός ως η ομάδα που ανέκαμψε εντυπωσιακά και ο ΠΑΟΚ σαν ένα πολύ υπολογίσιμο outsider. H ΑΕΚ από την άλλη, παρά την πρόσφατη σφαλιάρα που δέχθηκε, με την πρώτη εντός έδρας ήττα στην «Opap Arena», δεν δείχνει να πτοείτε ακόμα.

Έκπληξη για όλους! Δωρεάν χωρίς κατάθεση!

Σύντομα όμως, φοβάμαι ότι θα πέσει απότομα από τα σύννεφα. Μπορεί να διαθέτει με διαφορά το καλύτερο ρόστερ μεσοεπιθετικά, όμως θεωρώ πως ο προπονητής δεν το εκμεταλλεύεται ανάλογα. Χρησιμοποιεί τους παίκτες σε θέσεις που δεν τις γνωρίζουν. Ανεβάζει δε ολόκληρη την ομάδα μπροστά συνεχώς. Οπότε είναι λογικό η ΑΕΚ να δημιουργεί πολλές φάσεις για γκολ. Έτσι όμως δεν υπάρχει ισορροπία και η ομάδα είναι μονίμως εκτεθειμένη στις αντεπιθέσεις του αντιπάλου. Κάτι που η ΑΕΚ πλήρωσε αρκετές φορές και ειδικά στα ντέρμπι. Στα οποία απέτυχε συνολικά και αναλύω τι έκανε με κάθε αντίπαλο.

Από τον Παναθηναϊκό έχασε 2-1 στη Λεωφόρο, σε ένα ματς που θα μπορούσε να τελειώσει και 5-1. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αλμέιδα έκανε πέντε αλλαγές ταυτόχρονα, αφήνοντας την ομάδα του χωρίς κόφτη. Αυτό εμένα μου φτάνει για να βγάλω συμπεράσματα. Στη Φιλαδέλφεια κέρδισε 1-0, σε ένα παντελώς ισορροπημένο παιχνίδι, με ένα γκολ που δεν θα έπρεπε να μετρήσει.

Από τον ΠΑΟΚ ηττήθηκε πρόσφατα εύκολα 2-0 στην Τούμπα, σε ένα ματς που ο τερματοφύλακας του, χρειάστηκε να πέσει μόνο μια φορά. Μπορεί μεν η ΑΕΚ να κέρδισε εντός στο ντέρμπι του πρώτου γύρου με το ίδιο σκορ, όμως εκείνος ο ΠΑΟΚ, δεν έχει καμία σχέση με την ομάδα που βλέπουμε τώρα. Τέλος, η Ένωση έχασε από τον Ολυμπιακό 3-1 εντός έδρας την τελευταία αγωνιστική, ενώ στον Πειραιά πήρε λευκή ισοπαλία.

Συνολικός απολογισμός 2-1-3. Μόλις επτά βαθμοί κερδισμένοι δηλαδή, από τα ντέρμπι. Με αυτές τις επιδόσεις, προφανώς και δεν μπορεί να πάρει πρωτάθλημα η ΑΕΚ. Πιστεύω μάλιστα ότι θα τα πάει και χειρότερα, αφού οι αντίπαλοι της βρίσκονται σε φόρμα. Ο Παναθηναϊκός ειδικά, έχει στον πάγκο του τον καλύτερο προπονητή και αυτό μετράει πάντα πάνω από όλα στα προγνωστικά μου.

Μονό
21:30
ΑΕΚ - Παναθηναϊκός
2 dnb
3.35
BET: 14 units
Σκόρερ
21:30
ΑΕΚ - Παναθηναϊκός
Γκολ Ιωαννίδης
3.50
BET: 3 units
Μακροχρόνιο Super League
Nικητής
Παναθηναϊκός
2.75
BET: 14 units
Μακροχρόνιο Super League
Tricast
1. Παναθηναϊκός & 2. ΠΑΟΚ & 3. Ολυμπιακός
65.00
BET: 3 units
Μακροχρόνιο Super League
Ομάδα που θα δεχτεί τα λιγότερα γκολ στα play off
Παναθηναϊκός
4.50
BET: 7 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις