Παρτιζάν – Ολυμπιακός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Παρτιζάν - Ολυμπιακός προγνωστικά

Παρτιζάν - Ολυμπιακός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Παρτιζάν – Ολυμπιακός ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Παρασκευής. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Παρτιζάν – Ολυμπιακός προγνωστικά

  • Γήπεδο: Σταρκ Αρένα
  • Χωρητικότητα: 19.394
  • Προϊστορία: Στις τελευταίες δέκα αναμετρήσεις που έχουν δώσει μεταξύ τους οι δύο ομάδες, ο Ολυμπιακός μετράει έξι νίκες ενώ  η Παρτιζάν τέσσερις.

Ρεπορτάζ Παρτιζάν

Έργο Ομπράντοβιτς η φετινή Παρτιζάν, που παλεύει με αξιώσεις για την είσοδο στην οκτάδα. Βρίσκεται στην 7η θέση με ρεκόρ 16-13. Μάλιστα προέρχεται από σπουδαίο διπλό στην Πόλη επί της Εφές με 97-84. Οι Τούρκοι δεν ήξεραν ποιον να πρωτομαρκάρουν, αφού πέντε παίκτες της Παρτιζάν ήταν διψήφιοι. Με νίκη στο σημερινό παιχνίδι μπορεί να πάρει ανάσα δύο νικών από την 9η θέση και ουσιαστικά θα βρεθεί με το έναμησι πόδι στα play offs. Επιπλέον κίνητρο αποτελεί η συντριβή στο ΣΕΦ στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, όταν ηττήθηκε με 87-58!

Stat attack: Έχει την 4η καλύτερη επίθεση στη διοργάνωση με 84,5 πόντους ανά παιχνίδι.

Απουσίες: Μόνο μία απουσία για τους γηπεδούχους, αφού στα πιτς βρίσκεται μόνο ο Κοπρίβιτσα.

Έκπληξη για όλους! Δωρεάν χωρίς κατάθεση!

Ρεπορτάζ Ολυμπιακού

Μετά την ήττα στο Μιλάνο, ο Ολυμπιακός έχτισε ένα σερί επτά νικών σε όλες τις διοργανώσεις. Προέρχεται από δύσκολο διπλό στο Κάουνας με 74-72. Εντός συνόρων διεύρυνε το σερί του απέναντι στον Παναθηναϊκό, αφού την περασμένη Κυριακή επικράτησε στο ΟΑΚΑ με 76-74. Μέσα σε δυο μέρες έπαιξε και με το Λαύριο σε μία εξ αναβολής αναμέτρηση, κερνώντας κατοστάρα! Στη Euroleague είναι στην κορυφή της βαθμολογίας και με μία νίκη στα επόμενα παιχνίδια εξασφαλίζει το πλεονέκτημα έδρας.

Stat attack: Είναι πρώτος σε μέσο όρο ασίστ στη διοργάνωση, με 22 ανά ματς.

Απουσίες: Καμία απουσία για τον Ολυμπιακό. Ωστόσο δεν ταξίδεψε ο Μπαρτζώκας στο Βελιγράδι λόγω ασθένειας.

 

Παρτιζάν - Ολυμπιακός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Προγνωστικά

Μεγάλο ντέρμπι στο Βελιγράδι, ανάμεσα σε δυο από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες της διοργάνωσης. Η Παρτιζάν αποκτά ακόμα μεγαλύτερη δύναμη στην έδρα της. Σίγουρα το κίνητρο είναι μεγαλύτερο στην πλευρά των Σέρβων. Άλλωστε ακολουθεί πολύ δύσκολο πρόγραμμα με Ρεάλ, Μπαρτσελόνα, Μονακό στις επόμενες αγωνιστικές. Ισορροπημένο το σετ των αποδόσεων, αλλά η έδρα και το κίνητρο μας σπρώχνουν αριστερά.

Μονό
21:00
Παρτιζάν - Ολυμπιακός
1
1.84
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις