Αγγλία – Ουκρανία προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Αγγλία - Ουκρανία προγνωστικά

Αγγλία - Ουκρανία προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Αγγλία – Ουκρανία ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Κυριακής. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Αγγλία – Ουκρανία προγνωστικά

  • «Γουέμπλεϊ» (90.000), Λονδίνο.
  • Διαιτητής: Σερντάρ Γκοζουμπουγιούκ.
  • Απολογισμό 5-2-1 έχει η Αγγλία κόντρα στην Ουκρανία, με τρεις νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα σε επίσημες αναμετρήσεις.
  • Σε έξι από τα οκτώ μεταξύ τους ματς έχει επιβεβαιωθεί το no goal.
  • Σε πέντε από τους οκτώ μεταξύ τους αγώνες έχουν σημειωθεί under 2,5 τέρματα.

Ρεπορτάζ Αγγλίας

Μπήκε ιδανικά στην προκριματική φάση του Euro, κερδίζοντας το (θεωρητικά) πιο δύσκολο παιχνίδι του ομίλου. Με ένα σούπερ πρώτο ημίχρονο προηγήθηκε με δύο γκολ. Ο Ράις άνοιξε το σκορ στο 13’ με τελείωμα από κοντά έπειτα από κόρνερ του Σάκα και αποτυχημένη προσπάθεια του Κέιν. Λίγο πριν το ημίχρονο, πάλι από κόρνερ του Σάκα, η Αγγλία κέρδισε πέναλτι μετά από χέρι του Ντι Λορέντσο. Ο Κέιν ευστόχησε και έγραψε ιστορία, καθώς έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της εθνικής του ομάδας με 54 γκολ. Μετά την ανάπαυλα, η ομάδα του Σάουθγκεϊτ έπαιξε συντηρητικά με σκοπό να κρατήσει το αποτέλεσμα. Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 56’, και παρότι απέκτησαν αριθμητικό πλεονέκτημα στο 80’ δεν μπόρεσαν να σώσουν τον βαθμό της ισοπαλίας. Με αυτό το αποτέλεσμα η Αγγλία πλέον όχι μόνο είναι απόλυτο φαβορί για την πρόκριση στο Euro, αλλά και για την κατάληψη της πρώτης θέσης στον όμιλο.

Stat attack: Σε πέντε από τα τελευταία έξι ματς της έχουν σημειωθεί over 2,5 γκολ.

Απουσίες: Η κόκκινη του Σο τον αφήνει εκτός για την σημερινή αναμέτρηση, ενώ ο Μπέλινγχαμ αποχώρησε τραυματίας και είναι αμφίβολος. Δεν μπήκαν στην αποστολή λόγω τραυματισμού οι Ράσφορντ, Πόουπ και Μάουντ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Πίκφορντ – Γουόκερ, Στόουνς, Μαγκουάιρ, Τρίπιερ – Φίλιπς, Ράις, Μπέλινγχαμ – Σάκα, Φόντεν, Κέιν.

Έκπληξη για όλους! Δωρεάν χωρίς κατάθεση!

Ρεπορτάζ Ουκρανίας

Είχε ρεπό στην πρώτη αγωνιστική των προκριματικών, οπότε τώρα ξεκινάει τις υποχρεώσεις της. Δεν έχει παίξει επίσημο ματς από τον Σεπτέμβριο του 2022 και το Nations League. Μοναδικό ματς που έπαιξε από τότε είναι ένα φιλικό που δεν υπολογίζεται καν από τη FIFA, στο οποίο κέρδισε με 2-0 τη δεύτερη ομάδα της Μπρέντφορντ. Από τον Ιανουάριο οι παίκτες της Ουκρανίας βρίσκονται υπό την καθοδήγηση του Ρουσλάν Ροτάν, ο οποίος έχει τον ρόλο του υπηρεσιακού μετά την αποχώρηση του Πετράκοφ.

Stat attack: Σε έξι από τα επτά τελευταία ματς της έχει επιβεβαιωθεί το no goal.

Απουσίες: Απόντες λόγω τραυματισμού οι Ζούμπκοφ, Ζαμπάρνι, Μπουστσάν, Κονόπλια και Σαπαρένκο.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Λούνιν – Καραβάεφ, Ματβιένκο, Ποπόφ, Μυκολένκο – Μαλινόφσκι, Στεπανένκο, Ζιντσένκο – Τσιχάνκοφ, Μούντρικ, Ντόβμπικ.

Αγγλία - Ουκρανία προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Προγνωστικά

Αδιαφιλονίκητο φαβορί της αναμέτρησης είναι η Αγγλία για κάθε πιθανό λόγο. Έδρα, ποιότητα, αγωνιστικός ρυθμός, όλα είναι με το μέρος της. Το να γκελάρει απέναντι στην Ουκρανία θα ήταν σαν να ακυρώνει την σπουδαία νίκη μέσα στην Ιταλία την περασμένη αγωνιστική. Στο 1.30 βέβαια δεν παίζεται ο άσος ούτε… στη φυλακή. Σε συνδυασμό με το over 2,5 η νίκη των γηπεδούχων φτάνει το 1.91 στη Novibet, κάτι που δίνει αξία στην επιλογή μας.

Combo
19:00
Αγγλία - Ουκρανία
1 & over 2,5
1.91
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις