Ισπανία – Νορβηγία προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Ισπανία - Ιταλία προγνωστικά

Ισπανία - Νορβηγία προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Ισπανία – Νορβηγία ξεχωρίζει από το πρόγραμμα του Σαββάτου. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Ισπανία – Νορβηγία προγνωστικά

  • «Στάδιο Λα Ροζαλέδα» (30.044), Μάλαγα.
  • Διαιτητής: Μπενουά Μπαστιάν.
  • Πέντε νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα έχει απέναντι στη Νορβηγία η Ισπανία, με απολογισμό 3-1-1 σε επίσημα ματς.
  • Στις τελευταίες τέσσερις αναμετρήσεις των δύο ομάδων σημειώθηκαν 2-3 γκολ.
  • Το no goal έχει επιβεβαιωθεί σε πέντε από τους οκτώ μεταξύ τους αγώνες.

Ρεπορτάζ Ισπανίας

Μια νέα εποχή έφερε η κακή παρουσία στο Μουντιάλ του Κατάρ για την εθνική ομάδα της Ισπανίας. Η «φούρια ρόχα» ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς διαλύοντας με 7-0 την Κόστα Ρίκα, όμως η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Μετά την… ύποπτη ήττα από την Ιαπωνία στην τελευταία αγωνιστική, η Ισπανία γνώρισε πικρό αποκλεισμό στη φάση των «16» από το Μαρόκο. Για δεύτερο συνεχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο έσπασε τα κοντέρ της κατοχής αλλά δεν είχε ουσία, και μετά από ισοπαλία σε κανονική διάρκεια και παράταση λύγισε στα πέναλτι. Αυτό ήταν και το τελευταίο παιχνίδι του Λουίς Ενρίκε στον πάγκο της εθνικής ομάδας, με τον Λουίς Ντε Λα Φουέντε να τον αντικαθιστά. Ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός επιθυμεί να αφήσει από νωρίς το στίγμα του, όπως δείχνουν οι 15 αλλαγές σε σχέση με το ρόστερ που αγωνίστηκε στο Κατάρ.

Stat attack: Μετρά 21 σερί εντός έδρας νίκες στα προκριματικά του Euro.

Απουσίες: Ο τραυματισμός στέρησε μια θέση στο ρόστερ για τους Πέδρι και Χεράρ Μορένο. Πολλά μεγάλα ονόματα δεν κλήθηκαν καν όπως ο Άλμπα, ο Σιμόν, ο Γιορέντε, ο Αθπιλικουέτα, ο Κόκε, ο Φεράν Τόρες, ο Ασένσιο, αλλά και οι Σέρχιο Ράμος και Μπουσκέτς που αποσύρθηκαν.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Κέπα – Καρβαχάλ, Ι. Μαρτίνεθ, Λαπόρτ, Μπαλντέ – Γκάβι, Ρόδρι, Φαμπιάν Ρουίθ – Όλμο, Ογιαρθάμπαλ, Μοράτα.

Έκπληξη για όλους! Δωρεάν χωρίς κατάθεση!

Ρεπορτάζ Νορβηγίας

Η κληρωτίδα της χαμογέλασε και έφερε στο δρόμο της την Ισπανία, την Σκωτία, τη Γεωργία και την Κύπρο για τα προκριματικά του Euro 2024. Πλην της πρώτης όλες είναι βατές σαν αντίπαλοι, ίσως και κατώτερες από αυτήν. Αυτό την κατατάσσει ως φαβορί για τη δεύτερη θέση, η οποία οδηγεί στα τελικά της διοργάνωσης. Κάτι τέτοιο η Νορβηγία έχει πετύχει μόλις μία φορά στην ιστορία της, το 2000, σε 15 απόπειρες. Η συνύπαρξη του διδύμου Χάαλαντ-Έντεγκαρντ τη γεμίζει αισιοδοξία πως μπορεί να πετύχει κάτι μεγάλο τα επόμενα χρόνια, ενώ και σε άλλες θέσεις υπάρχουν παίκτες με ποιότητα για να τους πλαισιώσουν. Την περίοδο του Μουντιάλ έπαιξε δύο φιλικά, στα οποία είχε απολογισμό μία νίκη (2-1 στην Ιρλανδία) και μία ισοπαλία (1-1 εντός με τη Φινλανδία).

Stat attack: Σε τέσσερα από τα τελευταία πέντε παιχνίδια της έχει επιβεβαιωθεί το goal/goal.

Απουσίες: Εκτός αποστολής έμεινε λόγω τραυματισμού ο Χάαλαντ, μάλλον προληπτικά. Τραυματίες κι οι Άγερ και Κινγκ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Νίλαντ – Ρίερσον, Στράντμπεργκ, Έστιγκαρντ, Μέλινγκ – Έντεγκαρντ, Μπεργκ, Τόρσμπι – Ντάελι, Ελιονούσι, Σορλόθ.

Ισπανία - Νορβηγία προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Προγνωστικά

Για δεύτερη συνεχόμενη προκριματική φάση του Euro οι δύο ομάδες συναντιούνται. Ξεκάθαρο φαβορί η Ισπανία που «γυρίζει σελίδα» με την πρόσληψη του Ντε Λα Φουέντε. Αν δεν έλειπε ο Χάαλαντ ίσως η Νορβηγία να μπορούσε να την κοντράρει, αλλά τώρα το έργο της γίνεται πολύ δύσκολο. Από την άλλη, οι πολλές αλλαγές του νέου ομοσπονδιακού τεχνικού των γηπεδούχων μας προδιαθέτει για ένα σύνολο που θα χρειαστεί καιρός να δεθεί στον αγωνιστικό χώρο. Πάμε με τον άσο & under 3,5 που πληρώνει 2.00 στη Novibet.

Combo
21:45
Ισπανία - Νορβηγία
1 & under 3,5
2.00
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις