ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

Γαλλία - Ολλανδία προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Γαλλία - Ολλανδία προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Γαλλία - Ολλανδία προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Πέμπτης με… ΟΑΚΑ και Μπράιτον!

Προγνωστικά NBA: Ειδικό NBA με επιτυχία 93%

Προγνωστικά NBA: Ειδικό NBA με επιτυχία 93%

Βάζει τη σφραγίδα η Σίτι κόντρα στη Κοπεγχάγη, υποψιασμένη η Ρεάλ κόντρα στη Λειψία

Θέλει να ξεσπάσει και να «τελειώσει» στο 1.95

προγνωστικά

Διαλεχτά σημεία με πολύ ταμείο

μελετημένα προγνωστικά

Βατός διπλασιασμός στο Βέλγιο

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Combo με κίνητρο και απουσίες

προγνωστικά

Περνούν από το Μπράιτον οι «πολίτες»

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (25/4)

σημείο ημέρας.

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (25/4)

Δίνει παράσταση ο Περάλτα

Δίνει παράσταση ο Περάλτα

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Γαλλία – Ολλανδία προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Γαλλία - Ολλανδία προγνωστικά

Γαλλία - Ολλανδία προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Γαλλία – Ολλανδία ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Παρασκευής. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Γαλλία – Ολλανδία προγνωστικά

  • «Σταντ Ντε Φρανς» (81.500), Παρίσι.
  • Διαιτητής: Μαουρίτσιο Μαριάνι.
  • Μοιρασμένα τα αποτελέσματα μεταξύ τους, με τη Γαλλία να μετρά 13 νίκες, την Ολλανδία έντεκα και τέσσερα ματς να έχουν μείνει στην ισοπαλία.
  • Στις επίσημες αναμετρήσεις τους έχουν από τέσσερις νίκες η καθεμία και ένα ματς έληξε ισόπαλο.
  • Πέντε από τα τελευταία έξι παιχνίδια τους κατέληξαν στη Γαλλία, με την Ολλανδία να κερδίζει το πιο πρόσφατο.

Ρεπορτάζ Γαλλίας

Βρέθηκε όσο πιο κοντά γίνεται στο να γράψει ιστορία αλλά δεν τα κατάφερε η Γαλλία και γνώρισε την ήττα από την Αργεντινή στον τελικό του Μουντιάλ. Μετά από μια διοργάνωση που τα πήγε εξαιρετικά, κερδίζοντας όλα τα ματς της πλην του τελευταίου για τους ομίλους, επιχείρησε να κάνει κάτι που έχει συμβεί μόλις δύο φορές στο παρελθόν: να κατακτήσει για δεύτερη συνεχόμενη φορά το Παγκόσμιο Κύπελλο. Ο Εμπαπέ έκανε χατ-τρικ και την έφερε από την κόλαση στον παράδεισο, όμως ακόμα κι αυτό δεν ήταν αρκετό. Στη διαδικασία των πέναλτι οι Αργεντινοί είναι ειδικοί, και έτσι κατάφεραν μετά το 3-3 της παράτασης να πάρουν το τρόπαιο. Ο Ντεσάν επρόκειτο να αποχωρήσει μετά το τέλος της διοργάνωσης, όμως τελικά θα παραμείνει στο πόστο του μέχρι το 2024. Εξαιρετικό κατόρθωμα για τους «μπλε» αν αναλογιστούμε τα πολλά προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπισαν. Κυριότερο αυτό του Μπενζεμά, η κόντρα του οποίου με τον ομοσπονδιακό τεχνικό τον οδήγησε εν μέρει στην απόσυρση από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα. Την απόσυρσή τους ανακοίνωσαν επίσης και οι Γιορίς, Βαράν, Μανταντά.

Stat attack: Έχει δεχτεί γκολ σε έντεκα από τα τελευταία 13 ματς της.

Απουσίες: Εκτός οι τραυματίες Λ. Ερναντέζ, Καντέ, Ενκουνκού, Φοφανά, Κιμπεμπέ και Σαλιμπά.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Μενιάν – Κουντέ, Ουπαμεκανό, Κονατέ, Τ. Ερναντέζ – Γκριζμάν, Τσουαμενί, Ραμπιό – Κομάν, Εμπαπέ, Ζιρού.

Έκπληξη για όλους! Δωρεάν χωρίς κατάθεση!

Ρεπορτάζ Ολλανδίας

Βρέθηκε κοντά στην υπέρβαση και την πρόκριση στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, όμως… λύγισε στη διαδικασία των πέναλτι από τη μετέπειτα νικήτριου του θεσμού Αργεντινή. Από εκεί που έχανε με 2-0 μέχρι το 82’ στον προημιτελικό, επέστρεψε με δύο τέρματα του Βέγκχορστ. Στα πέναλτι η «αλμπισελέστε» ήταν αυτή που επικράτησε και πήρε την πρόκριση, αφήνοντας εκτός τους Ολλανδούς. Η τρίτη (και τελευταία απ’ ό,τι φαίνεται) θητεία του Φαν Χάαλ τελείωσε με τον Ολλανδό τεχνικό να διατηρεί το αήττητό του σε Μουντιάλ (8-4-0). Τον διαδέχτηκε ο Κούμαν, ο οποίος ήταν ο προπονητής των «οράνιε» για το διάστημα 2018-20. Στόχος της Ολλανδίας πρωταρχικά είναι η πρόκριση στο Euro 2024, κι έπειτα η διάκριση και γιατί όχι η κατάκτηση του τροπαίου για δεύτερη φορά στην ιστορία της.

Stat attack: Τρέχει αήττητο σερί 20 αγώνων, με τελευταία της ήττα το 2-0 από την Τσεχία στη φάση των «16» του Euro στις 27 Ιουνίου 2021.

Απουσίες: Δεν κλήθηκαν λόγω τραυματισμού οι Φρένκι Ντε Γιονγκ και Μπέρχβαϊν. Ο Κούμαν δεν κάλεσε επίσης τους Ντε Φράι, Χράφενμπερχ και Κόοπμαϊνερς.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Φλέκεν – Ντούμφρις, Ντε Λιχτ, Φαν Ντάικ, Ακέ – Βαϊνάλντουμ, Ντε Ρόον, Μπέργκχαους – Ντεπάι, Χάκπο, Βέγκχορστ.

Γαλλία - Ολλανδία προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Προγνωστικά

Όπως και χθες στο ματς της Ιταλίας με την Αγγλία, έχουμε τα δύο μεγάλα φαβορί του ομίλου να συγκρούονται από την πρώτη αγωνιστική. Ακόμα κι η ήττα δεν πρόκειται να κοστίσει την πρόκριση σε οποιαδήποτε από τις δύο κατά πάσα πιθανότητα, όμως η νίκη θα δώσει μεγάλη ώθηση. Δίκαιο φαβορί οι Γάλλοι όμως δεν έχουμε δει αυτή την έκδοση της Ολλανδίας με τον Κούμαν στον πάγκο. Η λογική λέει πως θα κοιτάξει να δείξει θετικά στοιχεία στο «Σταντ Ντε Φρανς» και να κοντράρει στα ίσια την πανίσχυρη ομάδα των «μπλε». Αμφότερες έχουν ποιότητα από τη μέση και μπροστά και περιμένουμε να μας προσφέρουν ένα χορταστικό ματς. Θα επιλέξουμε το over 2,5 με απόδοση 2.07 στο Pamestoixima.gr.

Μονό
21:45
Γαλλία - Ολλανδία
Over 2,5
2.07
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις