ΑΕΚ – Παναθηναϊκός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

ΑΕΚ - Παναθηναϊκός προγνωστικά

ΑΕΚ - Παναθηναϊκός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση ΑΕΚ – Παναθηναϊκός ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Κυριακής. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. ΑΕΚ – Παναθηναϊκός προγνωστικά

  • «Opap Arena» (31.100), Αθήνα.
  • Διαιτητής: Νίκολα Νταμπάνοβιτς.
  • Στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος: Παναθηναϊκός – ΑΕΚ 2-1, ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 1-0.
  • Μία νίκη, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες μετρά στα τελευταία πέντε ματς με τον Παναθηναϊκό η ΑΕΚ.
  • Στην έδρα της η ΑΕΚ έχει απολογισμό 5-4-1 στα τελευταία δέκα παιχνίδια απέναντι στον Παναθηναϊκό.
  • Σε επτά από τις τελευταίες εννιά αναμετρήσεις τους έχουν σημειωθεί under 2,5 γκολ. Αυτό έχει συμβεί επίσης στα τελευταία τέσσερα και σε επτά από τα τελευταία οκτώ ματς τους με γηπεδούχο την ΑΕΚ.

ΑΕΚ - Παναθηναϊκός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Ρεπορτάζ ΑΕΚ

Με τον χειρότερο τρόπο έκλεισε την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος η ΑΕΚ, στην ήττα με 3-1 από τον Ολυμπιακό. Στην συγκεκριμένη αναμέτρηση έχασε το σερί νικών αλλά και το αήττητο στην «Opap Arena», αλλά κυρίως έχασε την πρώτη θέση της βαθμολογίας. Παρά την υπεροχή της δεν κατάφερε να πάρει προβάδισμα, καθώς το γκολ του Πινέδα στο 27’ ακυρώθηκε λόγω χεριού. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός παρουσίασε εντυπωσιακή αποτελεσματικότητα και βρήκε τρία τέρματα (το πρώτο με αυτογκόλ του Μουκουντί) σοκάροντας την Ένωση που είχε δεχτεί δύο γκολ συνολικά στα 14 παιχνίδια στο νέο της γήπεδο. Ο Τσούμπερ μείωσε στο 81’, χωρίς να καταφέρει να αρχίσει μια ιστορική ανατροπή. Από την πρώτη αγωνιστική των πλέι-οφ έχει την ευκαιρία να επιστρέψει στην πρώτη θέση, καθώς βρίσκεται στο -2 από τον Παναθηναϊκό και με νίκη μπορεί να τον προσπεράσει.

Stat attack: Σε επτά από τα τελευταία οκτώ εντός έδρας ματς της έχουν μπει over 2,5 τέρματα.

Απουσίες: Εκτός λόγω τιμωρίας ο Βίντα, ενώ μπήκε στις προπονήσεις και θα αγωνιστεί ο παρτενέρ του στα στόπερ Μουκουντί. Ο Γκαρσία επέστρεψε στο ματς με τον Ολυμπιακό, αλλά η συμμετοχή του δεν είναι 100% σίγουρη.

Πιθανή ενδεκάδα (4-1-3-2): Αθανασιάδης – Ρότα, Μουκουντί, Μήτογλου, Χατζισαφί – Σιμάνσκι – Πινέδα, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς – Λ. Γκαρσία, Αραούχο.

Τριπλή προσφορά* με την πρώτη κατάθεση!

Ρεπορτάζ Παναθηναϊκού

Πέρασε νικηφόρα για μία ακόμη φορά από το Περιστέρι και επανήλθε γρήγορα στην κορυφή ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» έμειναν απτόητοι από τα έκτροπα που οδήγησαν σε διακοπή το παιχνίδι στα πρώτα λεπτά, και με πρωταγωνιστή τον Ιωαννίδη επικράτησαν με 2-0 στην έδρα του Ατρομήτου. Ο Έλληνας επιθετικός άνοιξε το σκορ στο 49’ με εξαιρετικό τελείωμα με το αριστερό, ενώ κέρδισε και το πέναλτι που μετέτρεψε σε γκολ στο 63’. Το «τριφύλλι» έφτασε τις πέντε συνεχόμενες νίκες εκτός έδρας απέναντι στον Ατρόμητο και εκμεταλλεύτηκε την ήττα της ΑΕΚ για να ανέβει στην κορυφή με 61 βαθμούς. Η ομάδα του Γιοβάνοβιτς έχει σπουδαία ευκαιρία με νίκη στην «Opap Arena» να βρεθεί στο +5 από τη δεύτερη θέση και να ξεκινήσει τα πλέι-οφ με σημαντικό προβάδισμα για τον τίτλο.

Stat attack: Το no goal & under 2,5 έχει εμφανιστεί σε έξι από τα τελευταία επτά ματς.

Απουσίες: Τραυματίας παραμένει ο Σάρλιγια και θα μείνει εκτός, αντίθετα με τον Σπόραρ που συμπεριλήφθηκε στην αποστολή. Φυσικά δεν υπολογίζονται οι Αϊτόρ, Τρουιγέ και Γκάνεα.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Μπρινιόλι – Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Χουάνκαρ – Κουρμπέλης, Πέρεθ, Μπερνάρ – Παλάσιος, Μαντσίνι, Ιωαννίδης.

ΑΕΚ - Παναθηναϊκός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Προγνωστικά

Η «σφαλιάρα» από τον Ολυμπιακό εκθρόνισε την ΑΕΚ από την κορυφή και έβαλε τέλος στο απόλυτο σερί της στην «Αγιά Σοφιά». Ίσως αυτό λειτουργήσει κι ευεργετικά για τον «δικέφαλο», δίνοντας μεγαλύτερη δίψα και κίνητρο στους παίκτες του για να κυνηγήσουν τις νίκες στα πλέι-οφ. Είναι το φαβορί της αναμέτρησης, όμως δεν αξίζει να δίνεται σε αποδόσεις της τάξης του 1.85. Ο Παναθηναϊκός είναι ανεβασμένος τον τελευταίο καιρό και αποτελεί την καλύτερη ομάδα εκτός έδρας στο πρωτάθλημα. Βέβαια, σε τέτοια παιχνίδια συνήθως κοιτάζει να αποφύγει την ήττα, και πόσο μάλλον τώρα που έχει κι ένα βαθμολογικό προβάδισμα να προστατέψει. Θα πάρουμε το Χ με απόδοση 3.25 στην Betshop.

Έκπληξη για όλους! Δωρεάν χωρίς κατάθεση!

Μονό
21:30
ΑΕΚ - Παναθηναϊκός
Χ
3.25
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις