ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Σημεία και σκόρερ έως 10.00

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Σημεία και σκόρερ έως 10.00

LIVE BETTING 24/7!

Best picks

Best Picks Τετάρτης με μπάλα και Euroleague έως 70.00!

Προγνωστικά

Στο ρυθμό των ντέρμπι και του 5.50

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Παράδοση και λογική στο 1.85!

προγνωστικά κληματσούδας

Το 1.90 είναι λάθος

προγνωστικά nba

Με ειδικά και ποιότητα τα χαράματα

Δεν μπορεί ο Άντερσον, φαβορί οι Ρέις

Δεν μπορεί ο Άντερσον, φαβορί οι Ρέις

Προγνωστικά Ευρωλίγκα με τον παίκτη Λαπροβίτολα της Μπαρτσελόνα στην εικόνα.

Star του NBA στο 70.00

Έχει το «μέταλλο» να αλώσει το Πριγκιπάτο

Έχει το «μέταλλο» να αλώσει το Πριγκιπάτο

σημείο ημέρας.

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

σημείο ημέρας.

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

προγνωστικά

Η Stoiximan Super League προσφέρει σιγουράκια

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (24/4)

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (24/4)

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Σημεία και σκόρερ έως 10.00

Στουτγκάρδη - Αμβούργο προγνωστικά

Προγνωστικά στοιχήματος Σαββάτου από τον #TheMagician με επιλογές που θα ικανοποιήσουν κάθε είδους παίχτη και κάθε πορτοφόλι.

Καλημέρα σας. Μας την έκανε η Λίβερπουλ την Τετάρτη και χάσαμε το απόλυτο αλλά κλείσαμε το τριήμερο με θετικό πρόσημο. Πάμε όμως να δούμε τα προγνωστικά μας για σήμερα Σάββατο.

Προγνωστικά: Μην έχει πάλι τα περσινά

Ο τίτλος είναι για την Στουτγάρδη, η οποία πέρυσι σώθηκε την τελευταία αγωνιστική και φέτος βλέπουμε να συμβαίνουν μια από τα ίδια. Παλεύει σε κάθε αγωνιστική να μείνει εκτός ζώνης υποβιβασμού όπου και βρίσκεται τώρα με 20 βαθμούς, στην ισοβαθμία με την Σάλκε και ένα πόντο πάνω από την ουραγό Χόφενχαϊμ. Στηρίζεται πολύ στην έδρα της καθώς εκτός δεν έχει νίκη, μόνο πέντε ισοπαλίες σε δώδεκα αγώνες. Βρήκε δίχτυα στα τελευταία πέντε αλλά μόλις μια νίκη, μια ισοπαλία και τρεις ήττες. Στο τελευταίο παιχνίδι της ήρθε ισόπαλη 1-1 εκτός έδρας με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Τραυματίες δηλώθηκαν ο πρώτος της σκόρερ Γκιρασί και ο δεξιός μπακ Στένζελ.

Τα 500 χιλιόμετρα απόστασης θα τα καλύψει για τον αγώνα η Βόλφσμπουργκ. Μετά την τελευταία ήττα στις 18 Φεβρουαρίου συνέχισε με νίκη εκτός απέναντι στην Κολωνία και δυο ισοπαλίες εντός έδρας απέναντι σε Άιντραχτ Φρανκφούρτης (2-2) και Ουνιόν Βερολίνου (1-1). Βαθμολογικά το τελευταίο ευρωπαϊκό εισιτήριο απέχει πέντε βαθμούς καθώς η ίδια βρίσκεται στην όγδοη θέση με 35 πόντους και θέλει να εξαντλήσει τις πιθανότητες να μπει στην πρώτη εξάδα για να ολοκληρώσει κάπως ευχάριστα την σεζόν. Μπορεί να σκοράρουν οι φιλοξενούμενοι αλλά χρειάζονται και αμυντική προσήλωση που τους λείπει τελευταία.

Κρατάμε από την αναμέτρηση το goal/goal με απόδοση 1.76 στην Betshop.

Θέλουν το τρίποντο και οι δύο

Μετά την εκτός έδρας ήττα από την Έβερτον, η Μπρέντφορντ παρουσιάστηκε πιο σοβαρή και έφυγε με το διπλό από την Σαουθάμπτον. Πλέον βρίσκεται στην όγδοη θέση με 41 βαθμούς μια ανάσα από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη, καθώς Μπράιτον και Λίβερπουλ είναι ένα πόντο μπροστά. Μεγάλη δύναμη βγάζει όταν αγωνίζεται εντός έδρας όπου έχει συγκεντρώσει και τα 2/3 της συγκομιδής της. Θα παλέψει για την νίκη που θα την φέρει ακόμα πιο κοντά στην επίτευξη ενός μεγάλου στόχου αλλά πρέπει να το κάνει ενάντια σ’ έναν αντίπαλο που καίγεται.

Αυτή που καίγεται είναι η Λέστερ. Κάποιες συνεχόμενες θετικές εμφανίσεις την οδήγησαν εκτός ζώνης υποβιβασμού αλλά τώρα μετράει πάλι τέσσερις σερί ήττες. Τα περιθώρια σιγά σιγά στενεύουν καθώς βρίσκεται μόλις δυο βαθμούς μπροστά από την ουραγό Σαουθάμπτον και με 24 βαθμούς στην ισοβαθμία με Γουέστ Χαμ και Μπόρνμουθ είναι εκτός τελευταίας τριάδας. Υποτάχθηκε στην ανωτερότητα της Τσέλσι την προηγούμενη αγωνιστική για να χάσει εντός έδρας με 1-3. Αν δεν κυνηγήσει το γκολ και βαθμούς, η γηπεδούχος εύκολα μπορεί να τους τιμωρήσει.

Αμφότερες οι ομάδες θέλουν την νίκη για τους δικούς τους λόγους. Επιλογή μας το over 2,5 με απόδοση 1.84 στην  Betshop.

Θα κρατήσουμε και ένα combo bet από την αναμέτρηση που αξίζει το ποντάρισμα. Επιλογή μας με απόδοση 3.40 στην Betshop, το goal/goal και over 2,5 και σκόρερ ο Ιβάν Τόνει των γηπεδούχων, ο οποίος μετά τον Χάαλαντ και τον Κέιν είναι τρίτος σκόρερ του πρωταθλήματος.

Προγνωστικά: Ζητείται επανάκαμψη

Πέντε παιχνίδια χωρίς νίκη έχει πλέον η Ράγιο Βαγιεκάνο αλλά ευτυχώς για την ίδια δεν της έχει στοιχίσει σε θέσεις στην βαθμολογία. Βρίσκεται στην έβδομη θέση με 35 βαθμούς τρεις πίσω από την Βιγιαρεάλ και επτά από την Μπέτις. Στα ίδια κυμαίνεται είτε παίζει εντός έδρας είτε εκτός, προσπαθώντας πάντοτε να διατηρήσει τον τρόπο παιχνιδιού της. Υπέστη την πιο βαριά ήττα της μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα με 3-0 στο Βίγκο από την Θέλτα δεχόμενη δυο γκολ από τον γερόλυκο Ιάγκο Άσπας και ένα με αυτογκόλ του Σις, όλα στο δεύτερο ημίχρονο. Θέλει και μπορεί ν’ ανακάμψει η γηπεδούχος ομάδα και με την βοήθεια τον οπαδών της.

Η Χιρόνα δεν έχει ξεμπερδέψει τελείως με την υπόθεση παραμονή, καθώς με τους 30 βαθμούς της βρίσκεται στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη. Προέρχεται από δυο σερί ήττες, αλλά η τελευταία εντός έδρας από την Ατλέτικο Μαδρίτης με 0-1 πόνεσε περισσότερο, καθώς προήλθε από το δέκατο γκολ του Μοράτα στην σεζόν, στο 91ο λεπτό. Βρίσκει την αντίπαλο της σε μέτρια κατάσταση κάτι που μπορεί να εκμεταλλευτεί και έχει δείξει ότι δεν τα παρατάει εκμεταλλευόμενη οποιαδήποτε ευκαιρία. Δεν έχει κάτι να φοβηθεί η φιλοξενούμενη ομάδα και θ’ αγωνιστεί πλήρεις. Έχει 9/12 goal/goal εκτός έδρας.

Μονομαχία στο <<Βαγίεκας>>, όπου οι δυο ομάδες θα κοιτάξουν πρώτα να μην χάσουν. Θα κρατήσουμε το goal/goal με απόδοση 1.99 στην Betshop.

Νίκη για Ευρώπη

Μετά από τρεις συνεχόμενες ήττες για το πρωτάθλημα η Τουλούζ κέρδισε στην έδρα της Ανζέ. Όχι ότι έκανε κάποιο ποδοσφαιρικό θαύμα κερδίζοντας την ουραγό εκτός έδρας αλλά έστω σταμάτησε το σερί χαμένων αγώνων. Είναι στην μέση της βαθμολογίας με 35 βαθμούς και δεν αναμένεται ούτε να κινδυνέψει σε σενάρια υποβιβασμού ούτε όμως και να διεκδικήσει ευρωπαϊκό εισιτήριο. Οι μεγάλοι της χώρας πέρασαν με νίκη από την έδρα της ενώ με τις μικρομεσαίες ομάδες τα πάει καλύτερα. Χωρίς απουσίες.

Από την άλλη η Λιλ έβγαλε μια δύσκολη δυάδα αγώνων χωρίς να χάσει αλλά δεν κέρδισε κιόλας μένοντας στην ισοπαλία. Πρώτα με την Λανς (εκτός) έμεινε στο 1-1 έχοντας κατοχή μπάλας και ευκαιρίες που σπατάλησε για την νίκη αλλά με την Λυών εντός έδρας την προηγούμενη αγωνιστική, μάλλον αυτοκτόνησε. Προηγήθηκε με 3-1 στο 79′ αλλά δεν είχε καθαρό μυαλό στην συνέχεια και ο Λακαζέτ με δύο γκολ στο 83′ και στο 89′ ισοφάρισε. Είναι στην έκτη θέση με 46 βαθμούς ενώ πίσω της ακολουθούν τρεις ομάδες με 43. Μπροστά της είναι η Ρεν στον πόντο και η Μονακό στους πέντε, ενώ το Champions League απέχει οχτώ βαθμούς. Θ’ απουσιάσουν ο κεντρικός αμυντικός Ντζαλό και ο αριστερός μπακ Ισμαιλή, αμφότεροι βασικοί.

Η Λιλ έχει καλύτερη ομάδα αλλά για να προλάβει την κούρσα της Ευρώπης πρέπει να περάσει από την έδρα της Τουλούζ. Τελευταία όμως κάνει λίγα νερά. Θα κρατήσουμε με κάλυψη το Χ2 και over 1,5 με απόδοση 1.64 στην Betshop.

Κλείνουμε τα προγνωστικά μας με μία επιλογή μεγαλύτερου ρίσκου, το διπλό και να σκοράρει ο Τζόναθαν Ντέιβιντ με απόδοση 3.05 στην Betshop. Ν’ αναφέρουμε ότι ο εν λόγω επιθετικός των φιλοξενούμενων έχει 19 γκολ στο πρωτάθλημα ενώ ο δεύτερος της λίστας έχει μόλις πέντε.

Καλή επιτυχία!

Τριπλή προσφορά* από τη Fonbet!

ΌΛΑ ΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΆ ΜΟΥ

Δυάδα απόδοσης 3.50
16:30
Στουτγάρδη - Βόλφσμπουργκ
Goal/goal
1.76
17:15
Ράγιο Βαγιεκάνο - Χιρόνα
Goal/goal
1.99
BET: 30 units
Δυάδα απόδοσης 3.00
17:00
Μπρεντφορντ - Λέστερ
Οver 2,5
1.84
18:00
Τουλούζ - Λιλ
Χ2 & over 1,5
1.64
BET: 30 units
Δυάδα απόδοσης 10.37
17:00
Μπρεντφορντ - Λέστερ
Goal/goal & over 2,5 & Σκόρερ Ιβάν Τόνεϊ
3.40
18:00
Τουλούζ - Λιλ
2 & Σκόρερ Τζόναθαν Ντέιβιντ
3.05
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις