Ειδικά λόγω απουσιών στη Βαρκελώνη

Προγνωστικά Euroleague

Ο #Playmaker επανέρχεται με προγνωστικά Euroleague στην δεύτερη βραδιά της 29ης αγωνιστικής, ποντάροντας σε ειδικά παικτών.

Ο Playmaker είναι πάλι εδώ με προγνωστικά Euroleague. Πολύ καλά πήγαν χθες τα ειδικά παικτών μας! Φτωχό το πρόγραμμα απόψε, αλλά στον αγώνα της Βαρκελώνης υπάρχει αξία σε κάποια σημεία.

Ειδικά λόγω απουσιών στη Βαρκελώνη

Μπαρτσελόνα – Ερυθρός Αστέρας

Δύο αναμετρήσεις απόψε και μάλιστα ταυτόχρονα. Στη Βαρκελώνη, η Μπαρτσελόνα υποδέχεται τον Ερυθρό Αστέρα. Το κίνητρο είναι μεγαλύτερο στους γηπεδούχους, στη μάχη του πλεονεκτήματος. Δεν αξίζει να ασχοληθούμε με σημείο ωστόσο. Οι Σέρβοι ταξιδεύουν με σημαντικές απουσίες στην Ισπανία. Εκτός είναι ο Ντόμπριτς, Λάζιτς και Νέντοβιτς. Αυτό σημαίνει πως ο Βιλντόζα ίσως πάρει πιο εκτελεστικό ρόλο και ο Καμπάτσο πιο δημιουργικό. Αξίζουν οι ασίστ του Αργεντινού. Το όριο των 5,5 είναι εξαιρετικά χαμηλό για τις συνθήκες και τις ικανότητες του παίκτη. Περιμένω να γκρεμιστεί η απόδοση.

Τριπλή προσφορά* από τη Fonbet!

Συνεχίζουμε με τον Βιλντόζα, που όπως είπαμε αναμένεται να πάρει αρκετά σουτ. Ποντάρουμε λοιπόν σε τουλάχιστον δύο τρίποντα και θα τα ενισχύσουμε με τους πόντους του Μίροτιτς σε ένα χαμηλό line. Άλλωστε ο φόργουορντ της Μπάρτσα φαίνεται να έχει πάρει φόρα. Κλείνουμε με τον Λαζάρεβιτς. Ο Σέρβος θα πάρει χρόνο και δεδομένου ότι θα βρεθεί στο παρκέ με παίκτες όπως ο Βιλντόζα, ο Καμπάτσο και ο Πετρούσεφ… πιο πιθανό είναι να δημιουργήσει, παρά να εκτελέσει. Η μία ασίστ πληρώνει εξαιρετικά! Οι δύο… δεν το συζητώ! Ενημερωτικά, στο παιχνίδι του πρώτου γύρου έδωσε δύο!

Όλα τα προγνωστικά μου

Ειδικό
21:30
Μπαρτσελόνα - Ερυθρός Αστέρας
Καμπάτσο over 5,5 ασίστ
1.83
BET: 25 units
Combo
21:30
Μπαρτσελόνα - Ερυθρός Αστέρας
Μίροτιτς over 12,5 πόντοι & Βιλντόζα over 1,5 τρίποντο
2.05
BET: 25 units
Ειδικό
21:30
Μπαρτσελόνα - Ερυθρός Αστέρας
Λαζάρεβιτς over 0,5 ασίστ
2.85
BET: 10 units
Fun bet
21:30
Μπαρτσελόνα - Ερυθρός Αστέρας
Λαζάρεβιτς over 1,5 ασίστ
10.00
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις