ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ

Με τις έδρες και τα γκολ στο 2.25

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

Με τις έδρες και τα γκολ στο 2.25

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Παρασκευής με μπάλα, μπάσκετ και βόλεϊ έως 7.90!

προγνωστικά μπάσκετ

Λάθος όριο στο Λονδίνο

Προγνωστικά από Γαλλία και Ισπανία με την εικόνα να δείχνει δυο παίκτες από το γαλλικό πρωτάθλημα.

Επιστροφή στη δράση με δυάδα από Γαλλία και Ισπανία

Προγνωστικά τσάμπιονσιπ με την ομάδα της Λιντς στην εικόνα.

Έχει πολύ ζουμί η Championship

Προγνωστικά βόλεϊ με τις ομάδες Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στην εικόνα.

Στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ με 7άρι!

προγνωστικά αγγλία 1 και Ligue 1 με παίκτη της Λιλ να είναι στην εικόνα.

Πέφτουν κορμιά στο «Πιέρ Μορούα»

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Λιλ – Λανς: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over 2,5 ημέρας που διπλασιάζει για Κυριακή 03/03/24.

Το over 2,5 της ημέρας (29/3)

το bet builder της ημέρας

Το Bet Builder της ημέρας (29/3)

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

Με τις έδρες και τα γκολ στο 2.25

προγνωστικά

Ο #PsyRadios και τα προγνωστικά από τη Γερμανία πάνε μαζί με τις σημερινές επιλογές να περιλαμβάνουν εξαιρετικές αποδόσεις για ποντάριασμα.

Χαιρετώ άπαντες. Ξεμπερδέψαμε με τα ευρωπαϊκά ματς μεσοβδόμαδα, παρακολουθήσαμε ωραία παιχνίδια και επιστρέφουμε λοιπόν και πάλι στα εθνικά πρωταθλήματα. Όλα αυτά ελάχιστα πριν τη τελευταία διακοπή στη φετινή σεζόν για την έναρξη των προκριματικών του Euro 2024.

Απολογισμός

Δεν πήγε καθόλου άσχημα το προηγούμενο ΣΚ, αφού οι αναλύσεις και οι επιλογές μας κυρίως στο σαββατιάτικο μενού των 5 αγώνων ήταν ιδιαίτερα εύστοχες. Οι προτάσεις στις δυάδες αλλά και στα ειδικά πέρασαν άνετα, με το μόνο παράπονο ίσως το όβερ που δεν ήρθε ποτέ στο Βερολίνο στερώντας μας και τη δυάδα με τη νίκη της Λειψίας που πλήρωνε και τη μεγαλύτερη απόδοση.

Δεν πτοούμαι όμως, καθώς τη Κυριακή στο επίσημο μας κανάλι στο Telegram κάναμε ένα απίστευτο 3/3 σε pregame προτάσεις και 5/5 σε ζωντανές επιλογές, όλες αποκλειστικά από τα τρία ματς της Bundesliga. Οπότε για περάστε και μια βόλτα από εκεί, καθώς όταν δεν ανεβαίνει στήλη, μπορείτε να με βρείτε εκεί.

Πάμε με τη καθιερωμένη κίνηση στα γερμανικά γήπεδα για απόψε Παρασκευή και τα προγνωστικά μας από τη Zweite και τη Bundesliga

Δυάδα με αξία

Ξεκινάμε το απόγευμα με τη 25η αγωνιστική στη Zweite και δύο ματς με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Φέτος μπορεί η κορυφή και οι προνομιούχες θέσεις της ανόδου να έχουν σχεδόν καπαρωθεί, στην ουρά όμως θα γίνει μάχη για τον υποβιβασμό. Μεσούσης της μάχης βρίσκονται Μπίλεφελντ και Νυρεμβέργη, ιστορικά σωματεία αλλά σε μεταβατική πορεία φέτος, οι οποίες κοντράρονται απόψε αναζητώντας ένα θετικό αποτέλεσμα για να μείνουν εκτός της επικίνδυνης ζώνης.

Οι γηπεδούχοι πόνταραν στην αλλαγή προπονητή για να αλλάξουν το κλίμα στην ομάδα φέρνοντας τον Ούβε Κόσινατ και αυτός έβγαλε στο ντεμπούτο με τη νέα του ομάδα σπουδαία νίκη απέναντι στη πρωτοπόρο Ντάρμσταντ. Απόψε πάλι γηπεδούχος και με τη ψυχολογία στα ύψη το τρίποντο θα είναι στην ουσία ένα τεράστιο βήμα προς την οριστική παραμονή. Θα τη στηρίξω καθώς η Νυρεμβέργη δεν στρίβει με τίποτα, βασίζεται αποκλειστικά στις αμυντικές της αρετές, παίζει καθαρά με σκοπιμότητα πολύ καιρό τώρα, οπότε σε ένα ματς χαμηλού ρυθμού, στο οποίο ούτε πολλά γκολ βλέπω, δεν θα μου κάνει επίσης καμία εντύπωση μια ισοπαλία. προγνωστικά

Στο δεύτερο ματς του απογεύματος η πανίσχυρη στην έδρα της Χάιντενχαιμ υποδέχεται την ομάδα του μήνα, Καρλσρούη, η οποία πάει τρένο έχοντας ένα νικηφόρο σερί 5 αγώνων, το καλύτερο ρεκόρ της μετά τη σεζόν 1998/99. Όταν μάλιστα αντιμέτωποι θα βρεθούν και οι δύο πρώτοι σκόρερ του πρωταθλήματος Βάνιτζεκ και Κλάιντινστ δεν υπάρχει κανένας λόγος να ασχοληθούμε με σημείο, αν και τους γηπεδούχους βλέπω, μας κάνουν τα γκολ εκατέρωθεν που πληρώνουν καλά.

Τριπλή προσφορά* από τη Fonbet!

Ώρα έδρας, ώρα νίκης

Αυλαία στη 25η αγωνιστική στη Bundesliga και η Γκλάντμπαχ μετά από τρία συνεχή ματς χωρίς να έχει καταφέρει να σκοράρει, υποδέχεται τη Βέρντερ, η οποία μοιράζεται μαζί με τους γηπεδούχους την ίδια θέση και τους ίδιους ακριβώς βαθμούς στο βαθμολογικό πίνακα.

Οι γηπεδούχοι έβγαλαν μια τριάδα απαιτητικών αγώνων, έδειξαν το κλασικό φετινό τους πρόσωπο, με μόνο παρήγορο ίσως, ότι εμφανίστηκαν πιο συγκροτημένοι σε όλες τις γραμμές τους, ενώ και παίκτες κλειδιά της ομάδας σιγά σιγά βρίσκουν ξανά τη φόρμα τους εν όψει του φινάλε της σεζόν. προγνωστικά

Οι φιλοξενούμενοι δεν κάνουν καλό δεύτερο γύρο, παλεύουν όμως όλα τα ματς τους, ποντάροντας στη καλή τους μεσοεπιθετική γραμμή, είτε με τον Φούλκρουγκ, είτε εσχάτως με τον Ντουκς, ο οποίος διανύει τρομερή περίοδο φόρμας και αξίζει σήμερα να πονταριστεί σε ειδικές επιλογές ως σκόρερ ή ως ο παίκτης που θα δώσει μία ασίστ. προγνωστικά

Περιμένω πολλά γκολ στο ματς καθώς καμία εκ των δύο παίζει άμυνα. Όσο οι δύο προπονητές συνεχίζουν να υποστηρίζουν το επιθετικό παιχνίδι, το μόνο σίγουρο είναι ότι μπορεί εύκολα να ξεφύγει το ματς. Η έδρα όμως είναι αυτή που πάντα δίνει έξτρα κίνητρο φέτος στους γηπεδούχους, θαρρώ ότι δεν χάνουν απόψε, οπότε ο συνδυασμός της διπλής τους ευκαιρίας μαζί με πολλά γκολ και δη εκατέρωθεν θα μπει ως η βασική μου επιλογή στο παιχνίδι. Από κοντά και τουλάχιστον δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο καθώς στατιστικά και η Βέρντερ σκοράρει νωρίς ή πολύ αργά στα ματς, αλλά και η Γκλάντμπαχ συνηθίζει στο σπίτι της να σκοράρει επίσης στο πρώτο μισό του αγώνα.

Δυάδα απόδοσης 3,10
19:30
Μπίλεφελντ – Νυρεμβέργη
1Χ & under 3,5
1.77
19:30
Χάιντενχαϊμ – Καρλσρούη
Goal/goal
1.75
Μονό
21:30
Γκλάντμπαχ – Βέρντερ Βρέμης
1Χ & οver 2,5
2.10
Μονό
21:30
Γκλάντμπαχ – Βέρντερ Βρέμης
Over 1,5 πρώτο ημίχρονο
2.25
Μονό
21:30
Γκλάντμπαχ – Βέρντερ Βρέμης
Μάρτιν Ντουκς να σκοράρει
3.50
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις