Σκοράρουν και πληρώνουν 3.35

προγνωστικά

Δυάδα απόδοσης 3.35 σε Αγγλία και Ολλανδία μας προτείνει για σήμερα Παρασκευή στα προγνωστικά του ο #Goleador.

Χαιρετώ τους αναγνώστες του koubanezos.gr. Παρασκευή σήμερα και το κουπόνι περιλαμβάνει αρκετές αναμετρήσεις και έτσι τα προγνωστικά της στήλης μας περιέχουν μια δυάδα από Αγγλία και Ολλανδία και ελπίζουμε στο τέλος της μέρας να πάμε ταμείο. Πάμε λοιπόν να δούμε τα σημεία που ξεχώρισα.

Προγνωστικά Παρασκευής: Σκοράρει πάντα στην έδρα της

Ξεκίνημα από την Αγγλία και την αναμέτρηση της Νότιγχαμ με τη Νιουκάστλ.

Με τις μεταγραφές του Δεκεμβρίου, κατόρθωσε να ανέβει λίγες θέσεις στη βαθμολογία η γηπεδούχος, και έτσι να βρίσκεται εκτός της επικίνδυνης ζώνης. Με τη 14η θέση μπορεί μεν να μην είναι στις τρεις τελευταίες, αλλά η απόστασή της είναι μόλις δύο βαθμοί, οπότε δεν αισθάνεται ιδιαίτερα ασφαλής. Προέρχεται από ήττα στη δύσκολη έδρα της Τότεναμ με 3-1 και θα προσπαθήσει σήμερα να πάρει ότι καλύτερο μπορέσει απέναντι σε άλλον έναν δύσκολο αντίπαλο. Στην έδρα της μπορεί να μην είναι και το μεγαλύτερο φόβητρο, έχει όμως ένα χαρακτηριστικό το οποίο δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο. Συγκεκριμένα, από την αρχή του πρωταθλήματος μέχρι σήμερα, έχει καταφέρει να σκοράρει τουλάχιστον ένα τέρμα σε όλες τις αναμετρήσεις της πλήν μόλις μίας (εναντίον της Τότεναμ). προγνωστικά

Η Νιουκάστλ από την άλλη βρίσκεται στην 5η θέση και διεκδικεί με αξιώσεις την είσοδό της στην πρώτη τετράδα και την επιστροφή μετά από χρόνια στο Champions League. Υπολείπεται τέσσερις βαθμούς  από την 4η Τότεναμ αλλά έχει και δύο ματς λιγότερα. Εκτός έδρας δεν έχει πανηγυρίσει ακόμα «τρίποντο» τη νέα χρονιά, καθώς σε τέσσερις αναμετρήσεις μετράει τρεις ισοπαλίες και μία ήττα.

Έτσι θα επιλέξουμε το goal/goal στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, το οποίο πληρώνει 2.11 στη Betshop και το οποίο έχει επιβεβαιωθεί και στα τέσσερα από τα τελευταία πέντε μεταξύ τους.

Ομάδες με επιθετικές αρετές στο Αϊντχόφεν

Κλείνουμε με τον αγώνα για τη Β’ Ολλανδίας ανάμεσα στην Β’ ομάδα της Αϊντχόφεν και τη Ντε Γκράαφσαπ.

Ως γνωστόν, οι Β’ ομάδες δεν μπορόυν να διεκδικήσουν άνοδο στη μεγάλη κατηγορία, και έτσι και οι γηπεδούχοι, που βρίσκονται έξι βαθμούς από τα μπαράζ ανόδου, απλά παίζουν ρόλο ρυθμιστή στην κατηγορία. Αυτό τους έχει κάνει να «ανοίγουν» οι αναμετρήσεις τους, καθώς δεν υπάρχει σκοπιμότητα κι αυτό φαίνεται και στα αποτελέσματά της, καθώς στα τελευταία πέντε παιχνίδια στην έδρα της, όλα έχουν βγει over 2,5 με δύο εξ’ αυτών μάλιστα να έχουν πέντε και έξι τέρματα.

Οι φιλοξενούμενοι παλέυουν για μια θέση στα πλέι οφ ανόδου , απ’ όπου απέχουν δύο βαθμούς αυτή τη στιγμή. Μετά από τέσσερις σερί νίκες που είχαν, έχασαν την προηγούμενη αγωνιστική από την πρωτοπόρο Τσβόλε με 0-1 και σήμερα ελπίζουν να επανέλθουν στις επιτυχίες. Εκτός έδρας προέρχονται από δύο σερί νίκες με σκορ 0-4 η κάθε μία, ενώ έχουν τρία στα πέντε τελευταία παιχνίδια over 2,5 τέρματα.

Με βάση όλα τα παραπάνω, θα επιλέξουμε το over 2,5 στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, το οποίο πληρώνει 1,59 στη Betshop.

Δυάδα απόδοσης 3.35
21:00
Αϊντχόφεν Β' - Ντε Γκράαφσαπ
over 2,5
1.59
22:00
Νότιγχαμ - Νιουκάστλ
Goal/goal
2.11
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις