Έδρες και εκπλήξεις μέχρι 3.75

προγνωστικά

Προγνωστικά: Ο #Jimandrez επανέρχεται με προγνωστικά Παρασκευής και μακροχρόνια που τρελαίνουν και ακουμπούν το... 3.75!

Καλησπέρα σε όλους. Εδώ για ακόμα μία φορά με προγνωστικά για όλα τα γούστα σε ένα μικρό αλλά χρήσιμο κουπόνι της Παρασκευής που μας ταξιδεύει από την Τουρκία έως την Αργεντινή. Ετοιμαστείτε λοιπόν για ακόμα μία στοιχηματική πτήση και… ξεκινάμε!

Προγνωστικά: «Ρόγκα» και… ιταλικά γκολ

  • Αρχή με τον αγώνα της Μερκεζεφέντι με την Κόνιασπορ. Οι γηπεδούχοι που στις τάξεις τους έχουν τον Νίκο Ρογκαβόπουλο αισιοδοξούν πως θα καταφέρουν να τερματίσουν στην οκτάδα. Μία ομάδα με αρχές, που παίζει σύγχρονο μπάσκετ απέναντι στο χειρότερο σύνολο της κατηγορίας. Οι φιλοξενούμενοι έχουν σερί ηττών και γενικά έχουν προβλήματα εκτός παρκέ, τα οποία τους έχουν επηρεάσει. Δεν είναι τόσο κακή ομάδα σαν ρόστερ αλλά η απόδοση τους μέχρι τώρα είναι εκείνη που δημιουργεί εξαιρετικά κακές εντυπώσεις. Θεωρούμε πως η Μερκεζεφέντι θα κάνει το καθήκον της με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο αφού έχει κίνητρο και καλύτερες μονάδες. Ο άσσος στο 1.75, σε μία τιμή αρκετά τίμια.
  • Αργότερα το παιχνίδι της Σασουόλο με την Σπέτσια ανοίγει την αυλαία της αγωνιστικής στην Serie A. Η πρώτη πήρε τεράστιο διπλό στο Ολίμπικο αλλά η αστάθεια της είναι δεδομένη τα τελευταία χρόνια, η δεύτερη νίκησε την Ίντερ και ελπίζει σε παραμονή. Ανοιχτά θα παίξουν αμφότερες, δεν παίζουν για κανέναν λόγο άμυνα και ειδικά η Σπέτσια που θέλει το διπλό για να πάρει ακόμα ένα μεγάλο τρίποντο. Το Over 2,5 είναι τιμιότατο στο 1.75.

Προγνωστικά: Δύσκολο πέρασμα και μακροχρόνιο φωτιά

  • Τα ξημερώματα η Ουνιόν Σάντα Φε υποδέχεται την Ρασίνγκ Κλουμπ. Περίεργο ματς, συνθήκες και ομάδες. Βέβαια οι γηπεδούχοι είναι σε καλό μομέντουμ τελευταία και εντός έδρας έχουν την δυνατότητα να δημιουργήσουν ένα σερί. Δεν τα καταφέρνει κόντρα σε σκληροτράχηλες ομάδες η Ρασίνγκ, ειδικά εκτός έδρας που δεν πατάει ιδιαίτερα καλά. Ο άσσος DNB στο 2.05 είναι ωραίος.
  • Μία ζαριά στο πρωτάθλημα του Ολυμπιακού στην Ελλάδα, αξίζει. Το πρόγραμμα του είναι ιδανικό, είναι σε φόρμα και άνετα μπορεί να χωθεί σφήνα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό. Θα πέσει το 3.75 άμα κάνει το 2/2 με Βόλο και Άρη, για αυτό είναι value.

Τριπλή προσφορά* από τη Fonbet!

Μονό
18:00
Μερκεζεφέντι - Κόνιασπορ
1
1.75
BET: 20 units
Μονό
19:30
Σασουόλο - Σπέτσια
Over 2,5
1.75
BET: 20 units
Μονό
02:00
Ουνιόν Σάντα Φε - Ρασίνγκ Κλουμπ
1 DNB
2.05
BET: 20 units
Μακροχρόνιο
Νικητής Super League
Ολυμπιακός
3.75
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις