ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ

Φαβορί με στυλ και θέαμα

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

Φαβορί με στυλ και θέαμα

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Παρασκευής με μπάλα, μπάσκετ και βόλεϊ έως 7.90!

προγνωστικά μπάσκετ

Λάθος όριο στο Λονδίνο

Προγνωστικά από Γαλλία και Ισπανία με την εικόνα να δείχνει δυο παίκτες από το γαλλικό πρωτάθλημα.

Επιστροφή στη δράση με δυάδα από Γαλλία και Ισπανία

Προγνωστικά τσάμπιονσιπ με την ομάδα της Λιντς στην εικόνα.

Έχει πολύ ζουμί η Championship

Προγνωστικά βόλεϊ με τις ομάδες Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στην εικόνα.

Στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ με 7άρι!

προγνωστικά αγγλία 1 και Ligue 1 με παίκτη της Λιλ να είναι στην εικόνα.

Πέφτουν κορμιά στο «Πιέρ Μορούα»

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Λιλ – Λανς: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over 2,5 ημέρας που διπλασιάζει για Κυριακή 03/03/24.

Το over 2,5 της ημέρας (29/3)

το bet builder της ημέρας

Το Bet Builder της ημέρας (29/3)

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

Φαβορί με στυλ και θέαμα

προγνωστικά

Από μία επιλογή σε Europa League και Conference League έχει το σημερινό μενού για τον #Bbarl.

Η αυλαία της αγωνιστικής εβδομάδας πέφτει ταυτόχρονα με το κλείσιμο των υποχρεώσεων των ομάδων στα ευρωπαϊκά κύπελλα. Και ως είθισται, μετά το Champions League την σκυτάλη παίρνουν οι δύο υποδεέστερες διοργανώσεις, Europa και Conference League, με πλούσιο πρόγραμμα 15 αγώνων και πολλές στοιχηματικές επιλογές. Παρακάτω παρατίθενται αναλυτικά δύο τέτοιες, ένα προγνωστικό από κάθε διοργάνωση, σε αποδόσεις διπλασιασμού.

Να είναι ο καλός της εαυτός

Κυρίως αυτό θα κληθεί να κάνει η Φέγενορντ στην αναμέτρηση με την Σαχτάρ Ντόνετσκ προκειμένου να βρεθεί στην τελική οκτάδα του Europa League. Η πρωτοπόρος του ολλανδικού πρωταθλήματος έδειξε ήδη από το πρώτο παιχνίδι με τους Ουκρανούς ότι έχει το πάνω χέρι στο συγκεκριμένο ζευγάρι, όσο κι αν αυτό δεν αντικατοπτρίζεται στο τελικό 1-1. Παρήγαγε 21 τελικές προσπάθειες, έφτασε τον δείκτη των xGoals στο 2,01 και έβγαλε άμεσα αντίδραση όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ. Φυσικά μιλώντας για Φέγενορντ αναφερόμαστε στην ομάδα που «τρέχει» αήττητο σερί 19 αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις με επίσης εντυπωσιακή συνέπεια στο σκοράρισμα, αφού βρίσκει γκολ σε κάθε έναν εξ αυτών φτάνοντας συνολικά τα 39.

Απέναντί της θα βρεθεί η αξιόμαχη Σαχτάρ Ντόνετσκ. Η ουκρανική ομάδα τονώθηκε ψυχολογικά με την άνετη επικράτησή της (0-3) σε κυριακάτικο αγώνα πρωταθλήματος, όμως είναι αυτονόητο ότι ο βαθμός δυσκολίας της αποψινής αναμέτρησης είναι κατά πολύ υψηλότερος. Φάνηκε άλλωστε και από το παιχνίδι της προηγούμενης Πέμπτης ότι οι παίκτες του Ιγκόρ Γιοβίσεβιτς δυσκολεύονται να επιβληθούν κόντρα σε αντιπάλους ίσης ή υψηλότερης δυναμικής από τους ίδιους. Όπως συνέβη και στην εκτός έδρας αναμέτρηση του προηγούμενου γύρου, στην οποία γνώρισε την ήττα από την Ρεν με 2-1, έχοντας σχετικά χαμηλά ποσοστά κατοχής της μπάλας και μόλις επτά τελικές σε κανονική διάρκεια και παράταση. Οι επιθετικές της αρετές γίνονται εμφανείς κυρίως στους αγώνες πρωταθλήματος (τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια μετά την επανέναρξη, 14-1 διαφορά τερμάτων), ενώ για τα ευρωπαϊκά δρώμενα φαίνεται να έχει υιοθετήσει μια πιο συντηρητική προσέγγιση.

Το σημείο που προσωπικά επιλέγω για την συγκεκριμένη αναμέτρηση συνδυάζει την εμπιστοσύνη στο φαβορί και την δυνατότητα να διεξαχθεί ένας αγώνας εξίσου ανοιχτός με τον πρώτο και ελαφρώς υψηλότερα επίπεδα παραγωγικότητας. Η επιλογή άσος & over 2,5 σε απόδοση 2.30 εκτιμώ πως θα δικαιώσει όσους την προτιμήσουν, αφού εκτός όσων αναφέρθηκαν παραπάνω πρέπει να έχουμε κατά νου και την ανάγκη της Φέγενορντ να επιβεβαιώσει την δυναμική της ενόψει του κρίσιμου ντέρμπι με τον Άγιαξ.

Η άμυνα κερδίζει…προκρίσεις

Ισχνό αλλά επαρκές για να επιβεβαιώσει τον τίτλο της ως φαβορί ήταν το προβάδισμα που απέκτησε η Νις από τον πρώτο αγώνα με την Σερίφ Τιρασπόλ για την φάση των «16» του Conference League. Επί γαλλικού εδάφους, θα έχει απόψε την ευκαιρία να ολοκληρώσει την δουλειά με μία ενδεχομένως πιο πειστική εμφάνιση.

Είναι γεγονός ότι η πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση εξελίχθηκε διαφορετικά από τις περισσότερες προσδοκίες. Λίγες «καθαρές» ευκαιρίες και μοιρασμένο σε γενικές γραμμές παιχνίδι, όπως μαρτυρά και το τελικό 0-1. Η πρωταθλήτρια Μολδαβίας είχε την πλειονότητα των τελικών προσπαθειών, αλλά οι Γάλλοι την ουσία και με όπλο κυρίως την καλή ανασταλτική λειτουργία τους έφτασαν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Γενικότερα η άμυνα αποτελεί βασικό «όπλο» της ομάδας του Ντιγκάρ, που έχει την δεύτερη καλύτερη σχετική επίδοση στην Ligue 1 (24 γκολ παθητικό) και ολοκλήρωσε την φάση των ομίλων του Conference League έχοντας δεχθεί επτά. Επιπρόσθετα, έχει διατηρήσει την εστία της ανέπαφη σε τρία από τα πέντε τελευταία της παιχνίδια, απέναντι μάλιστα σε αντιπάλους όπως η Μονακό και η Ρεμς. Και ήταν η απουσία αυτής ακριβώς της συνέπειας στο αμυντικό κομμάτι που έκρινε την σπουδαία πρόκριση της Σερίφ κόντρα στην Παρτιζάν μέσα στο Βελιγράδι στην προηγούμενη φάση του θεσμού.

Τρία γκολ σε έξι τελικές βρήκαν σε εκείνο το ματς οι Μολδαβοί, όμως τα θαύματα δεν συμβαίνουν κάθε μέρα. Υπό αυτό το πρίσμα, λοιπόν, επιλέγουμε το combo άσου και no Goal σε απόδοση 2.27, με εμπιστοσύνη και σε αυτή την περίπτωση στο φαβορί και την ανάγκη του να συνδυάσει ουσία και καλή εμφάνιση.

Τριπλή προσφορά* από τη Fonbet!

Όλα τα προγνωστικά μου

Combo
19:45
Φέγενορντ - Σαχτάρ Ντόνετσκ
1 & over 2,5
2.30
BET: 10 units
Combo
22:00
Νις - Σερίφ Τιρασπόλ
1 & no goal
2.27
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις