Τα ειδικά πληρώνουν έως 29.12!

Προγνωστικά

Ο #Playmaker επανέρχεται με προγνωστικά Euroleague στην πρώτη βραδιά της 29ης αγωνιστικής, ποντάροντας κυρίως σε ειδικά παικτών.

Ο Playmaker είναι πάλι εδώ με προγνωστικά Euroleague. Η εξ αναβολής αναμέτρηση της Εφές με τη Ρεάλ μας πλήρωσε το βράδυ της Τρίτης. Μάλιστα τα δύο ταμεία βγήκαν από το πρώτο δεκάλεπτο. Απόψε έχουμε πολλά ματς και αρκετές επιλογές, οπότε πάμε αμέσως στο ζουμί.

Τα ειδικά πληρώνουν έως 29.12!

Προγνωστικά Euroleague: Εφές – Παρτιζάν

Ξεκινάμε και πάλι από την Κωνσταντινούπολη, όπου η Εφές υποδέχεται την Παρτιζάν. Μεγάλη μάχη για τις θέσεις της οκτάδας. Δε θα μπλέξω με σημείο, αν και νομίζω πως ήρθε η ώρα για την αντεπίθεση των πρωταθλητών. Θα πάω και πάλι στον Μίσιτς. Προχθές μας πλήρωσε με τις βολές του, αλλά απόψε θα ψάξω συνολικούς πόντους. Τα βαριά χαρτιά θα βγουν μπροστά. Η περιφερειακή άμυνα της Παρτιζάν δεν είναι και ότι καλύτερο. Το όριο των 13,5 πόντων είναι εφικτό για τον Σέρβο.

Ζαλγκίρις – Ολυμπιακός

Δεύτερη στάση στο Κάουνας. Η Ζαλγκίρις υποδέχεται τον Ολυμπιακό. Στην έδρα της έχει κερδίσει Μπαρτσελόνα, Ρεάλ, Φενέρ και γενικά δεν είναι αμελητέα ποσότητα. Μακριά από σημείο. Εδώ ποντάρουμε στον Ουλάνοβας. Εντός έδρας βρίσκει άλλο ρυθμό ο Λιθουανός. Βοηθάει σε ριμπάουντ και ασίστ. Κάτι παραπάνω από εφικτό το όριο των 5,5 στο συνδυασμό των δύο στατιστικών κατηγοριών.

Τριπλή προσφορά* από τη Fonbet!

Ρεάλ Μαδρίτης – Αρμάνι Μιλάνο

Συνεχίζουμε στη Μαδρίτη, όπου η Ρεάλ φιλοξενεί την Αρμάνι. Στη μάχη του πλεονεκτήματος οι Ισπανοί, ενώ οι Ιταλοί κάνουν το τελικό τους σπριντ, μπας και προλάβουν τα play offs. Δύσκολο… αλλά το παλεύουν. Πιστεύω ότι θα ανέβουν πάνω από τους 70 πόντους. Στα ειδικά αξίζει να κοιτάξουμε τον Σέρχι, που όπως και προχθές θα πάρει αρκετό χρόνο λόγω της απουσίας του Γκος. Πάλι είναι χαμηλά το όριο των πόντων του. Στις ασίστ δεν μας προσφέρουν τον Χάνγκα. Αν τον βρείτε… βαράτε! Δεύτερη επιλογή ο Χεζόνια. Στα δύο τελευταία ματς έχει μοιράσει από τρεις ασίστ. Ας βγάλει δύο απόψε… μας φτάνει.

Βιλερμπάν – Παναθηναϊκός

Κλείνουμε με ένα παιχνίδι χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον. Η Βιλερμπάν υποδέχεται τον Παναθηναϊκό και διακυβεύεται μόνο το γόητρο. Πάμε λοιπόν σε ειδικά, ξεκινώντας από τον Τάιους. Γνωστές οι αδυναμίες του Παναθηναϊκού μέσα στη ρακέτα και ο έμπειρος σέντερ μπορεί να βρει άνετα τρία καλαθάκια. Το απέδειξε και στο ΟΑΚΑ. Από τους φιλοξενούμενους έχω κυκλώσει τον Παπαγιάννη. Χαμηλά τα όριά του και παρόλο που θα αγωνιστεί ο Γκουντάιτις, πιστεύω ότι μπορεί να τα ξεπεράσει. Στο fun bet μου συμπεριέλαβα τον Μπέικον. Ίσως χρωστάει κάτι. Ίσως ο Σερέλης θέλει να τον βάλει σε ρυθμό ενόψει ντέρμπι… Δυο τριποντάκια βρε Ντουέιν!

Όλα τα προγνωστικά μου

Ειδικό
19:30
Εφές - Παρτιζάν
Μίσιτς over 13,5 πόντοι
2.03
BET: 25 units
Ειδικό
20:00
Ζαλγκίρις - Ολυμπιακός
Ουλάνοβας over 5,5 ριμπάουντ & ασίστ
1.95
BET: 25 units
Ειδικό
21:45
Ρεάλ Μαδρίτης - Αρμάνι Μιλάνο
Σέρχι Ροντρίγκες over 5,5 πόντοι
2.07
BET: 30 units
Δυάδα απόδοσης 2.14
21:45
Ρεάλ Μαδρίτης - Αρμάνι Μιλάνο
Αρμάνι Μιλάνο over 70,5
1.40
22:00
Βιλερμπάν - Παναθηναϊκός
Βιλερμπάν under 82,5
1.53
BET: 30 units
Δυάδα απόδοσης 29.12
21:45
Ρεάλ Μαδρίτης - Αρμάνι Μιλάνο
Σέρχι Ροντρίγκες over 5,5 πόντοι & Χεζόνια over 1,5 ασίστ
6.40
22:00
Βιλερμπάν - Παναθηναϊκός
Παπγαγιαννης over 7,5 πόντοι & Μπέικον over 1,5 τρίποντα
4.55
BET: 5 units
Combo
22:00
Βιλερμπάν - Παναθηναϊκός
Παπαγιάννης over 7,5 πόντοι & over 3,5 ριμπαόυντ
1.95
BET: 25 units
Ειδικό
22:00
Βιλερμπάν - Παναθηναϊκός
Τάιους over 5,5 πόντοι
1.91
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις