ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Γκολ με το τσουβάλι στις ρεβάνς

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

Γκολ με το τσουβάλι στις ρεβάνς

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks, ή αλλιώς τα καλύτερα προγνωστικά ημέρας.

Best Picks Σαββάτου με επιλογές για όλα τα γούστα

προγνωστικά MLB

Έρχεται ο Βερντούγκο

Προγνωστικά

Μεγάλες αποδόσεις, γεμάτες… ταμεία

Μονόπλευρα κίνητρα

Μονόπλευρα κίνητρα

προγνωστικά στοιχήματος

Θα τα δώσουν όλα για την παραμονή

Τσέλσι – Μάντσεστερ Σίτι με ειδικά στοιχήματα και ενισχυμένες αποδόσεις

«Προκαλεί» το 2.30 στο Λονδίνο

Ματς τελικός για την Κολωνία

Ματς τελικός για την Κολωνία

Βολικές ισοπαλίες σε μεγάλες αποδόσεις

Βολικές ισοπαλίες σε μεγάλες αποδόσεις

σημείο ημέρας.

Μάντσεστερ Σίτι – Τσέλσι: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (20/4)

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (20/4)

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Γκολ με το τσουβάλι στις ρεβάνς

προγνωστικά

Τρεις μονές και δύο συνδυαστικές επιλογές περιέχει η στήλη της Πέμπτης για τον #Bats.

Η φάση των «16» κλείνει στο Europa League και το Conference League, και πέντε ματς από αυτές τις διοργανώσεις περιλαμβάνονται στα σημερινά προγνωστικά μας.

Προγνωστικά: Φενερμπαχτσέ – Σεβίλλη

Δεν έχει σημασία σε τι επίπεδο μπορεί να βρίσκεται η Σεβίλλη, αλλά είναι κανόνας ότι θα τα πηγαίνει καλά στο Europa League. Το 2-0 του πρώτου αγώνα επί της Φενερμπαχτσέ της δίνει ισχυρό πλεονέκτημα στη διεκδίκηση της πρόκρισης στα προημιτελικά. Όλα αυτά ενόσω μάχεται για την παραμονή στην πρώτη κατηγορία του πρωταθλήματος. Η νίκη με 2-1 απέναντι στην Αλμερία ήταν η δεύτερη συνεχόμενη μετά από τρεις σερί ήττες και αποτέλεσε «ανάσα», καθώς έβγαλε τους Σεβιγιάνους από την ζώνη του υποβιβασμού, στο +2 και στη 13η θέση.

Το σκορ του πρώτου παιχνιδιού μπορεί να φέρνει σε δύσκολη θέση την τουρκική ομάδα, όμως δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε δει να ανατρέπεται. Η Φενερμπαχτσέ διανύει εξαιρετική σεζόν και θέλει μετά από δέκα χρόνια να ξανακάνει μια μεγάλη ευρωπαϊκή πορεία. Εντός έδρας παίζει πολύ καλά και σκοράρει αρκετά. Αντίθετα, εκτός έδρας η Σεβίλλη δυσκολεύεται πολύ και θα κοιτάξει πάνω απ’ όλα να επιβιώσει και να φύγει με την πρόκριση. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί ακόμα και με ήττα με ένα γκολ διαφορά. Υπάρχει αξία στο 2.32 του Pamestoixima.gr για την επιλογή του άσου.

Φράιμπουργκ – Γιουβέντους

Η Φράιμπουργκ δεν παρουσιάστηκε ποτέ στο Τορίνο και έχασε με το κολακευτικό 1-0 από τη Γιουβέντους στον πρώτο αγώνα για τη φάση των «16». Η ποιότητα κι η εμπειρία της ιταλικής ομάδας αυτή τη φορά φάνηκαν στο γήπεδο, κι έτσι ήρθε το προβάδισμα για την πρόκριση στα προημιτελικά. Προβάδισμα που θα μπορούσε να ήταν πολύ μεγαλύτερο αν η «μεγάλη κυρία» ήταν πιο αποτελεσματική και εκμεταλλευόταν τις ευκαιρίες της.

Σίγουρα περιμένουμε διαφορετικό πρόσωπο από τους Γερμανούς εντός έδρας και περισσότερα ρίσκα, ειδικά μετά την ήττα στο πρώτο παιχνίδι. Δεν είναι κακή ομάδα η Φράιμπουργκ, παρότι έπαιξε σαν τέτοια στην Ιταλία. Έχει τη δυνατότητα να βρει δίχτυα απέναντι στην ποιοτική αλλά ασταθή άμυνα της Γιουβέντους. Βέβαια, κι η ομάδα του Αλέγκρι τον τελευταίο καιρό δείχνει πως δεν παίζει για το 1-0 αλλά ψάχνει αρκετά το γκολ. Ακόμα και σε ματς που σκοράρει λίγα γκολ, δημιουργεί πολλές ευκαιρίες. Το goal/goal εδώ μας δελεάζει στο 2.05 της Fonbet.

Σοσιεδάδ – Ρόμα

Κοντά σε άλλη μια μεγάλη πρόκριση βρίσκεται η Ρόμα, μετά τη νίκη με 2-0 επί της Σοσιεδάδ στο «Ολίμπικο». Ήταν καλύτερη σε πρώτο και δεύτερο ημίχρονο και δίκαια πήρε προβάδισμα, απέναντι σε μια ομάδα που δε φάνηκε ιδιαίτερα ανταγωνιστική στη διάρκεια του παιχνιδιού. Βέβαια, η ήττα με 4-3 εντός έδρας από την Σασουόλο που ακολούθησε για το πρωτάθλημα τα λέει όλα σχετικά με την σταθερότητα των «λύκων» τη φετινή σεζόν.

Η Σοσιεδάδ από την άλλη βρίσκεται σε ακόμα χειρότερη κατάσταση, καθώς έχει φτάσει τα πέντε ματς χωρίς νίκη. Με μία νίκη στα τελευταία εννιά επίσημα παιχνίδια, φαίνεται πως δύσκολα μπορεί το σύνολο του Αλγουαθίλ να κάνει την ανατροπή. Ωστόσο, είναι μια ποιοτική ομάδα με δυνατή έδρα και θα τα δώσει όλα. Ακόμα κι αν πάρει τελικά την πρόκριση η Ρόμα, δύσκολα θα αντέξει στο Σαν Σεμπαστιάν, ειδικά με την εκτός έδρας παρουσία της εδώ και καιρό. Σκέτος άσος στο 2.17 της Betshop.

Τριπλή προσφορά* από τη Fonbet!

Προγνωστικά: Φερεντσβάρος – Λεβερκούζεν

Άλλο ένα ζευγάρι που το πρώτο ματς έληξε 2-0, αυτό ανάμεσα σε Φερεντσβάρος και Λεβερκούζεν. Η γερμανική ομάδα πήρε καθαρή νίκη και είναι πολύ κοντά στο να συνεχίσει την ευρωπαϊκή της πορεία, δείχνοντας την ανωτερότητά της απέναντι στους Ούγγρους. Γεμάτα γκολ τα παιχνίδια της Μπάγερ εδώ και καιρό, καθώς αυτό ήταν το μοναδικό από τα δέκα τελευταία παιχνίδια της που κράτησε το μηδέν. Με τη Φερεντσβάρος να «καίγεται» για γκολ, δύσκολα θα το επαναλάβει και στη ρεβάνς. Δε μας ξεγελάει το κλειστό πρώτο ματς, εδώ θα δούμε αρκετά γκολ. Επιλέγουμε το goal/goal & over 2,5, με απόδοση 2.14 στην Betshop.

Βιγιαρεάλ – Άντερλεχτ

Κλείνουμε και με μία αναμέτρηση από το Conference League, αυτή μεταξύ Βιγιαρεάλ και Άντερλεχτ. Στο 1-1 έμειναν οι δύο ομάδες στο Βέλγιο, αφήνοντας ανοιχτούς λογαριασμούς. Ισορροπημένη η αναμέτρηση με τη Βιγιαρεάλ ελαφρώς καλύτερη, δε βγήκαν όμως ξεκάθαρα συμπεράσματα. Το «κίτρινο υποβρύχιο» πάντως υπερέχει ποιοτικά και είναι από τις λίγες ομάδες που μπορούν με αξιώσεις να βλέπουν μέχρι και την κατάκτηση του τροπαίου. Τα τελευταία χρόνια τα πάει καλά στην Ευρώπη (πέρσι ημιτελικά Champions League, πρόπερσι κατάκτηση Europa League) και αρχίζει να αλλάζει το στάτους της ως σύλλογος. Η Άντερλεχτ δεν είναι ομάδα που να μπορεί να της προκαλέσει κάποιο σοκ. Άσος και over 2,5 με απόδοση 2.30 στη Fonbet η τελευταία μας επιλογή.

Όλα τα προγνωστικά μου

Μονό
19:45
Φενερμπαχτσέ - Σεβίλλη
1
2.32
BET: 15 units
Μονό
19:45
Φράιμπουργκ - Γιουβέντους
Goal/goal
2.05
BET: 15 units
Μονό
22:00
Σοσιεδάδ - Ρόμα
1
2.17
BET: 15 units
Combo
22:00
Φερεντσβάρος - Λεβερκούζεν
Goal/goal & over 2,5
2.14
BET: 15 units
Combo
22:00
Βιγιαρεάλ - Άντερλεχτ
1 & over 2,5
2.30
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις