ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Πέφτουν κανονιές στο 1.73

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

Πέφτουν κανονιές στο 1.73

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks, ή αλλιώς τα καλύτερα προγνωστικά ημέρας.

Best Picks Σαββάτου με επιλογές για όλα τα γούστα

προγνωστικά MLB

Έρχεται ο Βερντούγκο

Προγνωστικά

Μεγάλες αποδόσεις, γεμάτες… ταμεία

Μονόπλευρα κίνητρα

Μονόπλευρα κίνητρα

προγνωστικά στοιχήματος

Θα τα δώσουν όλα για την παραμονή

Τσέλσι – Μάντσεστερ Σίτι με ειδικά στοιχήματα και ενισχυμένες αποδόσεις

«Προκαλεί» το 2.30 στο Λονδίνο

Ματς τελικός για την Κολωνία

Ματς τελικός για την Κολωνία

Βολικές ισοπαλίες σε μεγάλες αποδόσεις

Βολικές ισοπαλίες σε μεγάλες αποδόσεις

σημείο ημέρας.

Μάντσεστερ Σίτι – Τσέλσι: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (20/4)

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (20/4)

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Πέφτουν κανονιές στο 1.73

Άρσεναλ - Τσέλσι προγνωστικά

Επιλογή ταμείου και αυτή την εβδομάδα από τον #Georgiou με δύο αναμετρήσεις από το Europa League σε Ρότερνταμ και Λονδίνο

Είπα να ασχοληθώ ξανά με ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις στα σημερινά προγνωστικά, κάνοντας ένα μικρό διάλειμμα από το μπάσκετ, καθώς το Europa League έχει μπει στην τελική ευθεία με τις επαναληπτικές αναμετρήσεις της φάσης των «16». Καλή επιτυχία!!!

Προγνωστικά: Φέγενορντ – Σαχτάρ Ντόνετσκ

Λίγοι είναι αυτοί που περίμεναν την περσινή περίοδο από τη Φέγενορντ να παίξει σε τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης, το νεοσύστατο Europa Conference League, ωστόσο ο σύλλογος του Ρότερνταμ, όχι απλά τα κατάφερε, αλλά στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων, γνωρίζοντας την ήττα στις λεπτομέρειες από την μετέπειτα τροπαιούχο Ρόμα του Ζοσέ Μουρίνιο. Φέτος όμως στόχος των ανθρώπων του συλλόγου είναι να πάει όσο το δυνατόν πιο μακριά στη δεύτερη τη τάξει διασυλλογική διοργάνωση, το Europa League, αρκεί να αφήσει εκτός συνέχειας την πάντα υπολογίσιμη δύναμη, που ακούει στο όνομα Σαχτάρ Ντόνετσκ. Οι Ολλανδοί προέρχονται από νίκη με ανατροπή επί της Φόλενταμ με 2-1 για την Eredevisie, που τους επιτρέπει να βρίσκονται στην κορυφή του πρωταθλήματος σε απόσταση από τους Άγιαξ και Αϊντχόφεν και θέλουν να δείξουν σήμερα απέναντι στους Ουκρανούς πως κανείς δεν περνάει εύκολα από το «Ντε Κάιπ», μία ιδιαίτερα καυτή έδρα. Εκτός από αυτή τη μάχη θα είναι ο γκολκίπερ Μπίλοου, ο μέσος Τίμπερ, αλλά και ο εξτρέμ Βάλεμαρκ λόγω τραυματισμού.

Η Σαχτάρ κάθε χρόνο θέλει να κάνει το βήμα παραπάνω στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, είτε μετέχοντας στο Champions League, είτε στο Europa League. To 1-1 που παραχώρησε στο πρώτο παιχνίδι με τη Φέγενορντ, έχει αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς για τη σημερινή ρεβάνς στο Ρότερνταμ και όλοι γνωρίζουν πως μόνο εύκολα δεν θα είναι τα πράγματα εκεί. Είναι μια φύσει επιθετική ομάδα η οποία στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις, βρίσκει με χαρακτηριστική ευκολία το γκολ, έχοντας σκοράρει 15 τέρματα με πιο πρόσφατο παιχνίδι, αυτό κόντρα στην Κρίβμπας για το εγχώριο πρωτάθλημα που κέρδισε με 3-0. Μοναδική απουσία που καταγράφεται είναι αυτή του αναπληρωματικού γκολκίπερ Ρίζνικ και αναμένεται να παραταχθεί στην Ολλανδία με την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

Άρσεναλ – Σπόρτιγκ Λισαβόνας

Η Άρσεναλ φέτος έχει βάλει ως προτεραιότητα την κατάκτηση της Premier League, παρουσιάζοντας μια σταθερά θα λέγαμε πορεία από την αρχή της σεζόν και έχοντας αποκτήσει μια διαφορά 5 βαθμών από την δεύτερη Μάντσεστερ Σίτι. Μπορεί άραγε να κρατήσει δύο καρπούζια κάτω από την ίδια μασχάλη; Πριν προλάβετε να απαντήσετε, πιστεύω πως οι «κανονιέρηδες», και θέλουν και μπορούν αφού έχουν βάθος πάγκου, που τους επιτρέπει να κάνουν και το απαραίτητο rotation, σε όλες τις διοργανώσεις. Η ισοπαλία που απέσπασαν στο «Ζοσέ Αλβαλάδε» πριν από μία εβδομάδα, με αντίπαλο την Σπόρτιγκ Λισαβόνας, τους θέτει φαβορί για τον σημερινό επαναληπτικό στο «Έμιρεϊτς», στην προσπάθεια να πάρουν την πρόκριση για την προημιτελική φάση της διοργάνωσης. Ο Μικέλ Αρτέτα θα πρέπει να αποφασίσει αν είναι έτοιμος για επιστροφή στη δράση, ο Γκαμπριέλ Ζεσούς μετά τον τραυματισμό του, ενώ θέση στο αρχικό σχήμα ψάχνουν οι Κίραν Τίρνεϊ, Τακεχίρο Τομιγιάσου και Εμίλ Σμιθ Ρόου.

Η Σπόρτινγκ είναι μια παραδοσιακή δύναμη στην Πορτογαλία, αν και βρίσκεται στη σκιά των Πόρτο και Μπενφίκα τα τελευταία χρόνια, με μια μικρή εξαίρεση. Στόχος των “λιονταριών” είναι να φτάσουν όσο πιο μακριά γίνεται στη διοργάνωση και γιατί όχι στον πρώτο τους τελικό μετά από 60 χρόνια. Βέβαια για να συμβεί αυτό, θα πρέπει να αποκλείσουν την Άρσεναλ, που είναι φέτος ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του εν λόγω τροπαίου. Όσον αφορά το πρώτο ματς, οι Πορτογάλοι αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 22′ με γκολ του Σαλίμπα, κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή με τα τέρματα των Ινάσιο στο 34′ και Παουλίνιο στο 55′ όμως ένα αυτογκόλ του Μορίτα, 7 λεπτά αργότερα, τους προσγείωσε κάπως απότομα, ενώ στο πρωτάθλημα επικράτησαν εύκολα εντός έδρας με 3-0 επί της Μποαβίστα, διατηρώντας τους στην 4η θέση μετά από 24 παιχνίδια και στο -5 από την 3η Μπράγκα. Στο ματς του Λονδίνου θα απουσιάσει ο Έκτορ Μπεγερίν λόγω τραυματισμού στο γόνατο ενώ αμφίβολος λόγω μυϊκού τραυματισμού είναι και ο τερματοφύλακας Άνταν. Με αφορμή τα παραπάνω, επιλέγουμε το over 2,5 στο Ρότερνταμ με απόδοση 1,81 καθώς και το ίδιο σημείο στο Λονδίνο με απόδοση 1,73.

Τριπλή προσφορά* από τη Fonbet!

Όλα τα προγνωστικά μου

Mονό
19:45
Φέγενορντ - Σαχτάρ Ντόνετσκ
Over 2,5
1.81
BET: 10 units
Μονό
22:00
Άρσεναλ - Σπόρτινγκ Λισαβόνας
Over 2,5
1.73
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις