Σε φόρμα οι Σίξερς και ο «μούσιας»

προγνωστικά

Προγνωστικά μπάσκετ από τα μεταμεσονύχτια παιχνίδια στο ΝΒΑ με αρκετά combo αλλά και ειδικά έχει ο #Mertzanidis

Καλησπέρα σε όλους τους αναγνώστες, μέτρια η χθεσινή ημέρα όμως σήμερα έχουμε ΝΒΑ αφού τα ματς στο Champions League φαίνεται πως έχουν καθαρίσει από το πρώτο παιχνίδι. Πάμε να δούμε τα σημερινά μας προγνωστικά από την πορτοκαλί θεά ενώ αύριο θα έχουμε κανονικά στήλη από τα ματς του Europa League.

Τα προγνωστικά

  • Ξεκινάμε από το Κλίβελαντ εκεί όπου θα υποδεχτούν οι Κάβαλιερς τους Φιλαδέλφεια Σίξερς. Αρκετά ανταγωνιστικό παιχνίδι αφού μιλάμε για δύο ομάδες που βρίσκονται στην τετράδα της Ανατολικής περιφέρειας. Πέντε συνεχόμενες νίκες μετράει η ομάδα του Εμπίντ και δίκαια πιστεύω σήμερα είναι το φαβορί του ζευγαριού. Τρομερός στους τελευταίους αγώνες είναι και ο Χάρντεν ο οποίος σερβίρει τρομερά με αποτέλεσμα να έχει πάνω από δέκα ασίστ στα τελευταία τέσσερα από τα πέντε παιχνίδια. Παίρνουμε ένα combo για τον «μούσια» ενώ θα κυνηγήσουμε και το triple double με μικρό ποντάρισμα.

  • Συνεχίζουμε με την ομάδα της Βοστώνης, η οποία φαίνεται να κάνει «κοιλιά» και εκεί που είχε την πρώτη θέση, με πέντε ήττες στα τελευταία οκτώ παιχνίδια είδε τους Μπακς να την προσπερνά. Σήμερα οι Σέλτικς παίζουν μέσα στη Μινεσότα με τους Τίμπεργουλβς και σίγουρα θα κυνηγήσουν την νίκη από νωρίς. Θα πάρουμε τους πόντους του Τέιτουμ αλλά και τα λάθη του αφού φαίνεται να παίρνει αρκετές προσπάθειες τελευταία.

  • Τέλος θα κλείσουμε με το ντέρμπι της ημέρας αφού Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς και Λος Άντζελες Κλίπερς είναι από τα πρώτα φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Η προσθήκη του Γουέστμπρουκ στην ομάδα του Λος Άντζελες δείχνει πως θα το παλέψουν μέχρι τέλος για την κατάκτηση και πως δε θα είναι εύκολο πέρασμα για καμία ομάδα. Από την άλλη ο Στεφ Κάρι επέστρεψε με αρκετή διάθεση μετρώντας μέσο όρο 31 πόντων. Χαμηλά βλέπω το line του και σίγουρα θα τιμήσω τα τρίποντα του ενώ θα πάρω και τα λάθη του Γουέστμπρουκ, τα οποία είναι αρκετά χαμηλά σε σχέση με αυτά που κάνει στην νέα του ομάδα.

Τριπλή προσφορά* από τη Fonbet!

Τι παίζουμε σήμερα

Combo
01:30
Κλίβελαντ Κάβαλιερς - Φιλαδέλφεια Σίξερς
Χάρντεν double double & 2+ εύστοχα τρίποντα
2.15
BET: 35 units
Fun bet
01:30
Κλίβελαντ Κάβαλιερς - Φιλαδέλφεια Σίξερς
Χάρντεν triple double
16.00
BET: 5 units
Combo
02:00
Μινεσότα Τίμπεργουλβς - Μπόστον Σέλτικς
Τέιτουμ 25+ πόντους & over 2,5 λάθη
2.15
BET: 25 units
Combo
04:00
Λος Άντζελες Κλίπερς - Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς
Κάρι 4+ εύστοχα τρίποντα & Γουέστμπρουκ over 2,5 λάθη
2.30
BET: 20 units
Ειδικό
04:00
Λος Άντζελες Κλίπερς - Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς
Κάρι 36+ πόντους
4.80
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις