Συνδυάζοντας το θέαμα με ταμείο

προγνωστικά

Champions League συνέχεια για τον #TheMagician με τα φαβορί να μας προσφέρουν πέρα από την ουσία και θέαμα για την πρόκριση.

Καλημέρα σας. Ακόμη δύο εισιτήρια θα βρουν τους κατόχους τους σήμερα με τους νικητές των πρώτων αγώνων να είναι βέβαια τα μεγάλα φαβορί. Πάμε όμως να δούμε τα προγνωστικά μας.

Ασταμάτητη η αρμάδα του Σπαλέτι

Μπορεί η Νάπολι να ηττήθηκε από την Λάτσιο εντός έδρας με 1-0 για το πρωτάθλημα, αλλά απάντησε με νίκη εντός απέναντι στην Αταλάντα ενώ είχε προηγηθεί και η επικράτηση με 2-0 μέσα στην Φρανκφούρτη στο πλαίσιο του πρώτου από τους δυο αγώνες στην φάση των 16 του Champions League. Με 18 βαθμούς διαφορά από την δεύτερη θέση επικεντρώνεται στους ευρωπαϊκούς θεσμούς δείχνοντας ότι μπορεί να φθάσει μακριά. Επίθεση φωτιά και άμυνα που δύσκολα δέχεται γκολ τα φετινά χαρακτηριστικά της.

Τριπλή προσφορά* από τη Fonbet!

Από την άλλη οι Γερμανοί της Άιντραχτ Φρανκφούρτης υποτάχθηκαν στην ανωτερότητα της Νάπολι, δείχνοντας ότι έχουν ταβάνι στην φετινή τους ευρωπαϊκή πορεία. Ούτε βέβαια στο πρωτάθλημα τα πηγαίνει καλύτερα μιας και φαίνεται ότι θα τερματίσει μεταξύ 4ης και 8ης θέση ενώ στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές απέτυχε να κερδίσει κατά σειρά τις Λειψία (ήττα), Βόλφσμπουργκ (ισοπαλία) και Στουτγάρδη (ισοπαλία). Οι κάτοχοι του Europa League πέρασαν στην επόμενη φάση ως δεύτεροι από τον όμιλο πίσω από την Τότεναμ έχοντας δέκα βαθμούς. Δύσκολα θα αποτελέσει εμπόδιο στους Ιταλούς ενώ παρουσιάζεται και μια μικρή κούραση στις τάξεις της.

Όλα δείχνουν Νάπολι, η οποία έκανε την γκέλα που χρωστούσε με την Λάτσιο και σήμερα θα δείξει το ίδιο πάθος για νίκη. Κρατάμε τον άσο και over 1,5 με απόδοση 1.72 στην Betshop.

Ακόμα σκοράρουν

Μπορεί να δέχτηκε δυο μαζεμένα τέρματα από την Λίβερπουλ στο «Άνφιλντ» αλλά η Ρεάλ Μαδρίτης απάντησε με πέντε γκολ για να φύγει από την Αγγλία ως θριαμβεύτρια. Η περσινή κάτοχος του θεσμού τα πηγαίνει εξαιρετικά αλλά στην Ισπανία έχει πέσει πάνω στην Μπαρτσελόνα, η οποία αρνείται να χάσει βαθμούς και βρίσκεται σταθερά στην δεύτερη θέση. Ουσιαστική εντός έδρας φέτος χωρίς ήττα, δεν θα κλειστεί να προφυλάξει το σκορ και θα πάει για την νίκη. Στο τελευταίο της αγώνα αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, επικράτησε εν τέλει της Εσπανιόλ με 3-1 στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου.

Εκεί που δείχνει ότι έχει πάρει τα πάνω της η Λίβερπουλ, αυτοκτονεί δείχνοντας την έλλειψη σταθερότητας που την χαρακτηρίζει όλη την χρονιά. Μετά την νίκη με 7-0 επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήρθε η εκτός έδρας ήττα από την Μπορνμουθ με 1-0 για να την απομακρύνει κι άλλο από την τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Δεν υπάρχει νόημα μετά την ήττα με 2-5 να παίξει με σκοπιμότητες. Ίσα ίσα που αν βρεθεί σε καλή μέρα μπορεί εύκολα να σκοράρει πάνω από μια φορά.

Με επιθετικές αρετές οι δυο ομάδες, θα παραταχθούν για το καλύτερο αποτέλεσμα αποσκοπώντας στην νίκη. Κρατάμε το over 3,5 με απόδοση 2.34 στην Betshop.

Δείτε τα σημερινά προγνωστικά

Δυάδα απόδοσης 4.02
22:00
Ρεάλ Μαδρίτης - Λίβερπουλ
Over 3,5
2.34
22:00
Νάπολι - Άιντραχτ Φρανκφούρτης
1 & over 1,5
1.72
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις